Header
View tracker
View tracker
Allmänt

Bara jag som tycker att julkalendern är ett måste? Julkalendern för mig tillhör julen, jag kommer titta på julkalendern varje år även om jag är vuxen och sen när jag blir farmor/mormor, för ingen kan bli för gammal för att titta på julkalendern. I år är det Selmas Saga, ni som kollar, vad tycker ni om den? Jag tycker den är bra, tror att den kommer bli ännu bättre när de ger sig iväg till att upptäcka tomtens rike. Ni som inte tittar borde verkligen börja titta, för jag tycker det är såå mysigt att gå upp på morgonen och göra sig iordning och sen veta att man ska kolla på julkalendern, känns som det gör hela ens morgon haha. Men jag hoppas ni har en fin dag, Pussoheej!!

Likes

Comments

View tracker
Allmänt

Tisdag - Idag efter skolan hade jag och två tjejer till sånglektion för vi repar till en föreställning som är nästa tisdag. Efter det så hade jag utvecklingssamtal och det gick bra. Nu har jag tänkt plugg till mitt prov som är på torsdag om kost och hälsa.

Onsdag - Har vi dansuppvisning, vid halv sju på Kulturskolan och biljetter köper man på Biblioteket, så kom gärna och kolla. Jag hoppas det blir mycket folk.

Torsdag - Dansuppvisning igen

Fredag - Helg igen, inget planerat ännu men får se vad som händer mot veckan.

Lördag - Åker jag och Elin till Linköping för att julhandla, äntligen som jag har längtat! Jag hoppas att jag hittar något snyggt till mig också.

Söndag - Får nog lägga några timmar på att plugga, ska verkligen försöka komma igång med ridningen igen har ju haft ett långt uppehåll nu.

Likes

Comments

Skönhet

Rekommenderar, rekommenderar verkligen denna body lotion!! Den luktar otroligt gott, lätt att smörja in sig med och återfuktar huden bra. Verkligen en storfavorit!! Jag hoppas ni har det bra, Pussoheej!!

Likes

Comments

Allmänt

Ja så här såg min lista ut innan jag tog helg på saker jag skulle göra, gissa hur många saker jag hart gjort? Jo ungefär 2,5... Jag har pluggat till mitt psykologiprov som är idag, jag tror att jag kan det mesta och håller tummarna för att det går bra. Sen har jag hunnit med att fixa klart en julklapp men min tanke var att jag skulle fundera över på fler saker jag kan ge. Resten av sakerna har jag inte hunnit och fått skuta upp min engelska uppgift några dagar till... så jobbigt just nu för vi har väldigt mycket i skolan och får lägga några timmar varje helg på plugg men sånt är livet. Men skönt att det snart är lov, men ni får ha det så bra, Pussoheej!!

Likes

Comments

Mat

Lördagsmaten stod jag för igår, jag tillagade citronkyckling, pappa fixade sallad och mamma ställde potispuren i ugnen. Men det blev väldigt gott!! Senare på kvällen kom Elin, jag masserade henne med tända ljus och soft musik, för hon har känt sig väldigt stressad och pressad denna veckan, så det var hon välförtjänt. Var ett tag sen vi umgicks på en helg och har saknat henne så det var riktigt mysigt. Jag hoppas ni har en bra kväll söndagskväll. Pussoheej!!

Likes

Comments

Mode

Mitt mobilskal har kommit nu!! Super snyggt och super nöjd och jag tycker verkligen om Idealofswedens mobilskal. Här kommer ni till deras sida. Ni får ha en super fin lördag, Pussoheej!!

Likes

Comments

Instagram@mooakarlssoon