Header

Dem här sidorna är ett slags beroende för mig, måste kolla igenom det ständigt.. Helt sjukt. Om jag får säga en jag använder mest så är det nog mailen, jag uppdaterar den ständigt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Vakna sent idag.. Men riktigt skönt att sova ut efter helgen. Just nu har jag gjort mig en islatte & håller på och göra mat blir potatis-bollar, lax & romsås! Hur gott som helst. Sen blir det nog en film och efter det kan man väl börja tänka på refrängen och fixa iordning sig. Hoppas ni alla får en grym start på veckan!

Likes

Comments

Två från idag, vakna upp imorse från en grym utekväll igår. Stört mycket folk igår? Vart kom alla människor ifrån haha. Hade även en grym förfest innan med massa goa brudar! Så idag har jag haft bakishäng med Frida & Ellen, vi drog och käka sushi och tog en kaffe på rådis i solen. Riktig mysig dag faktiskt, en bättre söndag.

Likes

Comments

Två snaps från idag, hade inte så mycket mer bilder att bjuda på. Igår körde jag och Ellen utgång förfesta med vänner & drog till husaren, segt drag dock.. Inte så mycket folk. Men blev lyckad kväll ändå. Jag och Ellen drog en pizza idag med på förmiddagen, båda var as hungriga och det var gött väder att sitta ute i! Idag har jag inget planerat, gör mig lite tokig för får panik att bara vara hemma känns som man slösar på tiden haha. Men imorgon blir det kanske utgång igen ifall det inre bli jobb, får se lite. Hoppas ni alla får en grym helg!

Likes

Comments

​Igår målade vi sovrummet vitt jag, robin, andreas & johanna. Blev grymt bra och ser så mycket större ut nu! Sen på kvällen kom ellen hit och vi hade myskväll med cips, dipp och lite drinkar. Riktigt mysigt, sen sleepover på det. Så vi har nyss käkat en sen frukost & druckit kaffe. Hon drog nyss hemåt och kommer sedan tillbaka hit för då ska vi fixa oss och kära en utgång ikväll med vänner.  Blir en riktigt bra helg innan jobbet börjar framöver. Lite ledsen över att min "semester" är slut nu, men riktigt nöjd ändå! 

Likes

Comments

Jag avgudar verkligen den här bruden. Enorm röst & riktigt bra kontroll på den alltså, riktig girlpower på henne också. Kan inte säga annat än att hon är nästintill perfekt. Henne måste jag se live innan jag dör, ett mål i livet. Har lyssnat & följt jessies musik i flera år och man blir stark & självsäker av att bara lyssna på henne. Härlig brud! 

Likes

Comments

Hade en riktigt bra midsommar faktiskt. Det var tjejerna hos frida & sedan hjerp, norrström och en massa andra dudes. Fick riktigt go grillad mat, sallad och potatisgratäng, heaven! Bjöds även på en massa tårta efteråt. Vi körade en massa drickspel, med andra ord & dansa runt midsommarstången. Runda av kvällen rätt tidigt på natten ändå & tog en taxi hem till min kära sambo. Sen idag har vi varit med Johanna & Andreas på Lager 157 & jag fick med mig en hel del kläder! Sen nu ikväll har vi bokat bord på joue's allihopa också. Storslagen helg om jag får säga det själv.

Likes

Comments