Header

Ikväll har jag och Ellen bestämt att vi bara ska köpa en massa gottigheter och sätta oss hemma hos mig och bara ta det lugnt & prata skit, nä men behöver en dag och bara ta det lugnt och bara snacka om allt mellan himmel & jord, ska bli riktigt skönt!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hade en sjukt bra dag/ kväll igår, den mesta delen spenderades inne på Liseberg med mina babes Robin, Ellen, Elin & Madde, kunde inte bli bättre! Var riktigt roligt och var längesedan jag var där så då blev det extra bra! På kvällen drog vi till mölltorp och chillade med ett antal vänner, men jag var så sjukt seg så tröttna rätt fort och drog hem vid halv ett.

Likes

Comments

Följde med Caroline för att hitta en ny bikini till henne, som hon skulle ha till Italien. Men blev ingen bikini och jag hitta ingenting, men hon hitta lite smått och gott till barnen iaf! Nu håller jag på och gör nudlar till mig innan mitt hjärta kommer hit!

  • Days
  • 528 Readers

Likes

Comments

inte alls min dag, enda sen morgonen har jag bara varit irriterad och haft allmänt dåligt humör. Det enda jag begär nu är någon resa, varmare väder, någon jävla semester, jag vill bara iväg någonstans. Jag får ångest att jag sitter hemma i min lägenhet och att det aldrig finns något att göra, det är fan inte okej. Det är inte okej nu när det är sommarlov att man spenderar bort alla dagar i soffan. Åh jag orkar inte verkligen, går och lägger mig någon timma. Likes

Comments