Det var en helt vanlig dag jag hade rast och under rasten så gjorde jag en No uppgiften två andra. När rasten var slut så kom jag in och satte mig i vid ett litet bord i korridoren, där vi satt och utvärderade uppgiften.

Plötsligt kom en oro upp i omgivningen och tjejerna en bit bort började en tjej gråta och visade någonting på sin mobil. Det ända jag fatta var att en tjej "Anika" hade gjort någonting, jag och min grupp diskuterade och kom fram till att "Anika" skolkat. Sedan kom en kille "Linus" och frågade vad som pågick och jag sa vad vi trodde, men det borde jag inte gjort.

Tjejerna gick till läraren och visade upp mobilen, sen gick allihop till rektorns och några sekunder senare kom rektorn och kuratorn och sprang omkring i korridoren. Efter ett tag sluta jag tänka på det och istället gick jag på toa. ( Jag var ofta på toa för att komma bort och vara ensam ). Men när jag kom tillbaka så hade mina kompisar gjort klart utvärderingen och blev sittande där ensam.

Efter ett tag kom tjejerna till mig och anklagade mig för att jag hade sagt till alla vad som hänt. Det blev som en stor klump av personer som sa hur "respekt lös, lögnare,svikare, ovärderlig, mobbare". Jag han inte ens säga något jag blev bara helt fryst och kände allt inom mig var nära att explodera. 

Jag kommer inte ihåg allt som hände efter men till och med lärarna sa: Det där var väll onödigt att sprida till alla när det var en så allvarlig sak, hade du varit smart så borde du håla för din mun i fortsättningen. Jag var helt stum och förskräckt. Att en lärare sa dom orden att alla hatade mig och jag inte fatta det agentliga problemet, jag satt kvar där och var helt kännslokall. efter ett  tag kom "rasmus" och berättade att" Linus" fick reda på sanningen av någon annan och sa att jag hade sagt allt, för vem skulle lita på mig eftersom jag var så "respekt lös, lögnare,svikare, ovärderlig, mobbare"

Så här gick det till: "Anika" hade skadar sig själv och la upp det på Facebook, hennes vänner blev oroliga dom någon av tjejerna hade spridit det till "linus" och han sa att det var jag som sa det för att ingen trodde mig, så den som egentligen spred det inte skulle bli misstält. så jag fick ta på mig all skit för att egentligen vara oskyldig, men det är väll priset man får ta som en utfryst, opopulär, lögnare. 

Jag visste ju inget då så jag gick hem gråtandes och visste inte vad jag gjort för fel, föns jag ringde min "vän" och hon förklara vad som hade hänt. Men inte fören då fatta jag men jag led i timmar, och fundera på varför ingen ens lät mig förklara utan bara antydde att jag spred något sänt. Jag hade flera enslösa timmar av gråt och tankar i mitt huvud, jag vär helt ensam och satt i mitt rum och kommer ännu idag hår hur jag kände den dagen.


Kommer göra ett till inlägg över hur jag allt förändrades efter den dagen. Tack för att ni läser!!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Personligen så har jag en väldigt stor känsla för att gilla killar, men killar som luktar gott kan gör så stor skillnad. Tjejer går lätt att komma i håg dofter så vissa dofter ger bra minnen, så killar snälla tänk på hur i luktar för då kan man nästan garantera en större chans. 

Här är några parfymer som jag gillar 😊

Likes

Comments

Någonting jag lärde mig tidigt som barn var att kompis relationer är en svårt. När jag var liten ljög jag mycket, för jag var rädd för att bli lämnad ensam. Tillslut blev lögnerna tro värdiga och jag använde dom oftare och oftare, detta beteende ledde tillslut till tidiga kompis konflikter.

Jag hade tron desto fler ju roligare, men på den tiden handlade det om att vara två bästisar, tre var en för mycket osv. Men jag lyckades alltid sätta mig i sitsen att jag var med två kompisar som inte ville umgås tillsammans. Så det blev en hel del triangel drama men efter ett tag så drog jag mig ur, och blev ensam.

Detta pågick under en långt period, jag ofta gick omkring ensam i mina tankar och fantasier. Sista året på lågstadiet så började jag bli alltmer desperat, jag började umgås med vänner som hade ett dåligt inflytande. Men hellre ha såna vänner än att vara helt ensam, men allt blev mer komplicerat när jag började mellanstadiet.

När jag började mellanstadiet så spirades klassen upp sig i små grupper. Som "de populära", de "jobbiga killarna", de "tråkiga plugghästar". Jag hörde inte till någonstans jag var hon som ingen ville vara med, och det värsta var att om någon var med mig så blev dom också ner dragna och utfrysta av dom andra.

