Hej allihopa!

Efter ett litet uppbrott nu under jullovet har vi nu kommit ut med en helt ny video. Där vi gör något vi inte tidigare har gjort på vår youtube kanal, spelar läskiga spel!

Har ni tips på spel eller om önskemål på spel finns som ni vill vi testar på, skriv till oss ❤
Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I fredags kom Moa hem till mig och vi bestämde oss för att spela in en ny challenge video. Nej, ni läste inte fel vi har faktiskt gjort "the condom challenge".

Om ni har tips eller önskemål på en challenge ni vill att vi ska göra så skriv till oss. ❤


Likes

Comments

Japp här kommer det en till video där Alex och jag testar på "try not to laugh challenge".

Dock så skäms jag väldigt mycket för denna videon, haha men vad gör man inte 😜 Har ni några tips på vad för challenge vi kan göra så skriv gärna det till oss ❤

Likes

Comments

Yepp, igår var en as bra dag!

Först hade var praktik till klockan två och dem taggade mig redan där inför kvällen. Sedan stack man till bussen för att möta upp Alex som kom från Helsingborg, och åkte hem till mig. Vi tog det för mestadels bara lugnt eftersom vi skulle vara uppe rätt sent. Men dock så bäddade vi till alla, vi var väl ungefär 8 stycken som sov över.

Och bästa pappa lagade mat till oss så vi slapp göra det haha. Sen klockan fyra ungefär kom lill-Alex och vi satte igår med att möblera om 😄

Jag läser ju till stylist så självklart stod jag för all sminkning. Jag började med lill-Alex och faktiskt jag blev rätt nöjd med resultatet. Sedan så gjorde jag mig själv och kände mig rätt stressad för alla skulle komma vid halv nio. Dock ville Alex att jag skulle göra hennes sminkning också, så fick ställa upp på det med haha.

När klockan var tjugo över åtta stod vi klara och väntade på alla, sen hade vi en sjukt underbar kväll 🎉

Likes

Comments

Har varit sjuk nu i 1 vecka och det hela började efter tuff helg av hårda träningspass. I efterhand tänker man efter hur dum man är som inte villade när man började känna sig krasslig, då hade man sluppit denna kamp om att bli frisk från en influensa. Men tror ni att en ynka influensa hindrade mig från att gå till skolan? Hahah näe det tillät varken jag eller min mamma. Så med feber, halsont och hosta gick jag till skolan hela veckan ut. Blev dock inte bättre i slutändan då jag lätt blir hes vid förkylningar har jag åkt på det med och kan knappt prata😢. Min familj tycker dock det är kul att tetas med mig om hur jag låter, men vilken familj skulle inte göra det?

Nu är det dags för lite städning på mitt rum som verkligen behövs... Sedan ska jag krypa ihop i min säng och kolla på någon bra film (om ni har tips på film skriv gärna) och äta glass som mamma köpt till mig.  Hoppas i alla fall ni alla mår bra och har det bra.💋

-Alexandra❤

Likes

Comments

De senaste månaderna har jag börjat använda en foundation vars märke är bareMinerals. Enligt företag själva är det gjort på naturliga ämnen och är inte djurtestat (vilket är super bra!).
Jag tycker om just denna foundation då den är lite oljig  vilket är bra då jag har ganska torr hud i ansiktet och har en del rodnad som ni kan se i bilderna nedan.  (Ingen redigering btw).  Funkar bra för alla hudtyper då jag anser att den är skonsam mot huden och ger ett riktigt bra resultat oavsett hudtyp. 
I resultatet får man en naturlig och uppiggande touch av bara en foundation (och då har man inte ens börjat sätta på övrigt smink). Den håller på mig upp till 8 timmar innan den börjar att     blekna lite, eller vad man nu säger😂. Kostnaden av produkten är 395kr vilket kanske är lite dyrt beroende på vad man vill lägga på smink.(De   har även andra smink produkter så som ögonskuggor, puder osv.)

-Alexandra 

👈Före

Efter👉

Likes

Comments