Först och främst, för att få längre hår så måste man ta hand om sitt hår som man redan har. Därför rekomenderar jag nashi argan oil som finns att köpa på bland annat lyko.se och tophead.se, den brukar även finnas hos vissa frisörer. Den kostar ungefär 200-300 beroende på vart man köper den, och den är så prisvärd! Mitt hår har fått en så mycket bättre kvalité efter att jag började använda argan oil! 


Man tar lite i handflatan som man masserar in i håret när det är lite fuktig. Den räcker i ungefär 3 månader, om inte längre.

För att få håret att växa fortare så finns det en sak som många av mina vänner provat och det är linfröolja. Min bästa vän använde detta i ungefär 6 månader men sedan fick hon sluta eftersom hennes hår växte för snabbt. Men jag har aldrig vågat testa detta själv eftersom jag har läst att man kan få dålig kvalité på håret som växer ut. Men ingen av mina vänner har något dåligt att säga om linfröolja så jag kanske vågar prova snart jag också. 😊

Sedan finns ju också det ultimata fusket. Hårförlängning. Det kan vara VÄLDIGT dyrt, men det kan också vara hyfsat billigt beroende på vilken metod man använder sig av. För mej som gör min hårförlängning själv hemma kostar det 1000 kronor för 6 månader...alltså inte ens 200 i månaden!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments