Jag äter i princip aldrig sånt här. Sockerfria proteinbars brukar ofta både se ut och smaka som wellpapp, dessutom är de ofta alldeles för dyra för att jag ska tycka att det är värt det. Någon gång ibland "lyxar jag till det" men blir typ alltid besviken. Senast åt jag Maxims proteinbar som skulle smaka jordnöt/karamell men den smakade just kartong.

Men Barebell har faktiskt till skillnad mot Maxim och Questbar (som jag inte heller är förtjust i) lyckats med sina proteinbars. Jag köpte alla tre smaker Coconut-Choco, Caramel-Cashew och Cookies and cream och har än så länge bara smakat den sista av dom, resten spar jag till nästa vecka! 20 g protein fördelat på 200 kcal är ju rimligt för en proteinbar men om man jämför med näringsvärdet på t.ex. whey-80 där du får 38 g protein på 200 kcal så är det ju rätt dåligt.

Så vad kan man säga om cookies and cream? Ja, den smakar bokstavligen godis vilket ju är kul. Näringsvärde är ok. Pris 25 kr, inte ok. Kommer jag köpa den igen? Kanske, kanske inte.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

här står jag och bekämpar mitt obehag inför handikapptoaletter

Likes

Comments

Tydligen är min mage fortfarande gullig efter jul o nyårshelgen. Känns bra. Proppat i mig hur mycket godis som helst i stressen inför tentan. Nu är den över och då firar man med alkohol istället. Om jag blir kraftigt överviktig det närmsta halvåret vet ni varför.

Min bakisfrulle idag:::))))) knäckebröd med avokado, salt Peppar och vitlök. Såååå gott

Likes

Comments

ja nu har väl tiden gått så pass att jag har använt tinder mer eller mindre kontinuerligt i över fyra månaders tid. denna app har väl under denna period visst bringat mig några nya bekantskaper men kanske inget direkt av värde. däremot ett par riktigt guldiga konversationer.

men självklart har ju ju noterat en del intressant i mitt användande och bestämt mig för att dela med mig av detta i punktform.

1) första fucking punkten. Snälla kan alla SLUTA jobba på försvarsmakten. Skojar EJ ÖVER. HUVUD. TAGET när jag påstår att minst var fjärde jag matchat med har jobbat inom försvaret. har visat sig att jag slösat alldeles för mycket tid på folk från livgardet o kommit på att dom pojkarna i båda två fall varit skit så hejdå på er ni hittar nog någon annan som vill få sin tid bortkastad

2) varför har alla sån hybris? Pallar ej bilder på småpojkar som spänner sin spinkiga lekamen med kepsen bakofram och med beskrivningen "hunk på 105 kg och 210 cm. marklyfter två ton, egoncentrisk, självgod, uppkäftig, bra i sängen, kan kedjeröka fyra paket lucky strike" nej det är inte attraktivt. sluta med det?

3) sluta ha bilder på där ni är gulliga med era tjejkompisar, systrar eller ex eller vafan det är frågan om. det är också oattraktivt och man skulle ju faktiskt kunna tro att du är ute o vänstrar när du lägger till en bild på dig själv frenetiskt hånglande i en solnedgång vid stranden på rhodos. eller ni kanske gjorde slut igår?

4) raggningsrepliker. det är roligt om du har något kul att komma med. "Tjena kexet, står du här och smular" det är så uttjatat att jag gråter när jag läser det

5) GIF-bilder. Visst. Du kan skicka en gif till mig på nån vinkande tecknad figur som det är tänkt att jag ska översätta till ett "hej". Är jag på bra humör kanske du får något motsvarande. nån gullig hund eller hamster eller annat som är tjejigt och sött. men sen räcker det liksom. jag får inget ut av att försöka hålla en konversation uppe med rörliga bilder. verkligen inte. dessutom är jag för lat för att leta upp något passande. jag tröttnar lätt och skickar helt sonika en gif på en dansande tecknad tomat istället och hoppas att konversationen ska dö ut utan att jag får dåligt samvete


Likes

Comments

kollar in utbudet för fördjupningskurser efter t6 och låtsas att jag inte måste ta mig igenom tentan på måndag

Likes

Comments

Jag e en sån där som alltid sett mig som en "allätare". Som ba tycker om all sorts mat. Alltid när man är bortbjuden på middag och man får den lite småtrevliga frågan "är det något du är allergisk mot eller inte tycker om?" O man ba "Nej nej, jag äter allt vet du". Sen funderar man på mat man egentligen inte gillar och min lista blir rätt lång om man jämför med dom få ord jag släpper fram i situationer som ovan. Jag är nog faktiskt kräsnast i familjen då jag hellre svälter än äter:

• pytt i panna
• vinäger
• ingefära
• knaprig bacon
• löskokta ägg
• varm/tillagad paprika
• baconlindad torsk
• min styvfarsas fisksoppa (däremot gör morsan en bra sådan)
• fläsksvålar
• timjan
• brieost
• te
• gåslever
• cumberlandsås
• surimi
• räksallad. Har drömt mardrömmar om att jag äter räksallad så detta kan vara det all time äckligaste jag någonsin ätit

Däremot äter jag gärna saker som i allmänhet konstateras äckliga typ brysselkål och blodpudding och ärtsoppa på burk?????? Like what the actual fuck

Likes

Comments

pizza och raketer på Skeppsbron - score

Likes

Comments

med det vill jag säga gott nytt år alla fans

Likes

Comments

Audentes Fortuna Iuvat - fortune favors the bold. Efter mycket om och men har jag äntligen bestämt mig för ett citat till min uppskjutna gaddning på vänster sida om revbenen. Är det något som representerar 2016 för mig som för övrigt är inne på sin näst sista dag, så är det detta.

Ibland är det så jävla svårt att vara stark och man vill bara krypa mer under täcket och vänta ut det jobbiga. Men det är den starke som inte gräver ner sina problem utan tar sig i kragen och "face their fears". Det är hon som kommer lyckas i livet.

Även om jag inte gör nyårslöften har jag några saker jag vill ta med mig in till 2017. Jag har definitivt lärt mig mycket av 2016 även om det stundvis varit riktigt riktigt svårt att vara just stark.

Jag ska inte ta skit. Jag ska under 2017 inte låta mig utnyttjas av andra såsom vissa gjort mot mig i år. Jag ska stå upp, vara starkare än någonsin, trivas med mig själv, samtidigt som jag ska sluta ställa orimliga krav på mig själv och acceptera mig för den jag är - det första stapplande steget till att älska sig själv. Jag ser ständigt fel som jag vet inte finns, och det spelar ingen roll hur mycket andra försöker berätta för mig hur fel jag har i mitt synsätt, för förändringen i synsättet måste komma inifrån. Det finns ingen som kan hjälpa mig med det. Jag måste känna mig tillräcklig och jag måste känna mig stark. Då, och endast då, har jag lycka att vänta på mig tills årsskiftet.

Likes

Comments