Borrtvätt som tog sin lila tid. Det är så himla viktigt att man tvättar sina borstar även fast det bara är du själv som använt dom och även fast du kanske bara använt borsten en eller två gången, men att den ligger med massa smink och fett på gör också att det gror bakterier. Tvätta med diskmedel så blir dom riktigt rena tycker man att det behövs kan man också använda sig av balsam för att göra dom lite mjukare efter att man tvättat bort diskmedlet. Jag ska vara ärlig och säga att det var ett bra tag sedan jag tvättade mina borstar som jag använt på mig själv under skolgången. Men igår tog jag tag i saken och tvättade ALLA borstarna. Jag kan tänka mig att man kan undra om jag verkligen använder alla borstarna och den frågan kan jag svara ja på. Alla borstarna används, kanske inte varje dag men dom används någon gång under en veckas tid.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag fick vi äntligen våra portfolio bilder! En svart/vit och en i färg. Detta ingick i kursen, två portfolio bilder.

Likes

Comments

Svart är min absoluta favoritfärg på läpparna!

Igår fick jag mitt diplom vilket gör mig till diplomerad make up artist. Det kan inte bli bättre. Detta är en dröm som gått i uppfyllelse. Efter alla dessa år tog jag tag i det och gjorde min dröm till en verklighet. Nu gäller det bara att jag ligger i och försöker hitta drömjobbet också. Jag har även lite andra planer som jag berättar lite mer om då jag är redo.

Använd alltid läppenna då du målar läpparna då det hindrar läppstiftet från att blöda. Det är även lättare att justera formen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Kat Von D shade and light eye paletten är den absolut bästa everyday ögonskuggspaletten som finns. Den har de varma, kalla och neutrala färgerna. Verkligen en everyday makeup palett. Favoritfärger som jag själv använder nästan varje dag är den rost röd/bruna färgen (tredje skuggan från höger). Den är sååå underbar och kan lätt som en plätt bara slängas i globen så är man redo! Pigmenten är oslagbara, den svarta är SVART och perfekt för en sotning. En sotning vart den rost röd/bruna kikar fram i globen är enligt mig den perfekta sotningen! Verkligen tummen upp för denna palett!!

Produkt: "Ögonskuggspalett"
Produktnamn: Kat Von D, shade and light eye
Pris: 460:-

Paletten kan du hitta på Sephora.

Likes

Comments

Morphe paletterna är sååå bra. På bilden ovan ser men tillexempel en palett som både innehåller färgglada och neutrala färger, dom är extremt pigmenterade och krämiga och ett puls är att de är super billiga! Jag beställer mina från uk då jag tycker att de har ett lite större utbud. Men dom finns även att beställa från svenska sidor. Varje palett innehåller 35 pigmenterade krämiga ögonskuggor därav namnet 35. Jag kan absolut rekommendera dessa paletter och äger själv 5st. Man får noga läsa igenom vad paletterna innehåller då man beställer då vissa innehåller mer matta färger och vissa mer shimmer skuggor.

Produkt:  Morphe brushes ögonskuggor 
Produktnamn: 35U
Färger: Multi-Color Shimmer palette
Pris: 269:-

Dessa paletter kan hittas på brallis.se


Likes

Comments

Jag är en riktig matt läppstift älskare men jag måste säga att en av mina favoritprodukter från skolan (makeupstudion) är deras läppglans "Big boss" som är ett genomskinligt läppglans som glänser så mycket att man kan se det från en annan planet då någon bär det på sina läppar. Jag bara älskar det! Anledningen till att jag gillar det så mycket är att det kan användas på så många olika sätt, bara som det är, på ett läppstift/läppenna, blandas med deras skuggor och till massa mer. Det är så himla användbart och snyggt. Trodde aldrig att jag skulle säga det själv då jag alltid älskat matta läppar men detta glans bara älskar jag!

Produkt: Läppglans
Produktnamn: Big Boss
Färg: Genomskinligt
Pris: 99:-

Finns att beställa på Färg collection


Likes

Comments

Är man ute efter en svart matt lättanvänd eyeliner så är denna perfekt! Även borsten man får med då man köper eyelinern är superbra, vilket man inte kan tror när man ser den. Ibland har man bara ingen lust att köpa både en produkt och en borste som passar bra till just den produkten och då är det ju superbra att det faktiskt följer med en borste som är bra. Jag brukar själv använda borsten ibland. Åter till själva produkten, den är svartare än svartast, sitter där den ska och den är superlätt att använda.

Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24H
Märke: Maybelline
Färg: 01 Black
Betyg: Min favorit

Likes

Comments

Jag är nu snart färdig makeup artist och det känns helt overkligt. Detta har jag velat göra hela mitt liv och tog som tur var tillslut tag i det! Nu har jag 2 veckor kvar av en 12 veckor lång kurs. Jag har lärt mig otroligt mycket och jag har haft så himla kul. Genomgångar, demos (då läraren sminkar en av oss elever för att lära oss och för at visa vad som ska göras just den lektionen) sminkningar, läxor och massa praktik. De som har vart roligast är, allt! Jag kan nästan inte välja men självklar är det otroligt roligt att gå på praktik, man lär sig så himla mycket då man är ute på praktik. Jag rekommenderar verkligen att gå denna skola! Sminket vi använder oss av under kursen heter Färg och produkterna är superbra och kan användas till mycket mer än vad man tror. 

Likes

Comments


Det perfekta höst läppstiftet! Matte Fearless från Milani i nummer 70 (Ursäkte dåliga skärpan på bilden) Jag är totalt förälskad i detta underbara läppstift. Eftersom att den är väldigt matt och tjock i konsistensen så gör det även att den täcker väldigt bra, färgen på dina egna läppar lyser inte igenom också det håller i evigheter. Dent är fortfarande krämigt och bekvämt på läpparna och jag som har riktigt frasiga och torra läppar kan med all säkerhet säga att den trots torra läppar lägger sig mycket fint utan att det ser torrt och smuligt ut. Från: Madlady
Färg: Milani Matte Fearless 70

Pris:95kr

Likes

Comments