Header

Igår var det fredagsmys för hela slanten! Hade tacomys med familjen & efter det blev det movie- time då vi kolla på hunger games, en stor favorit enligt mig! Sen börja vi kolla på just friends. Borde egentligen lagt mig där för att ladda upp inför långpass idag, men var lite som hände där så hade så mycket i huvudet så kunde tyvärr inte somna. Men har nu laddat upp med ordentlig frukost o två koppar kaffe så ska nog va redo ändå! Så avis på er alla som är på summerburst, hoppas ni njuter haha. Saknar mina tjejer!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 173 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Har precis kommit från affären med pappa handlat lite inför mina jobb helgen, jobbar ständigt den här helgen. Går av natt på fredag och går sedan på lördag på ett 24h pass. Men så glad att vara igång igen, älskat mina jobb & älskar att få rutiner o vara igång. Så ikväll drar jag iväg på ett nattpass, så packat med lite kvarg, cola z & naturgodis, några måsten haha. Idag har jag bett pappa göra kräftsoppa, så himla gott! Sen blir det en powernap innan jobbet.

Likes

Comments

Ska när som helst fixa det sista & packa ner matlådan i väskan, för idag är det kvällspass som gäller! Så jag har längtat att komma tillbaka till jobbet ändå, saknat alla så mycket. Så efter jobbet blir det bara hem o fixa sig för sängen o gå till bädd för börjar 07.00 på tisdag. Men nu insåg jag hade jag hade lite stressigt, trevlig måndag allihopa!

  • 181 Readers

Likes

Comments

Kan inte sova fast jag är extremt trött? Men alla dessa tankar, planeringar av livet osv stoppar en från att somna. Plus gillar absolut inte somna själv, ensamhet skrämmer skiten ur mig, är nog min största rädsla tyvärr. Tur att man snart (eller ah i augusti) blir sambo med bästie så man slipper sova själv. Galet egentligen att man/ jag är så beroende av sällskap egentligen, är nog nyttigt att vara själv men tycker inte alls om de. Mår som bäst i sällskap och hade jag fått välja hade jag haft nån hos mig 24/7 haha. Men nu får det bli en podd för att kunna somna och komma på andra tankar. Sov gott!

  • 182 Readers

Likes

Comments

Haft en riktgt go helg, som sagt i fredags blev det bara mys framför lets dance ihop med Frida. Sen igår blev det först att fira pappa och hänga med familjen, sen på kvällen drog jag och Frida och förfesta ihop med hjerp, rosse, anton & Carro, riktigt skönt gäng. Körde sedan en utgång, blev lyckad ändå! Idag har lite släkt varit här och fikat, men nu ligger jag och bara kör lite söndagshäng framför datorn blir nog en del avsnitt av empire. Blir jobb hela veckan, men skönt för börjar klockan tre imorgon så kör kvällspass och sen i veckan blir det nattpass, så kommer vara lite zombie så om det blir så mycket inlägg då får vi se, men ska försöka!

  • 176 Readers

Likes

Comments

Fredag spenderades ihop med Frida, väldigt lugnkväll som bestod av Lets dance & gott till det. Kom inte i säng för än tre inatt fastna framför några avsnitt av empire. Imorse gick jag upp till en riktig mys-frukost med jordgubbar, ägg & bacon osv, för idag är det pappas dag så vi skulle äta frukost ihop hela familjen. Riktigt mysigt. Så idag ska hela dagen spenderas med min pappa som fyller 43, älskar dig så mycket pappa.

  • 188 Readers

Likes

Comments

Var riktigt bra dag igår, ännu en dag på H&M och fick testa att vara ute i butik, jättekul verkligen! Sen drog jag hem till Matilda tog lång dusch och fixa mig så sen när hon kom hem tog vi ett glas vin och sen drog vi ner till stan och tog en öl på avenyn, hur mysigt som helst och bara sitta och prata om gamla minnen. Sjukt egentligen när man tänker efter hur länge man känt varandra. Sen tog vi spårvagnen hem och båda var så sjukt trötta efter att ha gått upp så tidigt o jobbat, så la oss bara och kolla på obekväma tinder- dejter haha. Idag blir det tillbaka hem till skövde, går dock inte boka biljetter via nätet? Så får försöka fixa detta på station. Ska bli mysigt och komma hem, ska så ha en familjehelg och min kära pappa fyller år på lördag också.

  • 163 Readers

Likes

Comments

Sitter just nu i arbetsrummet och väntar på att börja jobba, testar på o jobba på H&M i Göteborg, så kul! Men på torsdag åker jag tillbaka hem igen till skövde, men har varit hur mysigt som helst att bo ihop med matildie. Sen igår var en toppen dag! Fick så mycket goda nyheter, men den bästa av dem alla är ju att jag ska bli sambo med min bästie elsi i Augusti! Nä Gud vad glad jag blev, så det fira jag och Matilda med hamburgare & vin efter jobbet.

  • 158 Readers

Likes

Comments