Postad i: Vardag

Hej igen !! Här nere i Skåne har det varit påsklov och då kände jag att jag ville vara ledig från bloggen också, sedan har jag även varit sjuk hela lovet så har inte känt någon större lust att blogga. Men nu är jag på spåret och skolan börjar idag då det var röd dag i måndags och igår hade jag praktik. Jag står och väntar på bussen till idrotten som idag är bowling 😊 Det är ju inte helt fel att bowla på idrotten 😊 Ni får ha det så bra ❤️❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag slutade jag till lunch och med det underbara vädret som var här nere i Skåne idag så ville jag inte sitta inne. Så när jag hade hämtat min lillebror på dagis så åkte jag , mamma och 2/3 syskon ner till stan för att Kika lite i affärer. Jag köpte ingen men senare på eftermiddagen så tog vi en fika och jag valde en choklad cheesecake med hasselnötter och en frapino yoghurt med blåbär och honung 😍 Vi åkte hem runt 17 tiden då solen började skymma och kylan kom fram. Hoppas ni haft en bra dag 😊

Likes

Comments

Igår testade jag två "uppsättningar" på min äldsta lillasyster och detta är resultatet😊

Likes

Comments

På tal om Melodifestivalen så tänkte jag dela med mig av En liten rolig histiora:
För ungefär ett år sedan så var andra chansen här i Helsingborg och som några av er kanske vet så var Samir och Viktor med så jag och min bästis Linnea tänkte att vi sticker dit för att se om vi kanske har en liten möjlighet att träffa dom efter mello och kanske till och med Frida (en journalist och stor inspiration till mig) . När vi kommer dit så sätter vi oss på en bänk och började att prata med 3 andra personer. När vi suttit där ett tag ser vi Frida och pratar lite med henne och tar bilder. Sedan när vi efter ännu ett tag suttit på bänkarna kommer två tjejer fram från HX (Jobbar inom Hbg stad) de frågar vad vi gör där och vi säger att vi väntar på att kanske få träffa artisterna.
Tjej 1: Det är såhär att vi jobbar för HX och har tre biljetter in till mello och vi undrar om ni vill ha de ? (Gratis)
Tjej 2: vill ni??
Vi ringer våra föräldrar jag och Linnea och en av tjejerna då de andra 2 var tvungna att gå hem. Vi får av våra föräldrar , får biljetterna av tjejerna och springer in på arenan och det var inga dåliga platser ska jag säga er. Vi såg scenen jätte bra och det var en så rolig upplevelse. Det var så häftigt att se det live och alla saker som händer mellan pauserna samt små saker som inte visas på tv. Efteråt gick vi ut där vi var innan och väntade på artisterna , alla kom ut efter hand och vi hälsade på alla. Sedan kom Viktor ut och vi tog bild med han och han bjöd oss på chokladbollar. Vi pratade även med Hasse Andersson och fixade även en video till Linnéas pappa.

Detta var bara en helt underbar upplevelse och jag kan inte förstå att det hände mig , ibland är jag lyckligt lottad. Tänk att från att sitta utanför arenan för att vänta på artisterna till att helt plötsligt få gratis biljetter in för att se allt live.

(Jag tänkte börja med lite story time då och då )

Likes

Comments

God kväll!!
Idag har min dag innehållit mys och att gå till affären och efter det så var det ännu mer mys och slappa framför tv:n. Helgen går så snabbt och snart är det skola igen , men detta är sista veckan innan lovet och då har jag nog några planer som ni ska få hänga med på.

Idag har vi lördags mys delux , vi åt tacos till middag och till efterrätt blev det kladdkaka som jag tidigare idag bakade. Senare ikväll blir det godis och mys framför finalen av Melodifestivalen.

Likes

Comments

Vart du än tittar och vart dina ögon än går kommer där att finnas människor som inte tycker om det du gör och som stör sig på små saker. De Kanske stör sig på dina kläder, ditt utseende , din Sminkning eller ditt sätt att agera och vet du ? det är okej. Det är okej att folk stör sig på dig för då kan du visa att du är starkare än dom och bara följer dina egna åsikter. Du ska ALDRIG låta någon annan bestämma över dig. Du ska ALDRIG låta någon vinna över dig. Du ska ALDRIG umgås med någon för att du känner att du måste , tro mig det slutar inte bra. Jag har varit i den sitsen..... Jag umgicks med en person och med tiden som gick så började jag inse att denna personen bara gjorde mig osäker och du valde jag att sakta men säkert inte prata med personen och vet ni? Idag känns det så himla bra och jag är så glad att jag gjorde det. Personen var ett dåligt inflytande på mig och var inte så jätte trevlig mot mina närmsta personer (personen gjorde inget allvarligt). Ibland måste man släppa saker som man inte vill eller inte trodde att man skulle behöva släppa. Det kan sluta mindre bra men det kan också sluta så bra att du inte mått bättre över ett beslut innan , så var det med mig. Men sedan i samma veva förlorade jag vänskapen mellan mig och en annan person som jag inte ville förlora och som det inte var meningen att det skulle gå på det viset.