Jag började tillslut vänja mig börja tillslut hänga med, jag började hata på mig själv. Mitt själv förtroende var långt borta, jag hade svårt att koncentrera mig i skolan så tillslut hamnade jag i en special grupp. För dom som var "duma i huvudet", men det sköna var att jag kunde skydda mig från resten av klassen då.

Asså det klart jag hade "vänner" som kom och gick men det var aldrig äkta, oftast kom dom för att dom tyckte synd om mig eller de som var yngre. Jag hade en stabil vän i 5 an vi hade sjukt kul och det blev mig räddning ett tag iallafall. Hon var ett år äldre så när hon började i högstadiet så var jag kvar mer ända en någonsin.

Jag kommer ihåg att jag alltid sagt till mina föräldrar att jag ville byta skola. Men så blev det aldrig, jag började ge upp, ville inte gå till skolan osv. Jag såg mig själv som osynlig, jag var inte mobbad utan värre osynlig. det var som att inte existera, efter skolan så trött så tröst åt mycket så jag blev tjock om ännu mer missnöjd med mig själv.

Allt var kaos redan då men jag var stark och kämpade och ignorerade allt som hänt. Då insåg jag inte hur illa jag egentligen nåde allt det där kom senare. Men jag tänkte mycket och levde fortfarande i min fantasivärd så jag insåg ute hur illa allt var.

Allt förändrades efter ett moment, tänker skriva allt i ett till inlägg sedan om hur allt förändrades.

Likes

Comments

hjärtat kan inte sluta dunka hårt inom mig. Det låter som en bas från blåvalla festivalen, enorm och högljudd. Jag känner hur tårarna ringer ner för min kind som en liten flod. Och det ända jag kan tänka på är nära jag läser om det där underbara kärleksparet som lever lyckliga i alla sina dagar.

jag borde sluta läsa jag lever mig in i karaktärerna och lever i tanken. Tänk att bli älskad av en kille, och leva det där "perfekta" saga livet. Hade varit drömen just nu, tänka att ha någon att spendera dagarna med, någon som älskar en villkorstlöst, någon som man kan känna sig trygg med.

Men det jobbigaste är att inse att det finns inget lyckligt slut, det kommer aldrig vara så. Författarna och saga berättarna bara ljuger!! Livet kommer aldrig vara "perfekt" men man får välja mellan helt okej, eller helvete.

Det är den tanken som får mig att sitta uppe och tänka på klockan 02. 04 på en lördag kväll. Det är den faktan som får mig att gråta små floder av längtan och besvikelsen av att vara ensam. Att livet framför mig inte häller kommer vara perfekt.

Hela mitt känsla liv är upp och ner, allt kolaspar samtidigt. Killar, vänner, familj,skola, vardag. Jag har jätte svårt att kunna organisera ihop allt och nä något kolaspar så drar det mugg och min omvärld med sig.

Känslan av att ingen litat på en och tror att man ska ta självmord så fort man blir ensam i tre sekunder. Om ingen litar på något varför ens kämpa, oavsett vad jag gör nu så kvittat det för att jag gör någonting alls.

Hela mitt huvud är upp och ner kan inte tänka. Det ända jag försöker göra är att tänka positivt och plugga, va snäll osv. men det blir så mycket svårare när mitt liv är kaos just nu. ibland kommer tanken att bara gå på ett tåg till Oslo och lära mig norska. haha, nej men bara komma bort från ALLT.

Speciellt nu på senaste så har jag art svårt att gå vidare, vill bara tänkas tillbaka på grundskolan och mina vänner, jag saknar dom så. Men livet går vidare och man måste fortsätta kämpa.

Förlåt att texten blev så rörig men jag har skrivit ihop mina tankar under den senaste veckan. det är därför jag inte kunnat blogga på senaste.

Likes

Comments

Hej jag har tänkte uppdatera er om vad som hänt i mitt liv dom senaste dagarn

I fredags så åkte jag och mamma in till operahögskolan och kollade på ett utspel där hennes studenter gjorde små sketcher. Sedan åkte vi hem och köpte godis och beställde pizza. Efter maten hamna jag på en madrass på golvet framför idol och skrev "40 frågor"

I lördags så åkte jag och pappa in och lämnade av mamma i Stockholm mesans vi åkte vidare till Mal of Scandinavia. Mina vänner har berättat att det var så häftigt där osv. Men när jag kom ditt så kände jag mig besviken men vi hittade iallafall en jätte snygg vinter jacka på River Island (Mycket finare än på bilderna). Jag köpte även ett par målarböcker från akademibokhandeln. Efter vi kände oss klara så gick vi på bio och såg Deepwhater horizon, det var en chill dag.

