Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu är både mina finaste borta. Igår for både Sara och Siri till himlen, när jag kom hem i söndags var Siri död och Sara låg över henne hon hade svårt och andas och jag hade henne i famnen hela natten. Igår på morgonen hade hon också somnat in. Det var jobbigt och jag är inte på topp ännu men det fixar sig. Det blir att tillbringa kvällen med basketlaget och städa. Imorgon har vi klassdag med 7an igen, sen är vi lediga resten av veckan. Det behövs! 

15 dagar kvar sen sommar

Likes

Comments

Jag är typ översvämmad av läxor, vet att det är sjukt tråkigt att läsa om men så är det och därför är det lite sisådär med bloggningen. Nu har jag pluggat så sjukt mycket på so så behövde ta en paus och gå ut i solen! Klockan är kring 8 och det ser ut såhär, summer. Idag hände väl inget varit på skolan och sen till ryggläkaren en snabb sväng. Men det är jätte varmt ute och det är väl det bästa!

- Bjuder på en härligbild i solen


Likes

Comments

Idag vakande jag kring 8 av att solen sken. Härligt! Sen hade jag träning på porsön så jag tog bussen dit. Hade lite ont i knäet men mycket bättre sen sist. Nu har jag hunnit duscha och byta om. Vi får snart besök och sen ikväll blir det att titta på talangfinalen! Vem hejar ni på? 


Likes

Comments

Idag har jag städat. Både rummet och mina gerbilers bur. När jag hållde på att städa märkte ja att Siri på bilden var jätte liten i kroppen och att Sara den andra var stor. Jag är orolig för de är gamla och kan fått en sjukdom. Hoppas verkligen inte det. Har inte hänt något annat idag så nu ska jag gå ner och se på tv, hörs imorgon! 

Du och Sara är så fina, ni kommer bli bra. ♥


Likes

Comments

For in och klippte mig, ser knappt någon skillnad men håret känns fräscht och lite tjockare. Resten av kvällen spenderades med hörlurar. Jag har lyssnat igenom hela spotifylistan sjukt många gånger nu. Imorgon ska jag träffa Sanna och vi ska äta nått gott, fredag imorn wihoo! 

Bildlöst inlägg 

Likes

Comments

Hej på er! Idag fick jag träffa min nya 7a och vara med de. Det gick ju bra! Ikväll ska jag försöka plugga och fixa ihop en tigerkaka. Jag är ju borta från träningen för att jag gjort illa mitt knä. Ska till sjukgymnasten o träna på måndag, så längtar dit!! Redan 14 maj och snart sommarlov. Tänker träna mycket under sommaren, vara med kompisar & lira fotboll. Har tänkt göra några inlägg med mag och ben övningar i sommar! Så det är nått att se fram emot 💪


Likes

Comments

När jag kom hem hittade jag ett paket i brevlådan! Det från en giveaway jag hade vunnit. 
Flaskorna där uppe är victoria secret tester på love spell, pure seduction & pure daydream. Men tack igen om du ser det här! 

Likes

Comments

I söndags kom jag hem från stockholm och Eskilstuna. Kan bara säga att jag haft en grym helg med mitt basketlag. Vi tog oss till kvartsfinal mot Gävle och förlorade med två poäng. Vi var värda semi och det var så nära. Trots min skada var det riktigt kul! Blir ingen haul för köpte två tröjor och bara massa ätbart. Men det kommer upp ett slags sånt inlägg i eftermiddag så håll utkik!


Likes

Comments

Sitter och kollar när mitt lag spelar åttondelsfinal. Jag skadade mig i förraförra matchen i knäet. Så nu får jag inte spela men är det bra imorgon så spelar jag såklart. Om vi är vidare. Vi har 2 förluster och 1 vinst men den här matchen vinner vi nog. Ikväll ska vi käka godis och mysa. Får se om vi ska in till stan och gå på nått disco. Kommer bilder från helgen när jag kommer hem. 💫Likes

Comments