Bästa träningen. Ger kondition och styrka.

Likes

Comments

Då är året snart slut. Hoppas att nästa år blir bra.  Det mest oroande är att en pajas blir president i USA nästa år. Så någon resa dit blir det inte de närmaste 4 åren. r

Likes

Comments

Idag är vi på julmarknad i Gamla Linköping.  Mycket folk. Där får vi se min kära pappa som var polis i Vikingatid.  Bild på när han arbetar på en femteplats i Solmark.

Likes

Comments

Det är första gången vi åker på en bussresa till Ullared. Skönt att slippa köra själv. Får se det blir handlat

Likes

Comments

Igår var vi och såg Sveriges bästa damlag utklassa Eskilstuna i säsongens sista match. De bevisade att de seriens bästa lag.

Likes

Comments

I dag ska vi gå en promenad med Simon. Det ser vi fram mot. Det är länge sedan vi träffades honom.De har bott i Danmark när pappan pluggat. Nu ska familjen flytta till ett kedjehus. Äntligen. De kommer att trivas där.

Likes

Comments

Idag var vi och tittade på Elli när hon var på plask och lek. Bra att bli van vid vatten.  Hon är som alltid duktig.

  • Familj
  • 0 readers

Likes

Comments

Vi åkte till morsan i dag. Tog med lakan i en ryggsäck som hon ska ha till en väv. Vi åkte buss och det var tungt att bära. Tänkte när jag kom fram att vad skönt att jag skulle slippa bära lika tungt hem. Men vad jag bedrog mig. Det jag fick bära hem var ännu tyngre. Inte konstigt att man har ont i sina leder.

Likes

Comments

Alla fattiga pensionärer är bortglömda i nya budgeten. Skandal. Det är vi som har byggt upp dagens samhälle. Hoppas på ny regering vid nästa val.

Likes

Comments