Nu är det ett nytt år och jag har bestämt mig för att inte ha några direkta nyårslöften utan jag ska ha att jag ska ta hand mig själv och må bra i mig själv. Detta ska ske genom att jag varje månad har olika mål som jag satt upp, detta då jah anser att det är lättare för mig att hålla. Men jag ska se till att ha ett jäkligt bra år!
Firade in nyår med frukost o Hanna o sen på eftermiddag kom Sophia, Sandra o Sara över och käkade o festade innan fyrverkerier o dans på krogen🙌🏻 både igår o idag har jag bara tagit det lugnt tillsammans med Hanna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Veckan går inte fort men jag har ändå känt mig produktiv idag. Skola,diskat, pluggat,pw med Sara, felanmälan osv. Längtar till helgen plus att jag kommer återkomma med er om en sak 😬
Sov gott

Likes

Comments

efter att spenderat nästan två veckor hemma hos min moder är jag nu tillbaka där jag känner mig hemma, Halmstad och min egna lägenhet! Lyckan att komma till sin egna säng är obeskrivlig, det är något speciellt med ens egna säng, för jag klagar verkligen inte på den säng jag sovit i hos mamma men har en extra kärlek till min egna! Nog talat om sängar känner jag, medan jag vart hos min moder har jag hängt med kompisar, tyvärr hann jag inte alla jag skulle velat :( gosat med kaninen och levt loppan. Nu är jag tillbaka och har inom mig bestämt mig för hur trött jag är på vissa saker i mitt liv, därför har jag bestämt mig för att på ett år ta tag i dem sakerna, kommer dock inte skriva detaljerat här på bloggen då det är saker jag just nu anser är för personliga men om ett år så vet man inte. Nu tänker jag njuta av sommaren och vad den har att erbjuda , tack för ikväll!

Likes

Comments

är i den perioden på kursen då det är tenta som ska skrivas, vilket inte är det roligaste. Men jag är en sådan människa att jag stänger av allt annat när jag pluggar, min lägenhet är kaos. Även om jag vill städa så måste jag sitta vid datorn och skriva tentan. Har en målbild att bli klar till påsk..låter långt bort men är ganska nära. tänk vad tiden hittills gått fort och nu kommer våren närmare och planerna är många. Mitt liv går i 120 och vet ibland inte hur jag hänger med men nu kör vi! ha en bra dag babes

Likes

Comments

Jag är trött ständigt, inget skämt alltså...jag somnar så fort jag kommer hem från saker och har ingen ork till något, min lägenhet är kaos men jag orkar verkligen inte, vilket är sorgligt...då jag verkligen vill ha ordning i den... så jag ska nu ta och ta hand om mig själv några veckor..inte stressa , sova bra , träna och plugga det som ska göras och kommer gå först i några veckor. 

Livet går verkligen i 120 och jag vill vara med på allt, vill inte missa en stund med mina amigos och bitches vill finnas där för dem ständigt..därför kan jag känna att det kan vara skönt att komma till mamsen några dagar och bara ta det lugnt...ska lära mig att ta det lugnt hemma hos mig själv också..

Något som ska bli jäkligt avkopplande (dock ör det långt fram) men ha boakt en resa i slutet a augusti innan skolan börjar och jobbet slutar och bara vara tillsammans med min fina vän mikkis! det ser jag framemot! 


ta hand om er själva och nära och kära ! <3 

Likes

Comments

2015 är slut och vi har kommit en veka in i januari men här kommer en lista ang 2015!Beskrivåret med tre ord

party,glädje , erfarenheter


Finnsdet någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Jagär osäker på detta ?


Vadtänker du göra annorlunda nästa år?

Läramig av mina misstag och bli mer säker på mig själv, å träna mer


Vadönskar du att du gjort mer?

Varitmer säker på mig själv, tagit för mig mer och vara spontan


Vadfick dig att må bra?

Minavänner, träna   å att dansa


Hardu blivit bättre på något?

Förståmitt mående


Gjordedu något 2015 som du aldrig gjort förut?

