I dag ska vi gå en promenad med Simon. Det ser vi fram mot. Det är länge sedan vi träffades honom.De har bott i Danmark när pappan pluggat. Nu ska familjen flytta till ett kedjehus. Äntligen. De kommer att trivas där.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag var vi och tittade på Elli när hon var på plask och lek. Bra att bli van vid vatten.  Hon är som alltid duktig.

  • Familj
  • 0 readers

Likes

Comments

Vi åkte till morsan i dag. Tog med lakan i en ryggsäck som hon ska ha till en väv. Vi åkte buss och det var tungt att bära. Tänkte när jag kom fram att vad skönt att jag skulle slippa bära lika tungt hem. Men vad jag bedrog mig. Det jag fick bära hem var ännu tyngre. Inte konstigt att man har ont i sina leder.

Likes

Comments

Alla fattiga pensionärer är bortglömda i nya budgeten. Skandal. Det är vi som har byggt upp dagens samhälle. Hoppas på ny regering vid nästa val.

Likes

Comments

I dag så gick Malmslättsloppet. Det gick bättre än förväntat. Johanna gjorde ett mycket bra lopp. Verkar vara mycket bra tränad.

Likes

Comments

Vi har haft vårt lilla Kära barnbarn Elli på besök hos oss ett par dagar. Ett mycket uppskattat besök. Man ser fram mot att hon kommer. Det blir ett par intensiva dagar. Det ska bakas, åka till stan och fika. Och framför allt ut och gunga i aktivitetsparken. Tiden går så fort. Man tycker inte det var länge sedan hon låg i vagn. Nu springer hon med en väldig fart.

Likes

Comments

Då är det Marianns och min nya blogg. Hoppas att många får nöje att läsa den.

Likes

Comments