Allmänt, Lärling
Älskar min bakrundsbild ^^

Alltså oj vad jag har varit sjuk! Legat nerbäddad sedan i måndags och idag tog jag mig äntligen upp och iväg. Har knappt kunnat prata sen i måndags, hostat och inte kunnat äta ordentligt sen i tisdags. Blä åkte på något rejält där. Så valde att inte ens försöka skriva något här, det hade bara blivit negativt och inget som jag vill stå för. Men måste erkänna, rätt många filmer och serier han jag kolla på ;) Måste vara den ända positiva delen med att vara sjuk, haha! Tyvärr så har jag missat nästan en hel vecka i stallet. Blockpraktik nu så är i Virsbo i 2 veckor. Eller ja, nästan för nästa vecka blir det lite äventyr!

Ska ta och äta upp min frukost för att sen åka upp till sjukhuset och sola. Efter det blir det tågen hem igen gör att sen gå mot stallet och jobba, lång dag men så skönt att vara uppe på benen igen!Vad har ni gör planer för dagen och helgen?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Avslutat med årsmöte och tårtbak till hästarna. Självklart måste ju de också få fika på alla hjärtans dag, men de fick det lite i förtid ;)

Likes

Comments

Glad att jag fick rida. Gårdagen var väldigt jobbig på en del sätt så dagen har tagits med ett steg i taget. Ridit, vart ute i naturen, fotat, bakat, planerat och fixat för möte imorgon och bara tagit det lugnt. Har ändå känt mig stressad och allmänt borta. Hoppas att det beror på mötet imorgon! Nu måste jag röra mig mot sängen, upp tidigt för stalltjänst.

Likes

Comments

Lärling, Planer

Mina frukost vanor alltså? Igår vart det en rejäl tallrik gröt, för ett tag sen drack jag bara en kopp te och idag duger det med lite knäcke... Jag ska ju ner till stallet och arbeta idag så det kanske inte är det bästa. Men ändå, jag får inte i mig mer. Det tar stopp och min mage säger emot. Har ni några bra tips på frukost som är enkelt att göra, går snabbt och som man lätt kan ta med sig? Jag har som sagt lite problem med det där kallat frukost.

Vidare till dagen då. Stallet väntar och vi kommer troligtvis att börja med stalljour. Mocka och göra all mat, inget konstigt. Sen så är det lite tveksamt om jag ska hoppa någon häst idag eller inte, men jag vet att jag ska rida Pegasus i varje fall. Hoppas på att det är någon mer innan kvällens dressyr. Kommer kanske att vara någon som ska ridas ut och klättras lite. Vi får se! Nu ska jag göra mig i ordning för att sen röra mig mot stallet. Hörs! xoxo

Likes

Comments

Skola, Allmänt

Vilken dag! Haft så kul, åkt både kontrollerat och störtlopp. Ätit lunch och fikat, åkt lite till och träffat vänner. Förlåt alla hästälskare men jag skulle lugnt byta en till dag i stallet för det här! Fint väder, underbar utsikt, vinden som fläktar och massa skratt. Vill att bussen ska vända så jag får fortsätta men "tyvärr" så ska jag hem till hoppning och mys med häst.

Började dagen i normal tid för mig men är ändå tröttare än normalt nu. Frisk luft är inte bra ;) Ska ändå som sagt släpa mig ner till stallet, hoppa lite och sen hem till sängen. Haha, längtar nästan mer efter sängen än vad jag längtar efter hoppning. Ovanligt för att vara mig, antar att under sker! Kan i och för sig vara för att mina ben värker och mitt huvud hänger inte riktigt med. Men jag har hört att man ska kämpa även när det är jobbigt och helt ärligt, vad kan vara bättre än att skumpa runt lite på hästen? Får se om jag hinner uppdatera efter ridningen eller om jag somnar platt i soffan ;)

Likes

Comments

Skola
Bästa Derby förra hösten

Börjar morgonen med en rejäl skål gröt och lite chai te idag. Ska man åka skidor så måste man ju vara stark! Funderade ett tag på om jag skulle dra med mig kameran men ångrade mig snabbt. Kommer inte kunna vakta den eller låsa in den så den får ligga hemma istället. Är inte säker heller om det blir någon hoppning ikväll, beror på när jag är hemma. Men allt löser sig nog under dagen, ska hålla er uppdaterade! Nu måste jag röra på mig, vi hörs!

Bilder - Josefine

Likes

Comments

Planer

Här nedan följer lite kort om veckans planer. Vad har ni för er under veckan?

Måndag:
Skola, sola och träna

Tisdag:
Romme med skolan, eventuellt hoppning

Onsdag:
Stallet och dressyr, kanske fotografera

Torsdag:
Gymma, sola, skola och kanske en fika? Vi får se

Fredag:
Skola, gymmet, sen hem och fix för biopremiär med mami <3

Lördag:
Kanske ta en dag i Västerås med Emma?

Söndag:
Stallet, planering, årsmöte, alla hjärtans dags firande och sen spakväll och ladda för nästa vecka

Likes

Comments

Allmänt

Vad veckan har gått fort! Stall för det mesta, sjukling och sen jobb. Ja vilken sammanfattning hörrni;) Tyvärr så har en katt vart tvungen att lämna oss då vi hade lite för många. Men hon bor med min kusin så jag kan lätt träffa henne! Fick vara med på företagsmässa under lördagen och snacka om snygga blommor som tack! Bästa cheferna och bästa företaget! Fick med mig lite böcker hem också som jag börjat läsa under dagen. Så spännande, energigivande och oj vad nyfiken jag är på vad som kommer!

Nog om det. Min klocka står nu på 23:19 och jag måste upp för skola imorrn. Veckans planer kommer ut imorrn men jag längtar redan! Gud, tisdag är så välkommet, fredag kommer att sätta spår och helgen kommer förhoppningsvis att gå rätt lätt. Mer info imorgon för nu ska jag läsa mig till söms! Godnatt xo

Likes

Comments