Header

Har inte bloggat på evigheter jag vet.. Men jobbar varje dag och är rätt slut när jag kommer hem och har hänt rätt mycket hela tiden, så har helt enkelt inte haft tid och intresse. Mår fruktansvärt bra just nu iaf för går väldigt bra med jobb och har långvarigt schema och följa och det är hur skönt som helst att få in lite rytm i vardagen. Sen har jag även haft en riktig familjehelg och det behövdes verkligen. Ikväll blir det bio med robin på 50 shades of grey, sen på onsdag så ska jag faktiskt åka och kolla på en katt ( bengal ) så himla roligt, något jag verkligen saknat! Sen i helgen blir det att fira min fina mamma! så nu har jag berättat lite om det positiva som händer i mitt liv just nu haha så hoppas jag att jag börjar komma igång med bloggandet igen snart.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har sovit hos min pappa inatt och det var skönt att vakna upp och ha en lång sovmorgon, börjar inte för än 12. Bara för att solen sticker fram så blir man så himla mycket gladare & positiv, har saknat det! Vintern är verkligen inte min grej..


Likes

Comments

Vakna i natt av hög feber, kallsvettig och en otrolig smärta i kroppen. Så fick sjukanmäla mig till jobbet, hade verkligen sett fram emot jobba dock  för att sedan dragit iväg till min fina mamma. Men istället har jag legat i soffan hela dagen, helt död och inte mått alls bra. Kan heller inte äta för det gör mig illamående och gör för ont i min hals, detta suger. Verkligen glömt av hur det är att vara sjuk, vart förkyld länge men inte varit såhär dålig på länge. Mamma kommer iallafall till mig ikväll och kollar melodifestivalen och tar med lite gott, har jag sagt vilken fin mamma jag har? love her.

Likes

Comments