Hola!
Idag var det superfint väder så jag bestämde mig för att fika och umgås. Efter de så gick jag på en lång promenad.

Ensamheten och ångesten växer och växer.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hola!
Igår beställde jag hem en blomkrans till midsommar. Har haft panik nu ett tag för att jag inte har hittat någon men ÄNTLIGEN hittade jag en! Den är så himla fin!

Likes

Comments

Hola!
Igår var jag och Matilda på hår salongen Trudes som hade en midsommarkväll. Där vi fick goodiebags, vin, godis och snittar. Supermysigt!

Likes

Comments

Hola!
I söndags var det Rebeckas tur att fylla år (och Emil)! Wihoo, min bästa vän har blivit stor nu!! Vi firade dem med lunch på Vezzo, mättande men gott. Sedan gick vi ner till badhusparken och chillade runt i finvädret. På kvällen var jag även bjuden på tårta hos Rebecka, såå gott!

Summering av denna dag, mycket god mat, bra vänner, bästa Rebecka, soligt och mysigt!

Likes

Comments

Hola!
Igår var det träning på schemat. Det var så sjukt jobbigt så jag trodde att jag skulle dö där ett tag men efter passet var slut så kände jag mig som en ny människa! Nu jäklar har jag motivationen att köra hårt med träningen igen.

Likes

Comments

Hola!
Igår tog de studenten! Extra stort grattis till Oliver som tog studenten efter 4år på Wargen! Jag och gänget var på mottagning hos Oliver efter att dem åkt flak i 2 och en halv timme. Där vi fick supergod tårta! Efter de åkte vi mot stan, hängde i stan hela kvällen och natten. Och matte bara säga att jag har världens bästa vänner alltså, utan dem hade jag inte varit här!!! <33

Likes

Comments

Hola! Livet suger rätt hårt just nu. Men gårdagen blev bättre än förväntat. Fick mycket fina presenter och umgicks med underbara människor. En bra dag helt enkelt.

Likes

Comments

Hola!
Såklart så regnade det idag, typiskt Östersund.. Efter middagen kände jag för att träna, för att få tankarna på något annat. Så jag gick till gymmet och hann vara där i 45min, sedan kom Rebecka och Oliver. Vi åkte bil ner till Max och satt där i säkert 2 timmar och pratade om allt och ingenting. Supermysigt! De räddade min dag!

Likes

Comments

Hola!
Spontan köpte ett par trosor från Calvin Klein! Även om det sved i plånboken så är nog det bästa köpet jag har gjort(!!) Så himla sköna!

Likes

Comments