Header

Haft en riktigt mysig dag i Göteborg ihop med Robin, vi drog först och kolla runt i butiker i nordstan, jag fick med mig ett par träningsbyxor & en väska. Sedan drog vi och käka på favoriten Joe Farelli's! Sen blev det jul på Liseberg resten av kvällen, as mysigt med alla ljus, dofter & karuseller! Nu är vi påväg hem för jag ska upp och jobba imorgon.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 485 Readers

Likes

Comments

Haft en riktig trevlig och mysig kväll! Hanna hämtade upp mig och så drog vi till husaren på tacokväll ihop med Jonas, Maja, bumbi och basse och blev även kvar där på några cider och en massa snack! Riktigt trevligt och sedan drog jag vidare till pims, så haft en riktig bra fredag! Imorgon är det Göteborg och jul på Liseberg för hela slanten!

  • 498 Readers

Likes

Comments

Ska dra mig ner mot stan snart till min "barnmorska" eller vad man ska säga. Sen ska jag tillbaka till skolan och ha en heldag där.. Sen vid 3 blir jag hämtad & det mys som står på schemat för kvällen! Sedan på lördagen är det jul på Liseberg som gäller hela dagen. Kan inte få en bättre helg!

  • 388 Readers

Likes

Comments

Pappa & jag satt och kolla på billiga sista minuten resor förut.. Något vi inte borde gjort för jag blir verkligen "VI DRAR NU HELT SERIÖST" haha var seriöst nära på att boka en resa nu i helgen själv alltså.. Nä men längtar så himla mycket efter värmen och allt annat förutom Sverige och det kalla vädret. Jag vill komma bort och kunna slappna av och njuta av värmen. Kan ju inte bara vara jag som är sugen på att bara dra?

  • 399 Readers

Likes

Comments

Jag och Ida hade tänkt att dra ut ikväll, men jag var inte riktigt pigg på det.. Men Ida kom till mig efter skolan & det var bara tänkt en fika. Men hon åkte nyss härifrån, så blev en rejäl pratstund men det var riktigt skönt och så go att prata med den bruden! Blev iaf en massa kaffe, fika & allt mellan himmel och jord.

  • 325 Readers

Likes

Comments


Jag har precis kommit ur duschen & smörjt in tatueringen, så himla nöjd över den! Jag tänkte att jag skulle lägga mig och kolla på paradise hotel sen eftersom jag idag har kollat ikapp alla klipp, men nä då har bara något annat han vill se & jag har inte den kanalen i mitt rum tyvärr så detta suger. Men jag myser ner mig med massa Lipton Caramel te ist och bra musik! Drömmer mig även bort litegrann..

slänger in en bild på mig som ida zander har tagit, grym tjej!

Likes

Comments

Skönt att ha långhelg och få sova ut en måndag! Riktigt skönt. Vakna av att mamma berätta att hon gjort iordning frukost till mig, rena lyxen att sova där! Sedan mötte jag pappa på stan och vi drog till tatueraren och prata om min tatto jag ska göra där imorgon. Sedan drog vi och luncha på riviera! Nu har jag legat och myst ner mig i sängen med min nya tidning Veckorevyn, serien pretty little liars och mitt älskade kaffe.

  • 629 Readers

Likes

Comments