Header


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 393 Readers

Likes

Comments

Fick nyss reda på att jag vunnit en make up på hairfree beauty i skövde! Har seriöst inte trott på tävlingar och så på Facebook innan för har aldrig hört någon som vunnit & så gjorde jag det, hur glad som helst! Det innehållet spraytan, nagelförlängning & en sminkning. Det flesta är bokat innan student, så känns as skönt att ha det klart! Men sminkningen får jag ta en annan dag.


  • 658 Readers

Likes

Comments

Haft en jättemysig dag! Drog och käka på amercian pizza ihop med semina och sedan mötte vi upp Matilda och handla på Willys inför en picknick i boulogner eller hur det stavas, ihop med goda brudarna Ellen, Elsa & Elin också. Jätteskönt när solen stekte mot ansiktet. As gött att jag inte var bakis dag och var så pass pigg & fräsch, men tänkte berätta om gårdagen/ lägga upp bilder från gårdagen en annan dag.


  • 393 Readers

Likes

Comments

Imorse gjorde jag och Elsa iordning våfflor till frukost med glass, sylt och grädde, hur gott? Även ett stort plus idag att man kan sitta ute och äta frukost! Nu spelar vi kort, dricker saft och solen bara bränner mot huden, så underbart! Snart ska vi dra oss ner till stan, jag ska möta min kära lillasyster för att fika & gå på bio, jättemysigt.


  • 399 Readers

Likes

Comments

sitter just nu ihop med mamma & pluggar, känns som det är det enda jag gör just nu och det sorgliga är att det är det enda jag kommer få göra tills jag går ut haha. Har så mycket uppgifter på så lite tid, gud är så stressad. Men ikväll har jag bestämt mig för att köra på en riktig myskväll ihop med mina bruds elsa & ellen, vi tänkte köpa thai-mat eller annats mys haha har blivit en standard med thai-mat. Imorgon är det lördag och blir även rätt lugnt där för blir en systerkväll med den yngsta, så blir biomys osv. Var jätte längesen vi hitta på ngt ihop så ska bli mysigt!


Likes

Comments

Sitter just nu och pluggar hos elsa, övar inför min redovisning imorgon. Är nog första gången jag känner mig rätt trygg med att göra redovisning inför folk, så känns väldigt bra faktiskt. Ikväll övningskör elsa mig hem, sedan blir det ta ikapp en massa mys med mitt hjärta. Vi hade glömt bort 19 månader som var igår, dock inget "stort" men lite tråkigt att vi inte lägga märke till månader knappt längre haha. Får bättra oss. Elsa berätta precis om sin dröm som innehöll sötsaker, så blev as sugen på en massa gott i mängder haha. 

Slänger upp några riktigt gamla foton på mig o elsi, haha herregud. 

Likes

Comments

Sitter just nu på svenskan & håller på med svenska rapporten, gach har så mycket kvar i skolan nu så vet inte vart jag ska ta vägen.. man är så himla lycklig att jag snart är klar med denna uppsatsen iaf! Efter skolan drar jag iväg och jobbar, så blir nog inte så mycket mer blogg inlägg än såhär idag tyvärr. Vill även säga stort grattis till min kära morfar som fyller år idag, måste åka & gratta honom nån dag snart eftersom jag tyvärr inte kunde idag, träffar mormor & morfar alldeles för lite numera.. Men har helt enkelt inte tiden nu i slutet på skolan.

Likes

Comments

Tänkte visa lite fler bilder av dem mina fina vän ida tog på mig, tycker ni ska gå in och besöka henne, vet att hon söker modeller! 

GÅ IN HÄR


Likes

Comments

Har inte bloggat eftersom jag har varit på en båt där jag inte haft möjligheten & sedan suttit på en buss i fem timmar och aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Nu är jag i skolan trots att jag har inte ätit något på ett antal timmar, sovit typ 3. Så är stolt över mig själv haha. Nä men seriöst, vet inte vad jag ska tycka om kryssningen. Tyckte den va bra till viss del och tyckte om sällskapet, många härliga människor man träffa. Men dagen efter var det värsta jag varit med om pga av för mycket dricka & jag är så HIMLA åksjuk, det är stört alltså, så vet inte riktigt vad jag tänkte med. Så just nu längtar jag bara hem så jag kan sova ett x antal timmar och få i mig mer mat senare, så jag börjar friskna till. Har tyvärr inga bilder ifrån kryssningen..

Likes

Comments