hej hej fredag idag då! ska chilla helgen ut ska inte göra något speicelt den här veckan FÖRUTOM att jag ska ge all min tid till hästarna och mopedkortet. hahaha men idag så när jag kom hem så åkte vi och handlade och jag köpte ben and jerry och godis hihi  tjockis jag e :) men just nu så sitter jag och snackar skype med lilla idaaa :) fett nice sen sitter jag och äter godis också. haha men ska chillar idag framför tv e fett trött.

Likes

Comments

hej! nu e jag hemma igen efter en rolig dag i skolan... jag har inget mer att säga nu typ jag e jätte trött så ska någ vila en stund.. så vi ses <3

Likes

Comments

Godmorgon bloggen! Just nu så står jag och väntar på min buss som ska komma snart! Men idag e de torsdag och 3:e Dan av skola och idag vet jag lnte vad vi ska ha för lektioner! Men nu så kommer min buss så måste dra nu :)

Likes

Comments

hej allihopa just nu ska jag chilla för de va en lång fucking dag i skolan och de va ass roligt i skolan idag. idag så tänkte jag att jag skulle ut och rida och plugga sen men jag skiter nog i de jag e för trött så jag ska bara va inne och chilla... :) meen dålig uppdatering jag vet jag ska försöka att förbättra de nu när skolan har börjart jag har inte riktigt tänkt på de men jag ska förbättra mig lovar! 

aja men ska dra ner nu och äta lite e fett hungrig...(jag vet att jag e fet) aja ni får ha en bra kväll :)

Likes

Comments

jupp då va vi igång igen med skolan och rutinerna :/ idag i skolan så va de ganska chill de va kul och träffa alla vännerna igen :) så en plus för de :) sen så fick vi en ny tjej i klassen roligt roligt :) igår så sov jag hos ida de va la chill jag skulle laddat upp en video igår men de gick inte så väl bra med de så... men idag när jag skulle försöka igen fast de gick inte de heller så nu skriver jag ett inlägg ist för pallar inte hålla på med videon som aldrig vill ladda upp så :)... Men just nu så kom jag in från ridnigen och idag red jag både roxy och rosen och de gick jävligt bra faktiskt.. E faktis stolt över mig själv för att ha ridit roxy idag hon va pigg som faan och hon bockade och hållde på och jag klade faktis av att sitta kvar och inte ramla av henne :D så de e jag faktis nöjd med ;) 

Men nu så ska jag plugga lite mopped :) för de e bara 15 dagar kvar tills jag ska skriva upp igen :) och första gången skrev jag aldrig för de va något med mitt pass så jag kunde inte då och att jag kom försent också :/ ops klumpiga mig... Men nu så ska jag börja sen ska jag äta sen så ska jag chilla resten av kvällen :) 

Likes

Comments