Inez älskar verkligen att bada, bokstavligen det bästa hon vet. Kanske en blivande Sarah Sjöström..

En liten tidslinje min lilla tjej som har blivit så stor. Från det första badet till det senaste. 🐳🐬🐟🐙

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Redan när jag var gravid såg jag dessa mys/lek/sovpölar tyckte dom var så fina och såg så gosiga ut. Hade redan då bestämt mig att jag skulle ha en sån, vi beställde en förra veckan. Var även på rea på Lekmer, tips om någon mer är sugen! Och jag är så nöjd, den är så fin och gosig. Inez älskar verkligen den, hon leker i den, kollar på tv, vilar. Ja det mesta haha. Verkligen ett av dom bästa köpen hittills. Man vill ju krypa ner själv och gosa ner sig med henne. Gos! Nu är den i vardagsrummet med alla hennes andra femtioelva saker har en tanke att den ska få flytta in i hennes rum sen med en matchande "sänghimmel" också från NG baby men det får bli när hon blir lite större och börjar leka i sitt rum så ska hon få det som en myshörna. Längtar tills jag ska få börja inreda om rummet, rond nummer två haha..

Likes

Comments

Förra helgen var jag och Kajsa på bio och såg fifty shades darker, alltså wow. Jag orkar inte såååå bra skulle kunna gå på bio igen för att se den. Den var mycket bättre än första filmen och jag bara längtar till den sista delen. Och musiken i filmen ännu mer wow albumet har gått på repeat sen förra helgen. SIA - helium är ju överlägsen. Så bra låt. Lyssna och njut om ni inte har hört den.

I wanted to play tough
Thought I could do all just on my own
But even Superwoman
Sometimes needed Superman's soul

Help me out of this hell
Your love lifts me up like helium
Your love lifts me up when I'm down down down
When I've hit the ground
You're all I need

Likes

Comments

Likes

Comments

I början på februari åkte vi till Gdansk, jag, Adde, Linus, Robert och Kajsa. Inez fick stanna hos mormor och morfar och bra hade hon det. Bättre än vi, jag och Adde åkte på världens magsjuka samma morgon som vi kom. Så i 30 timmar låg vi helt isolerade, usch fyfan. Lägenheten vi bodde i var såååå fin, med loft och stor terass tror det är helt magiskt på sommaren. Men vi tog oss krafter för att uppleva lite av Gdansk när vi ändå var där. Vi hann med ett vattenland (Kajsas och Addes ide vem annars?) ett stort shoppingcenter och gamla stan i Gdansk. Så mysig stad av det vi hann se, blir definitivt att åka tillbaka och då får Inez följa med. Första gången vi var ifrån henne så pass länge, vad vi saknade henne. Kändes som världens längsta dagar, men hon hade det så bra och jag blir så glad att se henne med mamma och pappa. Så trygg och glad liten tjej.

Likes

Comments

7 januari titta Inez första tand upp i underkäken och dagen efter gjorde kompisen bredvid entré. Mycket dregel och stoppa saker i munnen, men nu var dom äntligen här. Var inte så mycket som dög dagarna innan förutom mammas famn. Men jag klagade verkligen inte på det. Så gosigt. Händer ju nästan aldrig längre att hon somnar i min famn så man får passa på och njuta.

Likes

Comments

Nyårsafton var precis som jag ville ha det med våra närmaste vänner trerätters lite champagne. Inez var såklart med hela kvällen och älsklingen som annars är som Skalman med sina sovtider (somnar mellan 19-20 för natten) var uppe till hela 01.00 och firande in 12 slaget med oss ute på balkongen och kollade på fyrverkerierna självklart med sina hörselkåpor på. 2016 var det mest fantastiska året i mitt liv för då kom Inez till oss och berika det med en oändlig kärlek och glädje. Öppnade 2017 med öppna armar och är så redo för allt det har att komma med, se Inez växa upp och utvecklas. Vilken ära. Vår fantastiska tjej. Älskar dig mest.

Kajsa fick till livets bild på Inez 15 minuter innan 12 slaget. Haha, skrattar varje gång jag ser den.

Inez med sin fanatiska gudmor. Älskar att se er två tillsammans och det bandet ni har skapat. Älskar er ♥️

Likes

Comments

Dagen efter julafton är det ju juldagen och min dag, hela 25 år. Hade en fin dag med min familj och utgång på kvällen med mina vänner. Också så tacksam för alla fina presenter och gratulationer. ♥️

Likes

Comments

Vilken fantastisk jul vi hade, att se Inez omringad med så många människor som älskar henne gör mig alldeles varm inombords. Kunde inte ha önskat mig bättre dagar. Så tacksam för alla fina julklappar. Förra julen på samma plats låg du i magen jag var nog i vecka 7 eller 8, gud tiden går så himla fort. Förstår inte hur fort det går förvånas varje dag, känns som om du låg i min mage typ nyss. Mammas lilla snutta.

Förra julen med Inez i magen.

Likes

Comments