Har verkligen rensat själen med sömn idag, när ja vaknade vid 8.00 efter en lång nattsömn steg ja upp o gjorde frukost, insåg att kaffet var slut och tänkte att jag skulle klara morgonen utan det. Nån timma senare hade jag slocknat o vaknade först efter att halva dagen hade gått.. Välbehövligt eller ej vet jag inte, men nu är man hoppeligen utvilad inför kommande vecka! I need more Sundays like this! Dock med kaffe genast från morgonen!

Veckans program:

Två projektarbeten som ska vara klappade och klara.

Sista veckan i vår lägenhet. På söndagen flyttas det mesta, vilket innebär en massa pack och fix i veckan.

Heldag med SkandiaMäklarna, dvs. program med årets mäklarstudenter, bubbel, NRJ live session på Hotel Grand Central samt avslut på dansgolvet!Likes

Comments

Dagens saldo - En ful uppsättning av sushi i gallerian. Ingen speciell höjdare där.. Hittade dock äntligen ett par nya skor, som jag verkligen behövde. YES.

Likes

Comments

Mitt recept för härlig morgon, kokos-smoothie med hallon och blåbär, kaffe och spikmattan 🙌

Likes

Comments

My head is a mess för tillfället. Nyvaken o känns som man har allt för mycket på agendan. Finns bara en sak man kan göra för att få ordning på det, en to-do-list för att kunna börja bocka av!

När man väl har gjort det inser man hur pinsamt lite man har att göra...! Problem solved.

Likes

Comments

Inför Valentine's day verkar alla vara otroligt stressade, det ska fixas presenter hit och dit åt pojk och flickvänner. Tur som fan säger jag bara att jag inte har en kille. Skulle ha sån panik eftersom jag är sämst på att komma på överraskningar eller presenter överlag. Mycket lättare att köpa till sig själv, så därför gjorde jag ett Valentine's collage som jag själv vill ha. Haha. Vem vet överraskar jag mig själv med en present.

Relationships, they are not that great 😏

Likes

Comments