Helgen har bestått av kräftfest, en dag på Birsta och så hälsade vi på Leonels farfar. Dessutom har vi nu glasat in balkongen så nästa steg blir att fixa i ordning där ute så det blir användbart och mysigt. En väldigt lyckad helg om jag får säga det själv!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag gjorde vi premiärturen med båten för i år. Även första gången Leonel åkte båt här i Sverige. Gick hur bra som helst, han sov halva tiden och annars var han bara nöjd.

Likes

Comments

I måndags gick vi äntligen in i hall igen. Har haft träningar varje dag den här veckan, dock missade jag gårdagens träning då jag jobbade mitt sista pass då. Ikväll spelade vi träningsmatch mot Ankarsvik p01/02. Vi förlorade med 5-3 men det var kul att få spela lite match. Efter jag spelat halva matchen så bytte vi målvakt och då skulle jag springa beep-test på läktaren. Vilket visade sig gå hur bra som helst. Nytt personbästa på 10.8 kändes så himla skönt! Är sjukt nöjd och det var så härligt att känna att orken verkligen fanns där idag. Sammanfattningsvis kan jag inte vara annat än nöjd med säsongens första vecka hittills!

Likes

Comments

Så fyllde jag tydligen 20 år igår, så nu är tonåren officiellt över. Fast för mig kändes det som att jag tog det steget för ungefär ett år sedan. Det var då som jag verkligen landade i mig själv och alla hormoner och blev mer trygg och stabil. Tidigare åkte verkligen känslorna bergochdalbana och jag kunde gå från att vara på botten till toppen över en natt. Men för drygt ett år sedan lugnade det ner sig och det kändes verkligen som att jag gått och blivit vuxen. Tyckte det passade bra då jag snart själv skulle få barn.

Men tillbaka till gårdagen så var det en väldigt lugn dag. På förmiddagen for hela lilla familjen (jag, Leonel och Johan) på gymmet och tränade. Sedan en sväng till golfbanan för att slå lite på ranchen. Till middagstid kom resten av min familj till oss och bjöd på sushi. Och så fick jag paket. Med andra ord en lugn men trevlig födelsedag.

Likes

Comments

Idag gick Johan på semester. Han ska vara ledig i hela 6 v, 3 v semester och 3 v pappaledigt när jag jobbar. Det kommer bli mysigt att ha honom hemma på dagarna också, samt att det trots allt blir lite avlastning för mig i barnaskötandet. Det är roligare att göra saker när han också är med.

I övrigt hann jag med att gymma med Pontus idag, innan vi åkte och åt middag hos pappa. Kändes lite slut i kroppen men tog mig i alla fall genom passet. Hoppas den känns bättre imorgon då det står först träning på schemat, följt av aktivitetsdag med laget.

Likes

Comments

Eftersom det var sådant fint väder idag så tog jag och Leonel en promenad ut till Juniskär. Tillbringade större delen av dagen där liggandes på gräsmattan och solade med Åsa. Johan köpte med sig mat efter jobbet och kom också ut så åt vi där.

Blir mycket bebisbilder på mitt lilla yrväder. Men det är mest det som finns på mina bilder i mobilen också.

Likes

Comments

Igår hann jag med ett till 5 h arbetspass på äldreboendet. I övrigt en lugn dag hemma, och förresten så blev Leonel ett halvår gammal. Tänk vad tiden går! Nu sitter han upp själv och plaskar i badbaljan, ålar omkring i sängen så att helt plötsligt har han huvudet i fotändan, och är i allmänhet aldrig still. Än så länge har han inte börjat krypa riktigt men det är nog bara en tidsfråga.

Ikväll var jag på träning med laget. Så skönt att höften/ryggen är helt bra igen. Det var ett tufft intervallpass ikväll men kändes så skönt när det var klart!

Likes

Comments

Blev inringd på jobb på äldreboendet som jag ska sommarjobba på idag. Efter att Leonel och jag tagit sovmorgon till 11 så var det bara några timmar innan jag skulle bli tvungen att gå till jobbet. Började 16 och slutade 21. Missade tyvärr min träning därför men ska försöka ta igen den. Nu ska jag sova. Ska jobba samma tid imorgon.

Likes

Comments

Nu är det slut på midsommarhelgen och Johan jobbar sin sista vecka till veckan. Midsommaren var som vanligt väldigt trevlig. Vi firade den hos familjen Engström med god mat, lekar och gott sällskap. Lördagen blev en väldigt lugn dag då vi bara slappade och vilade upp oss. Idag däremot har jag, Johan och mamma varit och golfat. 18 hål blev det så var ute ungefär 5 timmar. Leonel har varit med sin farmor hela dagen, och det gick bra! Känns lite konstigt att vara ifrån honom så länge. I ett halvår har vi ju varit med varandra i princip dygnet runt, eftersom jag blir tvungen att amma ungefär varannan till var tredje timme. Samtidigt är det en liten frihet att kunna lämna bort honom vissa stunder. Och snart ska jag jobba några veckor och då är det perfekt att han kan vara utan mig och amningen.

Likes

Comments

Hittills är jag väldigt nöjd med träningarna i veckan. I måndags kunde jag dock bara springa på uppvärmningen innan det började göra ont i höften/ryggen, men då körde jag bålstyrka istället. Igår var det gym så har träningsvärk lite överallt idag. Det regnade en skvätt på kvällens pass men det gjorde inte så mycket då jag mest är nöjd att jag kunde genomföra hela träningen utan att få allt för ont. Det gick nästan bättre när jag försökte ta i lite mer, kan tänka mig att det beror på att en får ett annat löpsteg då. Nu väntar vila imorgon, eller vila och vila, jag och Johan ska gå 18 hål på golfbanan imorgon. Men ingen träning med laget i alla fall. Nästa gemensamma pass där blir klockan 9 på gymmet på midsommarafton.

Likes

Comments