Header

Värmen igår spenderades med syster, fick även hem dessa fina systerhalsband nedan :) Åt glass, var ute med hennes marsvin i trädgården och hade det mysigt. Dagen idag är huuur varm o skön som helst men ett besök på lasarettet med min infekterade tå förstörde lite av dagen (och kommande veckan). Fick nämligen antibiotika, som varje sommar de senaste typ 6 åren, i tablettform som jag ej kan svälja (nån störning a) så måste krossa dem o dricka vilket smakar så fruktansvärt att jag bokstavligen ryser i hela kroppen av det. Grattis 👍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den lediga dagen igår spenderades tillsammans med familjen på Cloetta, i Gamla Linköping och Ekenäs slott. Fick vackert väder också, nästan inte ett moln på himlen!

Likes

Comments

Årets första solning idag, lagom skönt 👍 Enorma sommarkänslor!! Imorgon är det ledigt med, vilket är underbart. Få sova lite längre och sen på utflykt med familjen ❤

Likes

Comments

Långpromenad runt en sjö, underbart väder med sooool, glassätande och taco-tisdag. Så härligt att få lite värme äntligen, gör så oerhört mycket. Tackar för det!

Likes

Comments

Regnig dag, Ben&Jerrys och ett besök hos mormor med systrarna ❤

Likes

Comments

Fick då hem dessa produkter för ett ganska bra tag sedan och har testat dem några gånger nu så tänkte skriva lite vad jag tycker! Först och främst måste jag säga att ingen av produkterna gjorde några underverk på min hy, men de funkar förmodligen olika beroende på hudtyp osv. Jag hade dock förväntat mig att min hy skulle se väldigt bra ut av dessa produkter så jag blev besviken. Skillnaden på själva "finishen" av sminket blev inte särskilt stor för mig, tyvärr. Jag hade helt enkelt för höga förväntningar! Läs under varje bild för mer info om produkten


Länk till produkterna i bilderna om du själv vill testa!


Detta är alltså en pore filler, som helt enkelt ska fylla i porerna så de syns mindre. Jag har oerhört stora porer och tyvärr gjorde denna i princip ingenting för mig, vilket jag tyckte var väldigt synd. Förmodligen är den till för en speciell typ av porer alternativt väldigt små, har sett youtube-klipp med folk som tyckt om denna så för vissa verkar den fungera?

En primer som du applicerar innan sminket för att det ska hålla bättre. Jag fick även för mig att sminket skulle se oerhört mycket bättre ut, men just denna primer ger ingen photoshopad effekt direkt. MEN denna produkt var ändå rätt bra, bättre än pore fillern enligt mig. Jag upplever att sminket går på mycket smidigare och den hjälper faktiskt till att få det se något jämnare ut. Hållbarheten blir också bättre men inga 24 h som förpackningen säger.

En setting spray, ska få sminket att hålla längre. Har inte upplevt några underverk med denna heller, men visst håller sminket längre och det ger en "fräsch" (gillar inte det ordet) känsla att avsluta med denna. Ett bra budget-alternativ!


Over all så är det inga photoshop-produkter detta meeeen de är helt klart bra budget-alternativ. Gör ändå en skillnad i hållbarhet och hur väl sminket går på, dock tycker jag inte de gör mycket för själva utseendet. Men som sagt, alla produkter fungera olika beroende på hy så de kan vara värda att testa. Du kanske blir positivt överraskad nu när dina förväntningar inte är så höga som de jag hade, haha

Likes

Comments

Okej, har en ny sims 4-familj på gång och har inte spelat på min förra så mycket mer än inlägget jag gjorde om dem. Eftersom jag skaffade 'Dags att jobba' så kände jag för att testa det lite mer och göra en läkarsim! So that's what I did. Första tanken var att göra en helt "vanlig" sim, rödhårig och med mina personlighetsdrag. Men när jag sedan satt och skapade simmen så bestämde jag mig istället för att göra en till utseendet lite mer udda sim. Tror det kommer bli väldigt roligt att spela på denna och tyckte om läkaryrket och att äntligen få vara med simmen på arbetet!

.

Detta är då min nya sim Millie Mars. Hon är God, Munter, Perfektionist och Snabblärd då hennes ambition är att lära sig mycket olika saker (renässans-sim). Hon har ett glatt yttre men denna sim är väldigt mystisk! Hon har precis flyttat till Oasis Springs och hoppas där kunna få ett givande liv som läkare. Hon har en del hemligheter och gör allt för dölja sitt förflutna från de andra simmarna.

Hennes 'outfits', 3 st vardagsset, sedan finkläder, träningskläder, sov, fest och bad.

Millies första dag på sjukhuset var hon så exalterad att hon bokstavligen sprang genom dörrarna! Väl där fick pratade hon mycket med sina nya kollegor och hade även hand om några patienter. Hon kände direkt att detta jobb verkligen är som gjort för henne! Här kan hon äntligen få göra skillnad och förhoppningsvis bli sedd för den person hon är.

Det var allt om denna sim för tillfället, vet inte riktigt hur jag vill göra dessa inlägg än - om jag vill skriva som en historia eller bara lägga upp vad min sim har för sig eller kanske inte lägga upp någonting alls ;) Kan kanske vara kul för er som spelar sims med lite inspiration! Vi får se

Likes

Comments

Japp såhär blev håret, längderna ser dock rosa ut irl så blir nog att försöka fixa det men annars blev det rätt bra ändå :)

Likes

Comments

Detta spenderar jag dagen med, att äntligen bli av med mitt bruna hår igen (som för övrigt var en olycka, lita aldrig på hårfärg från vanliga mataffärer! just saying)

Likes

Comments