Header

Har äntligen fått träffa min underbara vän ida idag! Hon har äntligen kommit och besökt våran lilla stad skövde igen haha, känns sjukt att hon nu bor i sthlm och liksom har sitt liv där nu. Jag hoppas vi kan ta ikapp mer tid nu när hon är här för det är sjukt vad man saknar den bruden när hon är borta, gach love her.  Jag vet att denna brud kommer göra stora ting i världen, hon kommer förverkliga sina drömmar. Så stolt över henne, hon har kommit så långt & utvecklats stort på sådan kort tid, grym är du! 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


  • 463 Readers

Likes

Comments

Är så seg från gårdagen blev utgång med en jävla massa brudar, vi va typ 12 st och anton :) blev lite mycke dricka igår, men har tagit ikapp gårdagen med lite suschi och prat med semina & Ellen. Ikväll blir det nog bara lugnt och myskväll.
  • 459 Readers

Likes

Comments

Haft en mysig dag, Matilda sov här inatt så vi åt en stor frukost ihop och kolla film, drog sedan ner till för att möta Ellen och drog och käka gott. Drog sedan vidare på middag hos pappa och familjen, riktigt mysigt! Nu blir det bb & ph framför tv:n som vanligt. Tänkte bjuda på en låt som verkligen får mig på bra humör och lite pirrig i hela kroppen.


  • 432 Readers

Likes

Comments

Ligger just nu i soffan som jag gjort ett x antal timmar haha, blev några avsnitt av 90210. Men nu sitter jag med kaffe och lite godis framför tonårsbossen. Ser även fram emot bb & ph ikväll, spännande!


  • 519 Readers

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen hemma hos Elsa, har spenderat min kväll här med god mat & med andra ord osv. Vi har även pratat om gårdagen som var kaos, haha herregud vad mycket folk som var ute igår egentligen. Men det gillar vi!
  • 566 Readers

Likes

Comments

Ligger just nu i soffan och slöar totalt! Lite väl mycket kanske.. Men har ju jobbat så är värd att ta det lite lugnt och kolla ikapp paradise studio. Men snart ska jag börja fixa till mig lite för ska möta min saknade vän på stan, kolla lite och fika. Sjukt vad man kan sakna den bruden alltså!  • 382 Readers

Likes

Comments

Jag är jättedålig på att bara koppla av och va för mig själv. Men nu när jag ändå var själv hemma kände jag att jag verkligen behövde det. Så tog en lång dusch med mycket skriv osv, sedan blev det ansiktsmask och krämer för att sedan smörja in hela kroppen med en go hallon doftande bodylotion & har nu satt mig med strawberry & cream doftande ljus samtidigt som jag målar mina naglar rosa. Men nu ska jag kolla idol, hoppas ni alla har haft lika skön torsdag som jag!
  • 416 Readers

Likes

Comments