Under de senaste veckorna har jag hunnit med att fira halloween, hängt en hel del med alla små hos mor och far och även hängt en del på gymmet med simp

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Såhär mysig kväll hade vi igår när Simon kommit hem från jobbet.

Likes

Comments

Vi har hunnit med en hel del på semestern förutom Kalmar och Öland.
Har firat både mamma och lillasyster Maja, hängt med Lina på en springtur, ett par utgångar har även hunnits med, plockat jordgubbar på Rödön, ätit god mat, gjort egna chili cheese och varit hemma hos både mamma och pappa och myst med alla småttingar.

Likes

Comments

Första veckan av semestern tillbringade vi nere i Kalmar i Simons familjs sommartorp. Hade toppenväder så vi hängde en hel del på stränder på Öland, gick runt i Kalmar stad, var på Patrullriks och kikade, och hängde en del med Simons släkt.

Så hade en toppenvecka, men jag som är så hemkär får snabbt hemlängtan så en vecka var alldeles lagom.

Likes

Comments

Blev ett par utgångar under stråket tillsammans med Rebecca och på fredagen drog vi tillsamans med Simon, Sandra och Affe på yran för att se Gessle!! Vilket förövrigt va bäst.

Likes

Comments

Firade min födelsedag i fredags med stråketpremiär och fina vänner och dagen efter kom hela familjen hem till oss för att fika. Har även hunnit med att äte god mat på stråket och bara tagit det lungt och i fredags gick jag på semester 🍻

Likes

Comments

Vädret fortsätter att vara på topp, så i helgen var vi hemma hos pappa och grillade och hängde i solen och på kvällen drog jag och Rebecca och hängde med Simon och hans vänner på Jamtlibryggan en sväng innan vi for in på Marité.
Har även hunnit med att vara ute en sväng på Rödön, ätit middag på ballen samt myst med Leo i helgen.

Likes

Comments

Alltså äntligen är sommarvärmen här. Allt blir ju så mycket roligare när vädret är på topp.

Så i fredags satt jag och Simon på balkongen och åt tapas och drack vin, Dennis kom även förbi och efter en stund vandrade vi in mot stan där vi mötte upp Linda.
Vi fortsatte sedan in på marité och sedan följde jag och Linda med Rebecca hem för efterfest där vi var fram tills att solen gick upp.
Sedan var tanken att vi skulle gå hem till Linda och sova, men vi fastnade tydligen på en skolgård för att gunga fram till klockan 06.30.

Lördagen var vädret så himla fint så då for jag och Simon hem till pappa för att hänga vid badtunnan en stund och sedan på kvällen så var vi barnvakt hemma hos mamma.

Likes

Comments

Midsommar blev lika bra som jag tänkt mig, fredagen spenderade jag i dvärsätt hemma hos Rebecca där vi spelade krocket en sväng, sedan tog vi en promenad ner till nedre dvärsätt där några kompisar hyrt Grönänge.

Så där hängde vi innan vi sen for tillbaka in till stan.

På lördagen for jag mot Bomsund där Simon redan var med ett par andra vänner i en stuga.
Gjorde massa mat, drack gott och badade badtunna.

Likes

Comments

Äntligen så fick vi lite finväder, så att man kunde dra på sig shortsen.

Förutom att ha legat ute i solen denna helg så var vi i fredags på Rödön för att fira Tobbe som fyllde 25, i och i lördags så överraskade mamma och Thobbe med att gifta sig, och på söndagen hann vi med en sväng både hos pappsen innan vi for vidare för att äta morsdagstårta hos mamma.


Likes

Comments