Mina favoriter

1. Pure seduction

2. Blossoming romance

3. Dream of kisses

4. Vanilla lace

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fortfarande allergisk så nu blir det att bädda ner sig i sängen med godis och alla twilight filmerna.
 


Likes

Comments

Tror det är finns fler än jag som ÄLSKAR att vara bruna, speciellt härligt är det om man blir brun med hjälp av solen. Men ibland så kan det ta väldigt lång tid innan man får den fina bruna färgen som man vill ha, därför tipsar jag om Dove summer glow som är som en bodylotion blandat med en brun utan sol kräm. Man smörjer sig med den på kvällen och när man vaknar på morgonen så ser man lite lätt solbränd ut. Om man sedan gör om samma sak dag två som kommer färgen att byggas upp och bli ännu lite mörkare. På så sätt blir man inte lika fläckig som man lätt blir av andra BUS krämer.

Så här gör jag:

1. Duschar och skrubbar mig.

2. Smörjer mig med en vanlig bodylotion.(gör detta för att få ett naturligare resultat)

3. Smörjer mig med Dove summer glow först iansiktet och sedan hela kroppen precis som med vanlig bodylotion fast lite nogrannare.

4. Torkar av handflatorna med papper eftersom dom lätt blir ganska orangea annars 😳

5. Väntar 20 minuter tills det ''torkat in'', tar på mej kläder jag inte är så rädd om, sen går jag och nanar. Morgonen efter vaknar jag med en fin brun färg!                  

Likes

Comments

1. Borsta inte håret när det är blött.

2. Platta/blås bara håret när du absolut måste.

3. Sov med fläta.

4. Använd hårinpackning.

5. Tvätta håret högst var tredje dag. 

6. Använd hårolja.Likes

Comments

Eftersom jag är vrål förkyld(allergisk?) tänker jag lägga mej och kolla jersey shore resten av kvällen!💗

Min favorit säsong är utan tvekan säsong 3!😊


Likes

Comments

Först och främst, för att få längre hår så måste man ta hand om sitt hår som man redan har. Därför rekomenderar jag nashi argan oil som finns att köpa på bland annat lyko.se och tophead.se, den brukar även finnas hos vissa frisörer. Den kostar ungefär 200-300 beroende på vart man köper den, och den är så prisvärd! Mitt hår har fått en så mycket bättre kvalité efter att jag började använda argan oil! 


Man tar lite i handflatan som man masserar in i håret när det är lite fuktig. Den räcker i ungefär 3 månader, om inte längre.

För att få håret att växa fortare så finns det en sak som många av mina vänner provat och det är linfröolja. Min bästa vän använde detta i ungefär 6 månader men sedan fick hon sluta eftersom hennes hår växte för snabbt. Men jag har aldrig vågat testa detta själv eftersom jag har läst att man kan få dålig kvalité på håret som växer ut. Men ingen av mina vänner har något dåligt att säga om linfröolja så jag kanske vågar prova snart jag också. 😊

Sedan finns ju också det ultimata fusket. Hårförlängning. Det kan vara VÄLDIGT dyrt, men det kan också vara hyfsat billigt beroende på vilken metod man använder sig av. För mej som gör min hårförlängning själv hemma kostar det 1000 kronor för 6 månader...alltså inte ens 200 i månaden!

Likes

Comments