för 3 år sen träffade jag honom för första gången, tyckte väl inte då att han var någonting för mig, så vi förblev vänner då.
dagen jag flyttade ifrån Lindesberg till Mora så kom han till tågstationen och sa hejdå till mig & försökte verkligen få mig att stanna, men jag hade gjort mitt val.
Jag åkte ifrån allt, lämnade allt & alla utanför mitt liv då.
flyttade dock tillbaka till Örebro den 31december/1januari 2012-2013, under januari månad så kontaktade han mig igen & tjatade om att han ville träffa mig hela tiden, jag drog mig undan, var rädd för killar & för kärleken.
men tillslut så gav jag med mig, började träffa honom, och vi blev sjukt bra vänner, umgicks varje dag nästan, han fick mig att bli glad, att tänka positivt, Han började säga att han älskade mig & jag sa de tillbaka, för ja trodde att han menade som "bästavän" men efter ett tag fick jag veta att han var kär i mig, först vart jag väl chockad, sen förstod jag att han menade allvar. Alla hjärtans dag kom & han ville va med mig då, så jag åkte till honom, de var hur mysigt som helst. dagen efter alltså den 15/2 2013 vart vi tillsammans & de har varit både med & motgångar i vårat förhållande, men vi har klarat allt tillsammans.
De var många som trodde att de bara skulle hålla i någon/några månader, men vi är tillsammans än idag och de har gått 13månader & vi väntar vårat första barn tillsammans, de är nog de finaste han någonsin har gett mig.
& jag kan säga helt ärligt att jag förstår verkligen inte hur han kan vara kvar hos mig & älska mig så mycket som han gör, efter allt jag gjort mot honom. Men jag är nog den lyckligaste personen i världen som har dig, även om jag inte alltid visar de så älskar jag dig så in i helvete mycket, det finns verkligen ingen som du.

vill bara säga tack till dig min älskade pojkvän, sambo & min prins för att du står ut med mig.
jag älskar dig nå så grymt mycket, glöm aldrig bort de! ❤️


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

glädjen jag känner inom mig att just jag ska få bli din mamma, jag ska få ta hand om dig mitt alldeles egna barn, de gör att jag får glädjetårar!
kan fortfarande inte förstå att du finns inuti mig, men samtidigt är de tusen känslor på samma gång, 😳

varje gång du rör dig blir jag alldeles varm i hela kroppen och vill bara ha dig här hos mig i min famn!

GUD VAD JAG LÄNGTAR EFTER DIG MITT KÄRA BARN! ❤️

Likes

Comments