Hej på er!!

Ligger just nu i min säng och kollar på Criminal Minds och ska väl alldeles strax försöka sova lite då det blir en lång men rolig dag imorgon.
Sen jag skrev här sist har mycket hänt. Jag har tagit ut min tandställning!!!, varit i både Skåne och på Öland, jobbat, haft härliga kvällar med kompisar och avslutade allt med lite halsfluss. Har legat sen i Tisdags då jag gick till läkaren för att påbörja min andra kur mot penicillin detta sommarlov eftersom jag kan vara lite slarvig när det kommer till vissa saker hehe.
Jag är allt glad ändå och än gladare lär jag vara imorgon då det är dags att fira Anna med de finaste tjejerna för att sedan gå ut. Efter det sover jag hos Anna och på lördag beger vi oss mot Koster. Är så otroligt rastlös och sällskapssjuk så det ska bli skönt att det händer lite nu innan skolan??? drar igång igen.

Puss & GodnattMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ikväll har jag ätit middag med familj + moster m. familj vilket har varit väldigt mysigt. Finaste människorna helt klart.

Dagen idag har annars varit bra. Har fixat mig jobb på ålderdomshemmet där jag börjar på måndag vilket känns som en otrolig lättnad då jag inte trivdes där jag är nu. Sedan har jag bara förflyttat mig till mamma och tagit det lugnt.
Har en huvudvärk som inte släpper vilket den inte gjort på flera dagar vilket är riktigt segt. Så det blir en lugn kväll, så får vi hoppas på att jag mår bättre imorgon.

Likes

Comments

Någonting jag ska göra innan jag dör är att resa runt i USA. Åka runt till allt från turistställen till småstäder som inte alls är lika uppmärksammade men kanske har något otroligt fint att visa.
Jag har i princip alltid velat göra det här så det känns som ett måste att försöka göra det någon gång i livet. Kanske inte att man åker till alla ställen på samma gång, men försöker få med en del på ca 3 månader.
Jag ska börja spara vidare på mitt resekonto och det tar den tid det tar, men dit ska jag.

Likes

Comments

Likes

Comments


Vilken vecka vi har haft!!!
Allt började i onsdags då kl. stod på 06 för att upp och duscha, packa klart osv. Vid 8 skulle alla mötas upp men vi kom inte iväg förrän kl. 09 vilket dock inte gjorde något alls. Vi kom upp till otroligt fint väder och hade en as rolig första kväll. Vädret höll sig faktiskt nästan fint hela tiden förutom på fredagen? då det regnade lite. Det var bara att köra på stövlar och regnjacka och skita i det.
Vi var ett såå skönt gäng och hade otroligt kul med dessa människor. Vi var med om så sjuka saker och slutade verkligen på topp kan man säga hahah!!
De bästa konserterna tycker jag var Miriam Bryant, Hov1 och Martin Garrix (till en början) då det var ett jäkla drag på alla och kändes mer personligt på något sätt. Några jag hade kunnat se flera gånger om helt enkelt.
Är så glad att vi åkte iår då de valt att ställa in Bråvalla 2018 och även fast det hände saker hit och dit hade jag det otroligt roligt och det känner jag speciellt såhär i efterhand när jag ligger sjuk i soffan och kollar tillbaka på alla videor.
Tack till alla som gjorde det så otroligt bra!!!!

Likes

Comments

Glad midsommar på er alla fina!!

Mina planer idag är att hämta upp mamma om nån timma för att sedan spendera dagen och en del av kvällen hos våra familjekompisar. Efter middagen drar jag mig mot tjejerna istället och har en mysig kväll med dom. Blir inget dunderfirande då ingen riktigt var sugen på det, plus att vi på onsdag drar oss mot Norrköping och Bråvalla.

Det är ju något jag är otroligt taggad på. Kommer ihåg i tråkiga januari när man tänkte på hur lång tid det var kvar.
Here we are!!!
Har börjat fundera på packning osv.. Sjukt svårt att få med sig en liten mängd när vädret ska vara så omväxlande. Sen att man måste tänka på att ha med sig ömtåliga kläder då 1 tröja försvann och 1 förstördes förra året vi var där..
Vi får hoppas att det tråkiga vädret försvinner helt och hållet så vi får en varm och härlig vecka där.

Hoppas ni får en fin dag <3

Likes

Comments

Hej!!

Nu kände jag att jag ville ha en nystart och faktiskt börja blogga igen detta sommarlov för att få med mig alla fina minnen på ett roligt sätt.

Hoppas ni kikar in igen :)

Likes

Comments