Header

Ännu fler studentbilder, men man kan inte få nog av det! Blir själv så glad av att titta på dessa och att det snart är min tur. Något som jag tänker varje år är att det är snart över för dem men jag har mitt kvar, något att längta och vänta på. Men jag hoppas att alla studenter hade en oslagbar bra dag och ett stort och roligt minne för hela livet!! Ett nytt kapitel börjar i livet, som också är något stort och förväntansfullt. Ni får också ha det så himla bra!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!!
På väg till skärgården och vi ska vara där till fredag. Det ska bli såå mysigt och hoppas verkligen på bra väder, så man kan bada och vara ute, kanske få lite färg till och med.
Vi har ju inget internet där, så blir mobilfritt men också lite skönt att slippa tänka kolla sociala medier och sånt. Men har fixat tidsinställda inlägg, tagit med mig kameran så ska ta massor av bilder!! Men ni får ha det så himla bra!! Pussoheej!!

Likes

Comments

Glad midsommar allihopa!!
Vid tolv tiden kom farmor & farfar till oss för att äta sill och lite annat plock.
Just nu fikar vi med jordgubbstårta, så himla gott!! Det är en tradition vi har och som
vi gjort i många år, väldigt mysigt och småprata lite.

Senare ska vi till Lotta och Lasse för att fika igen, klä midsommarstången och fixa kransar.
Ikväll ska vi till Anna och Todden för att grilla, men jag ska träffa några tjejkompisar hemma
hos mig och vi ska laga lite mat, sen ska vi till Ebba för fest. Så denna dag kommer bli så bra, hoppas bara vädret håller i sig och att det inte blir något regn. Men ni får ha en superbra dag!! Pussoheej!!

Likes

Comments

Dagen efter vi fick SOMMARLOV, den 16 juni bestämde vi oss för att luncha tillsammans på stan, innan vi tittade på utspringet för studenterna. Det var super mysigt och gott, Royal har såå god toast, något jag också rekommenderar.

Igår onsdag
Sov jag och Robin väldigt länge 🙈 men tänker ändra på det och ställa klockan runt nio-halv tio för man hinner med så mkt mer. Jag tycker också att mornarna är dem bästa, speciellt om solen är framme. Men iaf det blev ändrat så jag fixade mina ärende på jobbet igår. Senare så var vi bjudna till Anton och hans tjej, för dem har precis flyttat in i en ny lägenhet så vi fikade och lite. Men jag kunde bara vara med en stund för skulle sen träffa mina kollegor i källängen för grillning och kubbtunering, där tyvärr mitt lag kom sist.

Idag:
Ska jag fixa med bloggen lite och publicera tidsinställda inlägg eftersom jag åker till min sommarstuga på söndag och kommer hem på fredag. Jag ska rida Athos och ikväll ska jag träffa dessa tjejer (bilden) Elin som inte ville vara med på kort och Lovisa. Vi får se vad vi hittar på, men ni får ha en super bra dag!! Pussoheej!!

Likes

Comments

Hej allihopa!!
Nu har det varit riktigt bra sommarväder, så himla härligt! Mamma och jag bestämde oss för att åka till Mariannelund igår för att äta glass på det nya stället, där gör dem egen glass med tillbehör som är gratis. Det var jättegott, rekommenderar att om ni besöker Vimmerby måste ni prova stället i Mariannelund. Senare framåt kvällen träffade jag Lovisa och Elin, vi hade lite picknick vid Höksjön. Super mysigt att bara sitta och prata om allt med kvällssol. Älskar sådana kvällar!!

Dagens planer:
Jag sov hos Robin och just nu klipper han gräset åt hans pappa, jag har gått en promenad med deras hund Thyra. Senare ska vi till stan för att äta lunch, jag måste göra några ärenden på mitt jobb, lämna in mina shorts för dem är för stora och hämta ut mina fribiljetter. Sen får vi se vad vi hittar på för något. Vi pratar om att åka iväg en sväng denna vecka eftersom vi båda är lediga. Men vi vet inte vart eller vad vi ska göra, men tanken är att vi ska boka med övernattning, men vi får prata mer om det. För vore väldigt kul och mysigt. Men ni får ha det såå himla bra, pussoheej!!

Likes

Comments

I fredags tog bästa Emelie studenten, ett stort grattis till dig!! Vilket väder, precis när studenterna skulle spring ut kom världens skyfall,blöt överallt. Så efter allt var vi tvungna att åka hem för att byta kläder, sedan tog Emelie emot oss på prime för att fira. Vi åt väldigt gott och trevligt sällskap, kommer komma upp fler bilder från studenten. Även på min klänning som sedan inte hade torkat så fick ta på mig något annat. Senare på kvällen begav jag och några fler till andra ställen för att fira in sommarlovet. Jag hade en bra dag, jag hoppas att Emelie fick en otroligt bra dag och ett roligt minne!! Om två år får jag uppleva denna känslan och det är något som man ser framemot men ska njuta extra mycket av livet!! Ha det så bra, pussoheej!!

Likes

Comments

I torsdags fick jag och en hel del andra vårt efterlängtade sommarlov!! Tanken var att jag och Robin skulle på alv, men blev andra planer istället. Fredags var det student för finaste Emelie och fikade med några av mina tjejkompisar på Royal men kommer mer bilder om det. Ha det såå bra, pussoheej!!

Likes

Comments

Instagram@mooakarlssoon