Helluuu!
Jag har inte uppdaterat så mycket denna veckan för att jag inte har gjort nåt speciellt. Jag var i skolan i onsdags och de gick skapligt bra!
Och igår var jag hos bup igen och det gick också bra. Min kurator där är så snäll och ger väldigt bra tips och svar på mina frågor. Idag ska jag till min kille. Och de ska blir jätte kul och mysigt så vi ska kolla lite på epan och se vad som kan va felet och försöka få igång den efter en vecka
😱 Så får vi igång den så ska nog han och hans kompis dricka nån öl tror jag väl. Inte helt säker och jag ska då köra så blir inge dricka för mig denna helg heller. Vilket är bra för att dricka när man mår dåligt är ingen bra kombination har jag lärt mig. Så för mig gör de ingenting om jag inte dricker. Min kille slutar väl runt 4 nån gång så jag ska ta en buss 15:28 till Rättvik idag och så kommer nog han och hämtar mig där❤️ Vad vi ska göra idag är nog oklart eftersom jag vet inte om epan går igång eller nåt. Så går den igång så åker vi nog å tankar lite hoppas jag haha. På lördag ska jag även på adhd utredning klockan 11 ska blir skönt å få de gjort äntligen. Sen är de nog inget mer förutom att vi ska ut.
Tror de inte va så mycket mer å skriva än såhär så vi hörs väl nån gång när jag kommer på nåt att skriva om.
Hejdå
❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejjj!
Nu har jag vaknat för ca 2timmar sen och jag har bara kollar på wish hauls de är mina favorit videos att kolla på
😍. Med idag ska jag nog ner till Rättvik och umgås med vänner eller nåt sånt liknade. Angående skolan så går ju jag bara en dag i veckan pch de gör att jag bara har 3 skoldagar kvar till jullov!!! Äntligen. Sen igår bokade mamma och pappa resan till Thailand så vi flyger den 1:a Mars och kommer hem den 26:e Mars de ska blir så kul och så skönt att komma ifrån Sverige och all kyla osv och att min kille ska med gör saken bara ännu bättre😍 Jag längtar sååå mycket.
Vi hörs senare idag.
Hejjdåååå
❤️

Likes

Comments

Hej!
Igår skrev jag ingenting för jag kände att jag inte hade nåt att skriva om eftersom jag och min kille gjorde nåt speciellt vi möblerade bara rummet så vi ställde in en tv och ps3 så vi spelade lite och åt popcorn typ. Sen inatt vakna jag av en duns och de ha för att min kille i sömnen råka spilla ut vatten så jag antar att de har kommit på datorn av nån konstig anledning så den är sönder... har nån tips på hyr jag kan försöka fixa den jag har försökt blåsa med hårfön och haft den upp o ner hela dagen. Men idag har vi iaf bara legat i sängen och tagit de lugnt och spelat lite grann. Så inte gjort så mycket. Men ville bara lägga upp nåt för att uppdatera.
Vi hörs av imorgon!
Hejdå
❤️

Likes

Comments

Hallojsan!
Nu har vi nyss kollat klart på idol och har precis lagt oss ner. Vi åt lite popcorn och drack julmust. Sen kom mamma och pappa hem men favorit pizzan! Så gott
❤️ Min favorit pizza är med köttfärs lök och ägg i mitten. Vilken är eran? För inte så länge sen hatade jag pizza jag kunde knappt ta en tugga av de och så va de i flera år haha. Nu är de de bästa jag vet. Imorgon tror jag väl bara att vi ska ta de lugnt och kolla på ex on the beach eller nåt jag ska nog gå ut till hästarna en sväng å.
De vart väldigt mycket tjat om pizza i detta inlägg nu haha.. Aja nån kanske tycker de å är intressant.
Men nu ska vi nog kolla på Stefan och Krister sen sätta på spökjakt om jag inte hinner somna till de.
Ni kan gärna gilla dehär inlägget om ni vill att jag ska skrivs nån typ av roliga faktan om mig. Så hörs vi av imorgon.
Godnatt
❤️

