Hejsan!
idag är det exakt 1 år sedan jag packade mina grejer och flyttade ifrån Dalarna, ifrån min pappa och min bror för att jag skulle börja gymnasiet här i Jönköping!
Jag flyttade då in hos min syster och hennes dotter, vilket jag är väldigt glad över att jag hade möjlighet till, jag bodde där i ca 10 månader och det beror på att det var så sjukt svårt att hitta en lägenhet som jag kunde bo i, jag letade varje dag efter boende på alla sidor som finns men nej alla studentlägenheter går till de som läser på högskola.. Men till slut (några veckor innan jag skulle sluta 1:an) hittade jag en lägenhet på 44 kvm som jag idag bor i och jag är så nöjd med denna lägenheten, det kunde inte bli bättre!
så bara 5 dagar efter att jag slutade skolan så kunde jag flytta in! 😊

jag älskar livet med att bo själv, och detta var precis vad jag behövde, jag var inga problem med att vara själv varje dag utan jag tycker det är jätte mysigt och faktiskt väldigt skönt att jag har mitt eget hem! :-) och jag är så tacksam för att jag har fått möjligheten att göra allt detta jag gjort detta året, för att det har förändrat mig så mycket, på ett positivt sätt!
somsagt var detta kunde inte bli bättre och jag är så glad! :-D

hoppas ni har en bra dag!

Likes

Comments

Hejsan!
Ja då är måndag igen då, men idag har varit en dag där jag har haft noll energi och typ bara legat i soffan och kollat Youtube osv.. Men men sånna dagar får man ha ibland oxå antar jag!
Nu ska jag iaf dricka lite kaffe, och vänta på att min mat ska bli klar, idag blir det kyckling, ris och sås! Gott gott 😋
hoppas ni haft en bra dag och en fortsatt bra kväll!

Likes

Comments

Hejsan, jag startar nu upp en ny blogg som till skillnad från min tidigare inte bara är inriktad på träning och hälsa!

Detta kommer bli en blogg där jag skriver om min vardag, skolan, träning osv

SÅ VEM ÄR DÅ JAG?

Jo, jag är en 17 årig tjej som för några veckor sedan flyttade in i min egna lägenhet, en etta på 44 kvm, jag har tidigare i ett år bott hos min stora syster då jag skulle börja gymnasiet,

Jag läser till undersköterska och går då vård och omsorgsprogrammet med SOS inriktning, och börjar nu till hösten andra året.

I mitt hem finns det också ett stort terrarium med 2 små ödlor i, som heter Spike och Sezza och de kommer också att synas här i bloggen ibland! :)

Hoppas verkligen ni gillar det! //MoaLikes

Comments