Jagflyttade helt ensam , vilket kan vara både skönt men saknarkollektivlivet lite. Jag drack mojito för första gången.


Lärdedu känna några nya människor?

Jadet gjorde jag å är glada för alla nya människor i mitt liv!


Vilkaländer besökte du?

Rhodos(Grekland) grym resa med finaste människorna


Vardu gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Hmmgladare


Vadgjorde du på din födelsedag 2015?

jobbadeoch blev sedan uppvaktad av mina dåvarande fina roomiesar medpicknick i parken och trubadur på stora torg! Bäst var den, tnxdudes!


Denmaträtt du åt oftast 2015?

Räknaskycklingrulle? E det eller sushi ? XD


Vadär du mest stolt över?

Attjag överlevde ett år till !


Trordu 2016 kommer bli lika bra?

Trordet blir snäppet bättre, open mind!


Ochså slutligen; dina planer inför 2016?

Plugga,dansa, leva livet, träna, jobba , resa, cykelsemester, summerburst, håkanosv! :D


Likes

Comments

Nyårsafton spenderades med massa Goa människor i Halmstad ! Åt god mat å förade lite innan vi gick till Mårtensons å kolla på fyrverkerierna från bron så humla bra kväll å natt å start på det nya året!❤️

Likes

Comments

Dem sista dagarna innan 2015 tog slut spenderade jag med människor jag tycker om

Spenderade en eftermiddag med min bästa vän å firade hennes fastanställning med varsin kycklingrulle hos henne 😃

Spenderade en dag med en annan fin vän som jag träffar alldeles för sällan o kolla mellandagsrean å åt gott

Dagen innan nyår spenderade jag med å mysa med kaninen å äta go mat å kolla på hockey med pappa,kate å David vilket var trevligt ;kr

Likes

Comments

2015 började i januari med en måand där jag la massor av energi på träning o mådde bra, fick även njurstensanfall.

Jag bodde i kollektiv , vilket jag är superglad att jag gjorde när jag kom till n ny stad inte kände någon. JAg flyttade till egen lägenhet i juli, vilket är väldigt sknt!

tog en tripp till karlstad

Lämnade gården som jag växte upp på , eller aa farmor å frafars gård :)

tog trippar till Köpenhamn x antal gåner

Hade underbara dagar på summerburst , ser fram emot årets:)

Nära och kära tog studenten

papap gifte sig med sin kate :)

jag och molly spenderade dagar i göteborg oh gick på one direction !

SPendderade en oförglömlig vecka i rhodos med fina vänner både nya och gamla.

​Sen bestod det av nollning i tio dagar och resten av året har bestått av att umgås med nära vänner! <3 

Likes

Comments

Nu ska jag snart sova, vilket ska bli guld värt! Sen sist vi hördes så har jag spenderat tid med folk jag beundrar och älskar. Både kompisar och familj. Jag har spenderat nätter på dansgolvet och dagarna med plugg eller rent bara ta det lugnt. Jag har firat jul med både pappas sida och mammas sida. Lämnat in ett arbete som tyngt min kropp vilket lett till panikattacker. Har aldrig känt så för ett arbete men nu hängde så sjukt mycket på det och då klarade jag inte det. Tänker mycket på att inte använda panikångest på fel sätt, och jag gör verkligen inte det. Känslan av ett stenhårt tryck på bröstet, hyperventilerar och gråter floder och vill bara krypa ur min kropp. Men nu är det över , för denna gång! Gick ut och dansade med de finaste tjejerna på juldagen i uddevalla, med alla andra, kändes så iallafall. Efter att ha sovit på n luftmadrass som läcker och knött (dock väldigt mysigt) med två babes i en bäddsoffa så ska det bli skönt att sova i en riktig säng.

Resten av detta året kommer spenderas med människor och plugg kanske lite mellandagsrea innan jag firar in det nya året!

De människor som tillkommit i år men även de som hänger med sen innan , jag älskar er över allt annat oc diggar er totalt! Jag ska inför nästa år sätta upp punkter i mitt liv för att må ännu bättre än vad jag redan gör (Y)


Likes

Comments