Likes

Comments

Hejjjjj!
Nu är vi Påväg hem igen. Jag och Min kille ska sova hos mig i helgen. Så vi ska nog vara mysa. De har gått jätte bra med Tyke min hund inatt. Han vart helt kär i min killes bror haha. Katterna var väl inte en höjdare där hemma och tror katterna inte alls gillade Tyke men men. Det gick bra iaf tur att Tyke är så snäll och inte gör illa dom om dom fräser till åt honom. Jag tror inte Tyke vill hem idag haha eftersom han vart så bortskämd med godis och massa gott där hemma. Aja vi hade de jätte mysigt igår vi åt massa godis igår de som va jobbigt va att jag hade så ont eftersom uvi:nen. Men känner mig lite bättre idag på den fronten. Förkylningen har gått över till att de kittlar i hals och jag hostar lite täppt i näsan då o då. Men den går nog över snart den å.
Vart inte nått inlägg imorse men har vart lite seg idag. Men vi hörs nog lite senare ikväll! Ha de så bra hejdå!

Likes

Comments

Hallååå!
Att allting ska komma på en gång nu har jag under denna veckan haft magkatarr och blivit förkyld och idag fick jag antibiotika för urinväksinfektion:( Såå jobbigt. Jag är hos min kille nu jag är glad att jag har honom han finns alltid å tar alltid hand om mig
❤️ Det gick bra i Mora idag med samtal å sånt. När vi va klara åkte vi hem så fixade jag mig lite grann för mamma höll på med massa annat typ packa eller nåt. Sen åkte vi till Rättvik som sagt skulle jag hjälpa min kille att ta spruta. Men så blev de riktigt inte för jag fick åka in till vårdcentralen och dom sa att jag har fått urinväksinfektion igen. Aja nu ska väl jag och min kille bara mysa ett tag sen sova tror jag nog❤️
Vi hörs väl antagligen imorgon tror jag väl. För idag blir de inget mer skrivande haha.
Hej hopp lingonsnopp!

Likes

Comments

Mina planer för idag är väl att jag först ska åka till BUP i Mora. När vi är klara där ska jag och mamma nog stanna kvar och handla lite grann. Sen vet jag inte vi får se hur mycket klockan är när vi är klara där för som det ser ut nu så ska jag nog ner till Rättvik och hjälpa min kille att ta en spruta för hepatit A och B eftersom vi ska till Thailand i Februari. Mamma och pappa ska på julbord så tanken är väl att jag och min hund ska sova hos min kille eftersom jag är så rädd och inte vågar sova helt ensam hemma. För mycket skräckfilmer haha. Men jag tror inte att de blir så mycket mer än så. Mina dagar nu för tiden är ganska lika varann eftersom att jag går i skolan en dag i veckan så gör jag inte så mycket om dagarna. Utan mesta dels ligger jag i sängen eller är ute och hjälper mamma med nånting på gården. PS. Man får gärna ge tips om vad man kan skriva om eftersom att jag är ny inom bloggandet haha.


Men nu har jag inte så mycket mer att skriva så jag säger väl hejdå så lägger jag in nåt mer om jag hittar på något att skriva om.


Ha en trevlig dag!

Likes

Comments

Hej!

Moa Kalldin heter jag och är 15 år. Jag bor i Furudal men går i skolan i Rättvik. 

Jag har 4 djur en hund en katt och 2 hästar. Mina hästar heter Mist (Missan) och Natta. Min hund heter Tyke och sist och också minst min katt Frasse. Alla mina djur är speciella och har jätte roliga personligheter. 

Varför jag vill starta en blogg är jävligt oklart eftersom jag vet att alla kommer tycka att jag e cringe. Men ja vad ska man gör man ska ju göra de som känns bäst för en själv och inte vad alla andra tycker är bäst. De som jag skulle tycka va skönt med att blogga är väl att man får skriva av sig och bara vara sig själv.

Jag vet inte vad jag ska skriva mer haha.. Nu kommer jag inte vilja visa mig ute mer för detta kommer nog få folk som vanligt hålla på och vara jobbiga. Så vi får se hur länge jag ens kommer orka blogga eftersom jag tröttnar på saker väldigt lätt. 

Tack å hej leverpastej. 


Likes

Comments