Idag så åkte jag till mormor och morfar, vi fick mat och jag satte mig för att hjälp morfar med sin mobil, dator. Medan jag lärde mormor att fixa grejer på hennes Ipad, haha. Nu är jag hemma och känner mig sådär, jag har gråtitt mycket idag men jag tror jag behövt det... Men det blir nog bättre efter yogan imorgon.

Hoppas ni har det bra, här kommer några bilder från helgen.

Ni hittar jackan HÄR

Likes

Comments

 1. Vad heter du? Julia Mariana Helena Juvas
 2. Ålder? 16 år
 3. Vad har du för Ögonfärg? kafé bruna
 4. Vilken är din Skostorlek? 37-39 olika för skor jag köpt
 5. Vad har du för Hårfärg? mörk brunt/svart
 6. När fyller du år? 20/4
 7. Vad tycker du mest om med ditt utseeande? Min näsa och mina händer,haha
 8. Vad är din Stjärntecken? Oxe
 9. Vad är Ditt lyckonummers? 4444
 10. Är du Singel eller upptagen? Singel
 11. Vem sov hos dig senast? Tror det var Alice och Tove
 12. Vem pussade du sist? Tove, haha
 13. Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa? Alice, Tove och min hund
 14. Vad har du som bakgrunds bild på mobilen? Marmor
 15. Har du hål i naveln? Nej, har funderat på att skaffa men har inte blivit av
 16. Har du slagit ner någon? Nej, haha
 17. Vilken är den senaste filmen du sett? Insidious, igen
 18. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
 19. Vilken är din favoritplats? Min säng
 20. Har du någonsin åkt ambulans? Lite för mycket än vad man borde kanske, haha
 21. Vad spenderar du helst pengar på? Mat, godis, ficka, jeans
 22. Vem är den roligaste människan du känner? Alice Kristensen
 23. Vilken var den senaste boken du läste? Ett annat sätt att vara ung
 24. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Urban grejer, Linus björk
 25. Hur imponerar man på dig? Humor och vissa intresse
 26. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Nouw och Youtube på datorn
 27. Vilket är ditt drömjobb? Vet inte men jag vill göra en förändring i samhället
 28. Vad har du haft för husdjur? Haft en salamander (en liten ödla), jag har en hund
 29. Svär du ofta? Ja, tyvärr men inte så mycket att men märker det så tydligt
 30. Vilka Serier följer du? Jag har följt GLEE, PLL, AMH men ingen just nu
 31. Hur lång är du? ca 160- 163 cm, vet inte exakt
 32. Ut och festa eller myskväll? Myskväll
 33. Beroende av något? Choklad!!
 34. Har du någon förebild? Selena Gomez och Demi Lovato
 35. Vad är du rädd för? Spindlar
 36. Vad förknippar du med ordet "perfekt"? haha, det första som kom upp var Tumblr
 37. Vad är det mest romantiska en kille gjort för dig? haha, bjudit ut mig på bio
 38. Choklad eller sur/salt godis? Choklad alla dagar i veckan
 39. Tv eller dator? Dator
 40. Vilken är din favorit julsång? haha, last Christmas
 41. Vill du ha barn? Nej, vill verkligen inte nu eller i framtiden
 42. Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng, där finns det inga hajar
 43. Hur gammal är din pappa och mamma? Mamma är 53 och pappa är 52
 44. Vad är det för färg på din tandborste? Rosa, och en el tamborste
 45. Läser du dagstidningen? Nej, har Aftonbladets app så jag är uppdaterad haha

Likes

Comments

Hej bloggen!💗

Idag har jag pratat med skolan för att underlätta min situation genom att plugga på distans och hoppa vissa kurser, gå ett 4 de år. Jag tror det kommer under lätta stressen och göra så att jag inte behöver läsa alla kurser, utan att jag kan sprida ut dom.

Dock kommer det bli jobbigt att plugga på distans eftersom jag trivdes så bra på Carlforsska gymnasiet i Västerås. Jag saknar redan mina klasskompisar och lektionerna. Men nu ser det ut som det gör och man måste se sanningen i vitögat och se dom konsekvenser som kommer efter ett självmords försök.

Men just nu kan jag bara tacka skolan för sitt engagemang för mig, dom har verkligen tagit emot mina behov på ett smidigt sätt. Jag vill även tacka alla som hört av sig efter allt kaos, alla släktingar, alla vänner och alla bekanta. Jag vill tacka mina föräldrar för att dom inte ger upp. Jag vill tacka alla som bryr sig. För ni hjälper mig att komma ihåg vem jag är och hjälper mig komma på hästen igen.

Tack för att ni får mig att leva vidare💗

Likes

Comments