Header

Har precis gjort mig färdig för Marias 40- årsfest! Inväntar nu Robin och sen ska jag fixa till det sista. Ser fram emot god mat & dricka!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 278 Readers

Likes

Comments

Mitt humör håller på & svänger igen, eller rättare sagt hormoner. Så jävla känslig hela tiden. Gud vad jag kan störa mig på mig själv för det här, går det minsta lilla fel som jag sett fram emot så sjunker hela mitt humör. Vet inte vad som händer med mitt humör, känslor osv det senaste, går som en jävla berg & dalbana. Kommer säkert ångra detta inlägg imorgon & tycka det var oerhört töntigt av mig. Med detta vill jag bara säga godnatt & hoppas ni haft en bättre kväll!

  • 266 Readers

Likes

Comments


  • 222 Readers

Likes

Comments

Sitter just nu hemma hos mamma & avnjuter en fullkornspasta mes räkor, avokado, sweetchili & citron. Riktigt fräscht & gott. Tänkte även ta en powernap efter detta, för mitt huvud vill mig inte väl idag, haft sån värk & varit helt slut i kroppen! Sen ikväll blir det ner till ejes för invigning av deras nya butik, något jag rekommenderar stort, sen fråga nessa ifall jag ville med henne ut ikväll, men får se om orken är med för det!  • 222 Readers

Likes

Comments

Har bara tagit det lugnt idag, riktigt skönt. Trodde jag var riktigt sjuk imorse, men det gick över senare. Har även träffat Robin som jag inte träffat på några dagar, riktigt mysigt! Vi har även 18 månader idag ( 1 & 1/2 år ) men inget vi ska fira, bara ha det mysigt idag. Han är nu iväg och klippet sig och jag har precis haft lite kvalitetstid med daddi, vi har ätit suschi! Varit riktigt sugen på det länge!

  • 242 Readers

Likes

Comments

Igår var det 100 dagars och det var 80-tal som gällde! Jag drog med Maja & Jonas på en lokalfest på trängen, var en evighet sen man var på det. Tyckte dock det var sådär om jag ska va ärlig, men Jonas & Maja rädda min kväll, bästa sällskapet! När vi kom ut sen hade jag en jättetrevlig kväll med allihopa, tyckte det var skit bra stämning & alltid lika trevligt träffa gamla vänner! Har tyvärr inga bilder från igår förutom en bild på mig & Jonas, får se om det dyker upp mer senare!

  • 398 Readers

Likes

Comments

  • 285 Readers

Likes

Comments

Ligger just nu och kollar på hasselhoffs- en svensk talkshow, tycker faktiskt det är riktigt skönt program än så länge! Måndagar kommer bli en av dem bättre dagarna nu för först är det top model som även har med killar i år, kan ju inte bli bättre haha & sedan talang och nu hasselhoff! Nu ska jag fortsätta vara social mot daddi och ska även kolla om jag hittar lite 80-tals kläder till imorgon! FÖR DÅ ÄR DET 100 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!  • 316 Readers

Likes

Comments

Klicka på bilden för att hitta dessa skönheter, jag älskar när det är enkelt, svart & vit är absolut dem bästa färgerna. 

Likes

Comments

Har just nu håltimma, brukar spendera dessa tider med Elin men hon va tyvärr inte i skolan. Så jag gick hem till mamma som ändå bor relativt nära! Jag ska nu bara ligga och ta det lugnt en stund och sen funderar jag på att dra ner igen när dem andra har lunch! ( jag läser inte matte därför har jag hål) tänkte även bjuda på några foton från lovet & veckan.

  • 297 Readers

Likes

Comments