Hej igen! Idag är det söndag kl är snart 16:01 och jag ligger fortfarande i sängen. Jag älskar söndagar, det är den enda dagen man får ligga i sängen hela dagen, en dag som är till för att bara njuta och ta det lugnt enligt mig.

Men i det här inlägget tänkte jag egentligen berätta lite om mig och vad jag har tänkt att denna bloggen ska handla om ungefär. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, är inte så bra på att berätta om mig själv och vet inte riktigt vad ni vill veta. Men Jag är en 20 årig tjej som gillar mode, skönhet, hälsa, resa, livsstil, motivation, inspiration, m.m. Här har jag tänkt skriva om i princip allt i min vardag, upplevelser och känslor. Hoppas ni tycker om den! Ha en härlig söndag allihopa!

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg! Vi får se hur det här går haha. Idag är det lördag den 4 juni kl är snart 10, vissa sitter kanske på en uteservering, andra är säkert på en förfest någonstans, några jobbar såklart och många är i Götet och har precis sett Håkan på Ullevi. Jag vill också se Håkan, är så avundsjuk på alla er som var där. Men istället för att göra någonting av alla de där sakerna så sitter jag hemma och bestämde mig för att testa starta en blogg, det här ska bli kul. Hoppas ni tycker om den!

Tänkte skriva ett mycket längre inlägg och berätta lite om mig själv, vad denna bloggen kommer handla om och så. Men jag börjar bli så trött, kl är långt efter 10 nu, det har tagit rätt lång tid att skriva allt detta. Nu ska jag äta min choklad som jag ficka av mamma, hon vet precis vad man behöver när man behöver det som mest, vad skulle jag göra utan henne. Men nu ska jag bädda ner mig och kolla på någon film. Kommer berätta mer om mig själv imorgon, eftersom jag knappt har gjort det i detta inlägget, men vi hörs imorgon. Godnatt, ha det bäst!

Likes

Comments