Header

Mitt liv känns bara negativt, jag ser inget positiv och till och med känner jag mig inte positiv till att
göra saker som jag faktiskt gillar. Hela livet består såklart av en bergodalbana som pendlar upp och ner, när det går sämre
måste man hitta ett sätt att ta sig ur och se positivt. Men det är inte lätt och jag själv upplever att det är väldigt
jobbigt för mycket, just nu handlar det om att jag känner av prestationsångest och mycket skolarbete som måste göras och lämnas in inom
en kort tid, vilket blir stressigt och mycket press med att hinna med allt. Samtidigt som att hinna unna sig med att
aktivera sig med roligare saker, för att kunna bli motiverad. Men jag själv känner att jag prioriterar bort mycket roligt
som att sjunger varje dag, men faktum är att jag inte har någon tid att sjunga eller känner mig motiverad eller har
inte någon positiv inställning till att sjunga. Det är fel, för jag är just den Moa som gillar att sjunga och något jag blir glad av. Men som sagt jag har inte tid grund av skolarbete. Jag har faktiskt läst och hört om forskare som påstår att skolarbete dödar kreativiteten, som egentligen är en viktigt del, som kan ge bättre förutsättningar till skolarbete och livet. Mycket negativt i detta inlägg men det är mina tankar och så jag känner, tror att många känner igen sen om detta. Jag tycker det är något som borde diskuteras mer i skolan eller föreläsas om, för att man ska inte behöva uppleva denna känslan med mycket krav på sig själv.
Men nu ska jag inte vara så negativ för det kommer man inte så långt med i livet, något positivt är att det är helg snart, men ser inte lika mycket framemot det som i början på veckan. Men positivt så ska jag umgås med min pojkvän det ska bli kul för var ett tag sen och förmodligen träffa Lovisa & Elin, hitta på något roligt. Från och med nu ska jag försöka tänka positivt och se framemot allt roligt som jag ska uppleva. Så positiv inställning, positiv, positivt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tänkte svara på lite randomfrågor, för kände just för det & kan vara lite kul att veta andra saker om mig än vad jag gör om dagarna.

Vilken är min sämsta egenskapen?
Jag skulle säga att jag har dåligt tålamod & kan ge upp väldigt lätt för att jag blir sur för att jag inte klarar det. Vilket inte är så bra, men alla har dåliga sidor.

Hur många kuddar sover du med i sängen?
4st

Vilket är ditt drömjobb?
Mitt drömjobb har alltid varit att bli skådespelare & vara med i filmer. Kommer alltid vara en dröm, men just nu vet jag inte vad jag vill bli. Men kommer säkert på det om ett tag.

Vad gör dig lycklig?
Att få uppleva mina mål, umgås med dem människor som jag tycker väldigt mycket om & såklart uppleva roliga saker som blir till minnen.

Samlade du på något när du var liten?
Jag samlade på pennspetsar under lågstadiet och alltid under varje utomlandsresa tog jag med snäckor, till min samling.

Har du något smeknamn?
När jag var yngre kallade pappa mig för räkan, jag vet faktiskt inte varför men bara blev så. Ett tag kallade min kusin mig för Majsan, det var inte så omtyckt av mig, blev arg när jag blev kallad det. Vilket han tyckte var kul att reta mig med. Nu så kallar mig en del mos.

Om du fick leva i en tv-serie, vilken?
Jag väljer min favorit Gossip girl, bästa serien tycker jag!!

Hoppas ni får en bra torsdag, inte långt kvar till helg nu. Men pussoheej!!

Likes

Comments

Glass är det bästa som finns på sommaren tycker jag, skulle kunna äta hur många glassar som helst, kanske inte riktigt, men nästan.

Sena långa utekvällar, är bland det bästa jag vet: sitta på en picknickfilt vid en sjö med något gott ätbart & bara sitta och prata. Verkligen stor njutning på livet!

Varma dagar med sol och svalka sig i vattnet, åh vilka sommarfeelings!!

