Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg här på morgonen, ställde klockan 1,5 h innan jag behövde GÅ till frisören, vaknade och gick upp då med. Ställer mig och börjar göra frukost till min fina, sedan frukost till mig själv med allt från oboy till kaffe och te, sen mina obligatoriska ägg och två knäckemackor. jag måste gjort allting extremt långsamt för när jag väl ska sätta mig och äta min frukost och skriva inlägget så visar det sig att jag måste gå inom en kvart..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Får återigen be om ursäkt för dålig uppdatering! nu blir det skärpning, måste ju faktiskt börja använda datorn som sambon så fint köpt till mig, då jag ska ha något att göra när jag är hemma. Nu Har jag faktiskt snart varit hemma i närmare tre veckor, och jag vet inte riktigt vart jag ska börja..


Första tiden hemma.

Det har blivit mycket boande här hemma, allt från att storstäda klädkammaren till att sopa ute på balkongen och plocka ner alla blommor. Möblerat om en massor, plockat ner dörrar som jag uppfattat varit i vägen. S tror att jag blivit knäpp när han inte hinner längre än in till toaletten 8:30 på morgonen och jag är redan uppe i högvarv och flyttar runt på vår 1,80 säng höggravid. Jag måste ju faktiskt medge att jag saknar jobbet extremt mycket, jag är en vääääldigt sällskapssjuk människa som behöver träffa folk och få prata för att jag inte ska bli tokig, ytterligare en tumme upp för min tålmodige S, som orkar lyssna på min mun när den går i 190 framförallt när han arbetat 13h i sträck, det är ren kärlek det. Samtidigt kan jag inte se mig själv gå från jobbet senare än vad jag gjort, för jag förstår inte hur folk hinner med det här boandet, allt som man vill ha perfekt och helt enligt sig själv. Jag hatar att inte ha koll på vad saker och ting finns, jag har lätt stenkoll på vad som finns högst upp längst in i städskåpet till höger, kanske också är en sådan där gravidnoja att man skapar sig ett kontrollbehov som man tidigare kanske inte haft. När du inte kan dammsuga får du göra det bästa av situationen som att skälla på sambon ;) Han tar självkolart tillfället i akt och kommer hem med denna skönhet

V.38

Har idag varit hos barnmorskan, allt såg super ut, SFmått låg på 34cm i fredags låg det på 33cm, så man kan -ju absolut säga att det går fort i hockey ;D Hjärtljudet låg mellan 147-150 och min puls mätte 120/70 resterande värden såg fina ut. Sedan vart det sushi med min fina då vi för en gångs skulle hade en hel ledig dag tillsamman, nu vart det en hel del shopping till oss själva, allt från nya underkläder till skridskor, tvspel och favoriten ananas. Kvällen har bjudit på julklappsinslagning till gullungarna. Gårdagen vart det gomiddag med S jobbkollegor.

Nu ska jag faktiskt ta och unna mig några kex och kolla Bachelor .


// Natti natti

Likes

Comments