Skulle egentligen ha skola mellan 9 - 16 idag, men för det första är det världens bästa väder så ska passa på att få lite D-vitamin istället för att sitta instängd. För det andra har jag svårt att hänga med våran föreläsare. Man somnar nästan på hans föreläsningar, vilket idag kanske kunde hända med tanke på gårdagen. För det tredje kan man läsa allt hemifrån i och med att vi får tillgång till hans powerpoints. Tre orsaker räcker ganska bra, så idag blir en göra-vettiga-saker dag istället.

På tal om nåt helt annat, jag ska fixa nya solbrillor i år. Ett par ordentliga med styrka för en gångs skull. Men var hittar man dessa Celine Sunglassesi en vanlig glasögonbutik så jag kan få styrka i dem?!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Blev en himla bra födelsedag med bästa Fanny och Julia igår! Hade en lugn förmiddag med lite skola. Efter det kom Julia och Bob och hälsade på mig. Fixade lite ärenden på stan och sen mötte vi upp med Fanny på Sangria Tapas and Bar i Vasastan. Där finns den godaste sangria jag nånsin smakat, så en del kannor slank ner & även deras goda tapas var guldvärd. Fortsatte vidare till Olssons Skor, har ingen aning hur vi hamnade dit egentligen. Men fest för fullt till över midnatt blev det iallafall! 💃

Likes

Comments

Från visningen av Heleneborgsgatan i måndags.

Todays lunch & babysitting bästa Elise at the moment! 🌟

Likes

Comments