Söta frukter som släcker törsten och svenska jordgubbar med mjölk, det är en stor favorit hos mig.

Roadtrip & umgås med vänner - gör en livet såå mycket roligare

Tunna kläder med barbentaben och soligt ansikte.

Finns så mycket bra med sommaren, bara mer längtan efter sommarlov för att kunna göra allt detta, såklart sommarjobba & tjäna lite pengar till att gynna mig själv med goda & roliga saker.

Hoppas ni får en bra dag, pussoheej!!

Likes

Comments

Ber så mycket om ursäkt för dålig uppdatering, men ska förbättra mig vilket jag säger alltid, haha.

Men dagens humör- jag mår bra, gjort mitt muntliga NP idag, vilket känns skönt & så kan ✔️ det nu. Jag är nöjd över min prestation.

Dagen - idag slutade vi tidigare runt två istället för halv fyra, för vår religion var inställd, vilket var väldigt skönt för tisdagar är den segaste dagen på veckan. Var för ett tag sen i stallet, men ingen ridning idag tyvärr. Vart är solen känner jag?? Bara regnigt & kallt, usch. Har just pluggat i några timmar, sitter och skriver på min historia som ska in på söndag, så mycket så tog en liten break. Kommer fortsätta lite till, sen får det räcka för dagen.

Igår var första skoldagen efter lovet, alltid den jobbigaste dagen av dem alla. Om jag hade fått välja hade jag legat kvar i sängen & ätit god frukost, bara softat hela dagen. Men men nu är det igång, väldigt mycket att göra nu med alla NP och alla lärarna vill ha in uppgifter och prov inför betygssättningen. Men jag hoppas ni får en bra dag, kände att det var mycket negativt men väldigt positiv till mitt framförande idag. Men ha det så bra pussoheej!!

Lite bilder från mitt år, kände att det vore lite kul med tillbaka blickar.

Likes

Comments

Precis ätit upp lördagsmaten, kycklinggryta & ris en av mina favorit rätter & mitt förslag. Nu ska jag packa min väska & åka till Robin, mysa med honom. Vi får se vad vi hittar på men tror det blir en filmkväll med chips & dipp, skulle jag tro.

Dagen - har varit bra, sov hos Robin inatt. När jag kom hem var jag ute och övningsköra med pappa, det gick jättebra. Gjort klart min religionsuppgift så 2 av 4 uppgifter klara, det känns såå skönt. Har faktiskt inte riktigt haft motivation till att plugga men var tvungen, för så jobbigt att ha massa uppgifter som inte är klara. Skolan drar igång på måndag igen, får säkert fler. Inte alls pepp på skola eller skolböcker överhuvudtaget. Men som tur är det få veckor kvar i skolan, sen sommarlov. Men ni får ha en bra kväll, pussoheej!!

Likes

Comments

Idag har jag mest kollat youtube hela dan, hehe. Men skönt att ha slappardagar också, men vid ett bjöd farmor & farfar, släkten på lunch på Björkbacken. Väldigt mysigt & trevligt att träffa dem, prata lite. Sen efter mamma kom hem från Västervik gick vi ner en sväng på stan, för jag hittade en snygg tröja & jacka igår. Ytterligare en till jacka, hehe men gillar att byta jackor & inte ha samma hela tiden. Nu har vi ätit tacos & ska övningsköra med mamma. Kvällens planer, är inte riktigt bestämt men kanske träffa Robin. Men ni får ha det bra, pussoheej!!

Likes

Comments

Mycket saker man vill ha hela tiden, önskar att pengar växte på träd.
Men vill ha mer av sommartoppar, klänningar & solglasögon eftersom det är snart dax för det.
Nya brillor behöver jag för mina har jag haft i några år nu, men har inte hittat några jag vill ha än.
Något jag behöver är en bikini, hittade en jättefin på Bikbok (den röda) men fanns inte i min storlek & slut på nätet också. Men den kanske kommer in igen förhoppningsvis. Men ni får ha det så bra, pussoheej!!

Likes

Comments

Instagram@mooakarlssoon