- Jag är så fruktansvärt klumpig. Tappar det mesta, går in i allt och snubblar jämt!
- Jag har jätte dåligt tålamod och går det inte bra för mig så blir jag skit arg. 
- Jag är absolut ingen morgon människa och jag hatar att kliva upp tidigt. 
- Jag älskar lakrits! (Det bästa som finns!)
- När jag ser något jag vill ha så måste jag ha det! Annars så kan jag bli extremt sur.
En dålig vana som jag måste bryta!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Försökt i över en timme nu att sova, men detgår bra inte. Jag ligger och vrider och vänder på mig och
tillslut gav jag upp. Jag har inte mått så bra på sistone och jag fick sluta med två utav mina mediciner
helt plötsligt, vilket tydligt inte var så bra för kroppen. Jag har varit yr, arg, ledsen och allt där i mellan. 
Idag(igår) fick jag också reda på att jag lärde sluta med min sömnmedicin, det var nog den hårdaste smällen.
När man är så beroende av en tablett för att sova, jag kan verkligen inte sova annars. Det kanske märks nu.
Jag är klar vaken, inte ett dugg trött. Kommer nog aldrig somna heller förns senare idag.. och jag som 
ska till skolan idag också.. jag får se hur det här slutar. Tyvärr brukar det inte sluta bra.
Jag är inne i en sån sjukt jobbig period nu och jag önskar bara att det skulle ta slut. 
Jag hoppas att det blir snart, det måste bli snart.


'' Så lycklig men ändå så trasig. ''

Likes

Comments

Usch, är så fruktansvärt trött idag. Känns inte som jag orkar någonting, dom här senaste dagarna har varit dom värsta i mitt liv och jag är så sjukt nere. Nog pratat om det, snart så ska jag gå upp och äta någonting innan jag hungrar ihjäl!

Likes

Comments

Nu är jag här för att stanna, iallafall som jag hoppas! :) just nu ligger jag i sängen och kollar på inspirationsbilder till hemmet, vill så gärna göra om men vet inte hur! Jag fick sluta tidigt idag, så sjukt skönt! Så är jag ledig imorgon, perfekt start på veckan! Annars då? Jag mår väl rätt okej, har fått slutat med två utav mediciner och det märks och känns kan jag säga. Varenda känsla jag inte kände, känner jag nu.. Fast dubbelt så mycket. Så sjukt jobbigt, men det lönar sig i slutändan! :) Nu ska jag vila en stund och sen ska jag börja slipa en byrå jag har här hemma så jag kan måla den när jag och Filip har köpt en roller! :) vi hörs sen!


Likes

Comments

Mina tankar går på högvarv just nu, klockan fyra imorse slog jag upp ögonen och har varit pigg sen dess. Konstigt hur man blir när man ska börja skolan, jag som kunde sova till 3-4 på eftermiddagarna. Jag är stressad över att börja skolan för det känns som om jag har så mycket att komma ikapp, och enligt mina lärare så måste jag vara varje dag i skolan nu i trean för att klara mig, hur ska jag göra om jag blir sjuk? Eller om jag blir folkskygg? Pina och hålla ut? Det funkar inte riktigt så, även fast jag vill. Dock så vet jag att har jag bestämt mig för att fixa det här så gör jag det! Det gäller att vara positiv också, när man kan. Det är helt sjukt att jag tar studenten om ett år, jag längtar så mycket! Kanske därför jag har bestämt mig för att fixa det här, för sen är jag klar, klar med skolan och klar med jobbiga lärare. Som jag har längtat.


Likes

Comments

Idag bestämde jag mig för att min blogg skulle bli annorlunda, inte för alla andra men för mig. Självklart är det ett plus om andra intresserar sig också. Det är många gånger jag inte tycker att jag är normal, att jag är sjuk och inte duger som alla andra gör. Jag vill kunna skriva om mina känslor utan att behöva skämmas och jag tror att det här är ett bra steg för mig, till att må bättre.. Vart ska jag börja? 

Jag lever med ADHD, socialfobi, PTSD, depression och sömnsvårigheter. Jag har svårt att klara av vissa situationer och ibland så orkar jag inte. Mina känslor är som en berg och dalbana och ibland har jag svårt att hantera det. Jag har mediciner för att klara av en dag och ibland känner jag mig annorlunda men jag vet att det är för att hjälpa mig. Då blir det lättare. För jag vet att har jag inte mina sömnmediciner så kan jag inte sova, tar jag inte mina antidepp så blir socialfobin extrem svår och jag kan inte vara ute. Tar jag inte ADHD medicinen så kan jag inte koncentrera mig eller sitta still. Men självklart måste jag jobba med mig själv också, jag kan inte ha mediciner hela mitt liv, men dom hjälper mig på traven. Många har svårt att förstå sig på mig, speciellt mina lärare. Dom förstår inte varför jag är borta så mycket eller varför jag inte kan ställa mig upp framför en grupp och prata. Med socialfobin så försvårar sig en vardag för mig, ibland kan jag inte träffa människor eller vara i en folkmassa. Vissa kan tycka det är jobbigt men för mig blir det extra svårt att försöka. Och att leva med socialfobi hindrar en att leva ett normalt liv. Men mitt i allt det här får jag tänka att jag inte hade fått dom här utmaningarna om jag inte hade klarat av det. Visst har jag pissiga dagar då jag vill ta livet av mig, andra dagar mår jag hur bra som helst. Det varierar alltid. Jag kan också förstå att andra människor tycker jag är jobbig och skyller ifrån mig. Men jag lovar att kunde jag gå i skolan eller gå på stan varje dag om jag så ville så skulle det vara guld för mig. För vissa dagar är det så jävla svårt och jag vill stänga mig inne och gråta. Det känns som det är ett krig inom mig, ett krig som jag har svårt att vinna. Men en dag så vet jag att jag kommer vinna. Jag försöker att vara i skolan och jag försöker få bra betyg, men det är så svårt. Jag hatar att vara bland folk, jag hatar att folk ska behöva se mig ledsen och så trasig, därför stänger jag mig inne istället. Vilket har resulterat till bråk och skrik. Jag har svårt att uttrycka känslor och jag har svårt att säga, idag pallar jag inte, jag vill inte leva och jag klarar inte av mig själv. Jag önskar att jag klarade av att vara i skolan varje dag och plugga och gå ut med bra betyg, men jag klarar inte av att vara i skolan varje dag, hur mycket jag än vill. Och jag kommer göra snedsteg, många utav dom. Men jag försöker, jag försöker så gott jag kan men jag lyckas inte alla gånger. Jag har bestämt mig att idag så ska jag vara ärlig mot mig själv och erkänna att jag är rädd för vad andra ska tycka om mig, kommer dom tycka att jag är annorlunda? Jag hoppas inte det, för jag är vilken människa som helst, jag har det bara lite extra svårt ibland. Men jag ska överleva det här, jag har kämpat för hårt för att ge upp! :) 

Likes

Comments

Hej på er!
Ligger för tillfället i soffan och gör absolut ingenting, förutom att spela på plattan och kolla bloggar.
Älskling är borta i garaget och skruvar med sin bil, jag har tagit hem min katt idag från mamma och pappa, ni får en bild på honom när han vill titta fram.
Han måste få vänja sig med sitt nya hem. Milo är också här, han åker förmodligen hem till mamma och pappa igen imorgon. Annars då? Har inte så mycket att berätta, nu ska jag fortsätta lata mig! Puss!


Likes

Comments