Jag gjorde ett misstag som inte gynnad mig men det är okej att göra misstag , alla gör det och vissa går bättre än andra. Vissa förlåter en för misstagen och vissa inte. Mitt misstag är jag ledsen över och påminns om det varje dag. Men man måste göra det bästa av situationen för livet kan inte vara en dans på rosor, ibland måste du gå på taggarna också. För vilket tråkigt liv hade man inte haft om man bara varit lycklig ? Man måste få gråta, vara arg , besviken , förvirrad och oroad man måste få visa och känna sina känslor. För om du inte visar att du är ledsen då vet inte de i din omgivning hur du mår och tro mig det vill dom.

Så kom-ihåg att det är okej att visa känslor , det är okej att göra misstag. Det är okej att släppa saker som man vill släppa men är rädd för att släppa och det är okej att tycka som du vill och att inte följa andra.

Bara några tankar jag haft den senaste tiden😊

Likes

Comments

Godmorgon !
Just nu sitter jag på bussen som tar 30 min till skolan. Idag är det jätte kallt och dimmigt och såklart glömde jag scarf, men får knäppa jackan extra långt upp. Att åka buss denna tiden på morgonen är en kamp i sig själv
1. För att det är så många folk som åker
Och
2. För att det blir så trångt på bussen och jag har klaustrofobi så det blir lite jobbigt ibland.
Men ibland är det också mysigt att åka buss för jag lyssnar alltid på musik och är i min egen lilla värld.

Jag hoppas att ni får en bra morgon , kram❤️

Likes

Comments

Postad i: Vardag

God kväll på er!!

Just nu sitter jag i soffan och har precis ätit med familjen, idag serverades panerad fisk, potatis , dill sås och sallad med morot och palsternacka. Idag har varit en lång dag klockan ringde 06:00 och 07:00 var jag utanför dörren för att lämna min lillebror på dagis. Idag började jag redan klockan 08:10 och min första lektion var engelska. skoldagen var lång med 4 lektioner och dagen slutade 14:55. När jag kom hem så var det dags att äta och nu sitter jag här. Imorgon är det fredag och äntligen helg igen , som jag längtat, denna veckan har gått segt och nu vill jag bara ha helg. Vad ska ni hitta på i helgen?

Det är bara en skolvecka kvar innan vi har påsklov här i Skåne och det ser jag också fram emot, jag har inget speciellt planerat men känner att jag behöver lov just nu. Skolan är stressig ibland och då vill man ha en paus som är längre än helgen. Det är bra med lov:)

Hoppas ni får en bra kväll!

Likes

Comments

Godmorgon !!
Denna dagen började inte så bra , direkt när jag klev utanför dörren höll jag på att halka. Isen har lagt sig på alla vägar och gräs , det ser ut som ett Island så det är ju fint men obehagligt att gå. Jag står och väntar på bussen men den är redan 3 minuter sen + kön jag kan se längre fram vilket betyder att jag inte kommer komma i tid till idrotten. Men idag slutar jag skolan 13:35 och sedan ska jag hem lämna väskor och sedan åka till mormor. Hoppas att ni får en bra dag :)

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hej!

Nu är vi redan inne i vecka 10 och om 2 veckor är det påsklov:). Veckan har startat med blandade känslor av nervositet, spänning, trötthet, energisk och lärorik. Min klass har sedan ett tag tillbaka jobbat med en grundskola (8,9:or) där vi sminkat och fixat deras hår till en musikal. Igår var det premiär för musikalen och jag var på deras skola 10:00-23:00 för att jag ställde upp att både på eftermiddagen och kvällen förbereda modellerna och sedan stå bakom scenen och hjälpa till om något behövdes bättras på. Detta var en så rolig upplevelse och en lärorik dag , jag skulle göra om det alla dagar i veckan. Jag och två frisörer (mina kompisar) som stod där bak på kvällen hade så roligt, vi skrattade hela tiden, dansade till musiken, pratade och fjantade oss med de medverkande. En del av eleverna var så trevliga, pratglada och skojade gärna med oss om allt möjligt. Jag är så glad att jag ställde upp på detta både för att det var så otroligt kul men också för att det var lärorikt på det sättet att man får känna av hur det är att jobba bakom en scen. Jag erkänner att det var stressigt men det var kul eftersom att det var en rolig stress:).


Idag var min andra praktik dag och det var så kul, Eftersom att jag går stylist linjen så ville jag praktisera på ett ställe med smink , så nu praktiserar jag på Kicks. Det är väldigt spännande och roligt att se hur dom jobbar där och hur de kommunicerar med varandra och kunderna. Jag har fått göra allt från att stå i kassan till att packa upp varor och ibland även hjälpa kunder. Denna praktikplats kommer jag att ha hela ettan och sen får jag se vad jag hamnar , kanske på samma kicks eller en annan butik.


Nu har jag kommit hem efter en lång dag och har precis ätit , nu sitter jag i soffan och ska titta lite å tv och ta det lugnt för jag har inga läxor :). Hoppas att ni haft en bra start på veckan. XOXO

Likes

Comments