Header

Blev en dag till i Stockholm med klassen, vi var i Stockholm i fredags också för att gå på Skansen och göra olika uppgifter. O idag var vi på riksdagen, riktigt kul faktiskt. Mycket att ta in men dem hade lagt upp de bra så det blev inte för lång tråkigt, enligt mig då haha! Men var tillbaka i Eskilstuna runt 16 och då gick jag ner till stan, för att utnyttja tiden så mycket som möjligt. För jag skulle gå på teorin på körskolan och den började 17, utnyttjade tiden ganska bra för gick och köpte en halsduk och en BH. Kan inte säga att de behövdes men alltid kul att köpa nya saker! Pappa hämtade iaf mig runt 19 och då gjorde vi lite ärenden såsom hämta hunden hos min syster, hämta mamma vid tågstationen osv. Sedan övningskörde jag hem, super kul om de går bra haha!

Imorgon blir de ridskolan med klassen och sedan stallet direkt efter, måste rida när de är ljust när man ändå kan! Blir ju mörkt vid halv sex redan.. fööööör tidigt :(

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagen börjar redan vid halv sju imorse då jag och Mia hade utsläpp i stallet. Drog till Hemköp, köpte frukost och drog sedan till stallet där jag mötte upp Mia. Blev en mysig morgon faktiskt! Inte vanligt att jag och Mia äter frukost klockan halv åtta haha.. Men började sen praktiken klockan nio så jag drog dit när jag var klar i stallet.
Hände inte så mycket idag på praktiken men alltid roligt att träffa Pierre (stallets hästskötare) vi har alltid något att prata om och dagen går fortare då!
Fick sluta runt 17 och då drog jag mig hemåt direkt, inget stallet idag för min del då hästarna ska vila.
Jag sitter nu i min säng och är ny duschad, ska gå ut med hunden och sedan skjutsar pappa mig till S. Kommer nog somna direkt, men de behövs!

Likes

Comments

Halkbana nu, önska mig lycka till.. är bajs nervös😖

Likes

Comments

Hejsan? Det var ett tag sen eller? Skriver inte detta inlägg för att säga att nu börjar jag blogga igen, för de vet jag inte om jag gör eller hinner. Har hänt EN HEL DEL sen sist och ja, jag har inte tid till något längre och speciellt inte bloggen. Men tänkte börja någonstans och se vad det leder till, de är väl ganska bra?
Men vi kan börja om ifrån början. Yes, läste mitt sista inlägg och där skrev jag om att jag skulle köpa hack åt idde. Ja, det blev hej kom och hjälp när jag hade ridit på de i kanske en - två dagar. Och nej det var inte dåligt för idde, O inte för mig, men iddes ägare fick något ryck och hatade hacken! Så blev helt kaos och 600kr (som hacket kostade) var bara att kasta åt sjön då jag inte kan lämna tillbaka de. De hänger i stallet med massa damm, tänker om jag ska lägga ut det på någon sida för kanske 400kr? Är ju bara använd 1-2 gånger. Ja får se, den har ju hängt där i 2 månader nu.
Annars med häst fronten så har jag ännu en till häst på prov och då har vi lagt upp det att Mia (min syster) betalar idde och jag betalar den nya! Som sagt så är det en provmånad så om de inte funkar eller att ekonomin räcker till så får han åka hem igen. Samma ägare som till idde så det är skönt!

Ända bilden jag har på honom för tillfället, har inte tänkt på att ta mer bilder haha!
Men nu är jag nöjd med honom, han är 8 år och jag tycker han är en unghäst jämfört med idde. Han är helt tvärtom som idde så det är mer att tänka på när man rider honom, skit kul enligt mig! Idde och Mia går bra ihop och ja idde är snäll men lite för snäll enligt mig.. Men vi får se!
Annars är det mycket plugg på vardagarna och mycket jobb på helgerna! Har fått ett deltids jobb på Leos lekland här i Eskilstuna och jag trivs väldigt bra där! Riktigt kul att jobba där och så trevligt folk. Så kom någon helg och lek vet ja! Är dock kalas värdinna men är mycket i leklandet ändå.

Ja, det var en snutt av vad som jag gör om dagarna just nu! Har väldigt fullt upp och har ingen direkt vila.. Utom dem två senaste dagarna då jag var sjuk! Är fortfarande sjuk men måste till skolan idag, ska till Stockholm och göra några uppgifter med klassen! Känns både kul och de kommer bli väldigt jobbigt att jobba med om man inte är med själv. Men börjar 8.00 och sitter redan på bussen för ska köpa frukost med Malin på stan, sen drar vi!

Men ha en bra dag som jag ska ha hoppas jag! (Ps. Har beställt iPhone 7, är så jävla taggad!!!!)

Likes

Comments

Yes nu är mina jobbar dagar slut för denna sommar, hade min sista dag igår och då fick jag sluta kl 16 för det inte var några kunder. Både skönt och tråkigt att sluta, ska bli skönt att bli ledig tills på söndag och jag skulle även kunna jobba dessa dagar bara för pengarna. Men har fått ihop lite pengar denna sommar och kan säga att det mesta av pengarna har gått till hästen, är dock inte så besviken på det för jag vill ha Idde kvar så är mest glad! Får lön i Augusti och September också men även dem pengarna går till hästen haha.

Ska söka massa deltids jobb så jag får pengar till annat än till hästen, tror de behövs. Vill ju också ha en egen bil tills jag fyller och den är ju inte gratis.. hehe. Men jag får hålla tummarna att det finns något jobb som vill ha mig!

Annars idag så ska jag till hööks för att köpa ett hack åt Idde. Ni som inte vet vad ett hack är så heter det hackamore och är ett träns utan den saken som dem egentligen har i munnen. Saken som dem har i munnen heter bett och min häst gillar inte den så ska se om man går bättre på hack! Jag tror faktiskt de men man får se, han är ju lite krånglig haha! Sen idag ska jag även till stallet själv för och se om det funkar på honom, så är mina planer idag och det är skönt! Inget stress i stallet som det har varit i några veckor nu pga av att jag ska jobba. Men nu får jag vara där så länge som helst och det ska bli skönt!

Tänkte faktiskt spela sims nu innan S vaknar, blev bara sugen på de. Kommer dock tröttna om en timma haha!

Ska nog också köpa ett grimskaft idag då Idde tog sönder den när vi var ute på promenad. Gjorde faktiskt inte så mycket då han kunde gå lös med Axl, gick super bra faktiskt! Utan att vi gick vilse i skogen haha... Men vi hittade ut till slut!


Likes

Comments