Resor & äventyr

​för några år sen, eller väldigt många är sen, så fick jag & mamma och min kompis & hennes mamma möjligheten till att bli gratis sminkade och en fotograf som tog bilder, men att man såklart får köpa bilderna. Jag tyckte det var en väldigt rolig upplevelse som om jag fick möjligheten igen att göra något liknande skulle jag garanterat tackat ja. Vet faktiskt inte om det finns kvar, men de kallades top model Love. Jag hoppas ni var en bra dag, pussoheej!!  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

hej allihopa!!

Denna veckan har jag lagt många timmar till plugg, har haft ungefär tre prov, naturkunskap som gjordes i måndag och ett mattetest idag. Matten får gå som det går jag gjorde mitt bästa iaf, är ju ingen direkt matematiker. Imorgon har vi ett stort historia prov som jag hoppas går bra & har lagt ner mycket timmar på plugg till det och ska nu sitta & göra det sista. Hade egentligen velat gå på hockey men tyvärr så prioriterar jag skolan först. Men har haft en bra dag iaf, pussoheej!! 

Likes

Comments

Mode, Skönhet

Fick dessa speciella tofsar från Glossybox Box för några månader senare & jag tycker verkligen om dessa tofsar & dom sitter väldigt bra så dom åker inte ner eller något sånt, vilket är bra!! Många forskare och många säger att de är bättre för håret och att de slits inte lika mycket på håret som vanliga tofsar gör. Så jag rekommendera er att köpa dessa och finns i fler olika färger i många butiker. Men jag tycker dom rosa är väldigt gulliga. Men hoppas ni har det bra, pussoheej!! 

Likes

Comments

Mode

​var väldigt längesen jag gjorde ett inspo inlägg & passar bra nu till hösten för att det är en väldig mysig årstid tycker jag, härliga färger, halsdukar & mysiga tröjor. Här är lite inspo som förhoppningsvis inspirerar er vad ert nästa plagg kommer vara. Men ni får ha det så bra, pussoheej!! 

Likes

Comments

Mat

​det bästa som finns är  AVOKADO knäckebröd, Love IT!! Tillsammans med det en kopp te, så mysigt nu till hösten när det är så kallt ute.  Men ni får ha det så bra, pussoheej!! 

Likes

Comments

Allmänt

​hej allihopa!!

Idag kom Hannah från Oskarshamn ner till Vimmerby, så har visat henne runt i Vimmerby.  Vi har tagit en fika på Royal & sedan har vi kollat hockey, Vimmerby vann. Nu ska vi mysa & äta lite godis. Men ni får ha det så bra, pussoheej!! 

Likes

Comments

Mat

vi bestämde oss för att gå & äta på Royal, super gott var det!! Royal är ett såå mysigt ställe & mamma & jag hade det jättetrevligt. Ni får ha det så bra, pussoheej!! 

Likes

Comments

Allmänt

​hej allihopa!!

Är allt bra? Med mig är det bra & skönt med helg,  även att för de mesta delen kommer jag lägga min tid av helgen på plugg, men men, det måste göras.  Idag är det en kort dag i skolan slutar runt halv ett.  Men därefter har jag en sånglektion & danslektion efter.  Efter skolan hann jag & Elin ta några foton innan det blev mörkt. Nu ska jag & mamma beställa hem någon mat men vi vet inte riktigt vad än. Men iaf hoppas ni får en bra fredag kväll, just det har försökt nu i några dagar med att fixa en header men går inte så bra, men har fått några tips nu så ska försöka igen. Det är därför sidan ser ut som den ser ur just nu för har råkat ta bort titeln med mitt namn, men jag hoppas jag kan fixa det så snart som möjligt. Men ha det så bra, pussoheej!!  

Likes

Comments

Instagram @mooakarlssoon