De senaste veckorna har bara svept förbi extremt snabbt så jag känner nästan lite att jag knappt hänger med i svängarna.

Iallafall så hann jag knappt landa från studentresan innan det blev att gå på nästa plan för att åka till Cypern med mamma i en vecka. Men igår kom jag äntligen hem igen och kan nu äntligen börja landa och förstå att jag aldrig mer ska gå i skolan?!?! Så galet!
Jag började även på mitt nya jobb idag också så det har varit en lång men lärorik dag!!
Puss<33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har ju inte bloggat på ett tag nu för att tiden har inte riktigt räckt till.. men nu slängde jag in en massa bilder i egna inlägg som summerar vad jag har haft för mig de senaste veckorna som varit det bästa i mitt liv hittills. Jag kommer att lägga upp massa bilder från student resan också som jag kom hem ifrån igår men det kommer senare idag.. puss..

Likes

Comments

Herregud... nu är det ca en vecka kvar till balen, sedan 2 veckor till studenten.. det känns helt sjukt. Vi åker på studentresa dagen efter att vi har tagit studenten så att jag och klara åkte in till stan igår för att shoppa lite sommar kläder<3
Båda fick med sig så mycket fina grejer så det var jätte roligt verkligen!!
Jag vill bara att tiden kan gå fortare för nu längtar jag så himla mycket!!!!!

Köpte bland annat detta igår:

Likes

Comments

Nu har min nya balklänning ÄNTLIGEN kommit!!! Jag är så nöjd man bara kan bli. Jag kommer känna mig så snygg på balen så jag längtar så himla mycket. Klänningen var dock lite stor så jag var och lämnade in den idag för att få det fixat, längtar tills jag ska hämta den!!

Likes

Comments

Idag har det varit en lång men bra dag. Den började 8.20 men svenska prov vilket kändes helt okej. Direkt efter det tog jag och Klara bilen till älvängen för att göra naglar kl 12.00 och jag säger bara shit vad vi körde fel... eller snarare shit vad jag körde fel. Jag har typ kommit in i någon jävla trots ålder nu så jag kan verkligen inte lyssna på vad gps-en säger.. men tillslut kom vi fram iallafall och vi var där i ca 5 timmar.. men det var det värt för både jag och Klara blev jätte nöjda<33
Klaras:

Mina:

Likes

Comments