View tracker

I lördags köpte Tilda och jag sushi och vi tyckte det var så himla gott så vi ville testa och göra egen. Så igår, söndag gjorde vi det. Det tog sin lilla tid men verkligen värt det. Det blev nästan godare än den köpta sushin.
Om ni vill prova och göra egen sushi kan ni gå in på koket.se. Hoppas ni haft en trevlig helg så hörs vi mer imorgon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 122 readers

Likes

Comments

View tracker

Hej, idag har jag verkligen hunnit med massor, jag har hunnit umgås med vänner, och Tilda och jag lagade mat. Jag har även hunnit med att duscha och ta en långpromenad med Wilma, vilket va super mysigt och skönt att få komma ut och få lite frisk luft. Det blir ju inte sämre av att vi bor i en så himla vacker stad. Idag stor städade jag mitt rum också, verkligen super skönt. Jag trivs bäst när det är städat men tyvärr är det ofta stökigt. Nu var det ett bra tag sen jag verkligen städa mitt rum, eftersom jag jobbat nästan hela sommaren har rummet varit halv stökigt en längre period. Så det känns jätte bra att det äntligen är städat, nu har jag bara en sak kvar att göra och det är att plugga spanska glosor. Så nu ska jag lägga mig i sängen än stund och plugga innan jag ska sova, imorgon är det måndag igen vilket innebär ny skolvecka. Hoppas ni har haft en super helg!

  • 153 readers

Likes

Comments

View tracker

Hej, nu har jag börjat om, tagit bort alla gamla inlägg. Tycker verkligen om att blogga och känner nu att tiden räcker till vilket den tyvärr inte gjorde förut. Idag har jag bara tagit det lugnt, vaknade klockan 12.10 så tog verkligen en lång sovmorgon. Runt 15.00 hämtade Tilda mig så åkte vi och köpte lite godis som vi åt till en serie. Vi har precis avnjutit lite sushi, tyckte inte alls om sushi förut men tycker verkligen det är super gott.
Hoppas alla får en härlig lördagskväll!

  • 245 readers

Likes

Comments