Asså just nu så mår jag ändå bra. Jag har gjort allt jag velat i sommar, haft en helt underbar sommar me mina bästavänner. Jag har lyckats göra allt jag velat, och de är huvudsaken. Tack för en underbar sommar alla som varit inblandade. Och, ni som fått stå ut med mina aggressions problem, och att jag vänder mitt humör på en halv sekund, haha förlåt för de. Men sommarn börjar närma sej sitt slut, och skolan börjar snart om.

Jag är extremt stressad över skolan, jag kommer knappt våga gå dit ens. Jag tycker de är ett hemskt ställe och de är inte bara för att jag är "tonåring" lixom, att gå till ett ställe där alla ändå hatar en, att ha så sjukt mycke press dag ut och dag in, och att kliva upp 6 på morronen. De är inte alls lika roligt. Aja, gjorde de för en liten uppdatering.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Okej, jag är inte positiv, nästan aldrig. Det kommer vara mycke depp och allt, men jag måste få skriva ut allt jag tycker.

Mobbning, fucking dra åt helvete. Asså seriöst, mår ni bra av att trycka ner någon annan? Mår ni bra av att veta att ni kan vara orsaken till att någon skadar sin egen kropp pågrund av dej? Är de roligt? Tänk om de var din son eller dotter som var precis i samma situation. Skulle de vara lika roligt då? Nä, för du vill inte att din son eller dotter ska vara med om de! Ingen ska vara med om de. Kan alla bara fatta de. Mobbning hjälper inte. Sluta fucking trycka ner andra och se dom som objekt. De är inte roligt nån stans. Vart är all respekt? Ge någon en fucking komplimang istället för ert äckliga hat. Ni vet inte hur en människa mår om du inte känner hen. Tänk om ert lilla ord som tillexempel "ful" kan ta en annan människas liv. Fattar ni att era ord kan ta någon annans liv? Vart är samhället påväg? Nästan alla ungdomar mår dåligt nu. Väldigt många ungdomar blir mobbade eller nät hatade för att dom är sej själva. Vissa undgomar har ångest och gråter innan dom åker till skolan. Fattar ni inte hur sjukt de är? Att en människa ska gå runt med en klump i magen pågrund av någon annan. Vi måste få en fucking slut på det här. Nu.

Jag har skrivit om dehär tidigare men spela roll

Likes

Comments

Jag är en sån person som alltid är negativ, man får lixom lära sej att leva med att jag är det. Men de är typ sjukt, jag har redan börjat få tillbaka pressen för skolan, de känns som att jag inte kommer klara 8 an med tanke på vad som har hänt i 7 an. Okej, det är typ 37 dagar kvar, men nästan halva sommarlovet har redan gått och jag är inte taggad till att gå tillbaka till skolan eller att gå tillbaka till min klass.

Allt som har hänt på socialamedier, alla bråk, allt hat, de har fuckat upp mitt liv helt. Detta har även varit en av dom bättre sommrarna, har börja få hjälp, har även hittat dom bästa vännerna och lämnat alla äckel och fake. Men jag får väl ta vara på resten av sommarn, "vi lever i nuet, vi tar allt som de kommer"

Likes

Comments

​Jag heter då Malin. Jag mår inte alltid bra, som typ alla tonåringar nu för tiden. Men jag ska övervinna det. Jag har oxå dom bästa människorna runt mej. Jag är ju heller inte den enda som säger att skolan är ett helvete och att jag aldrig mer vill dit. Mobbning och näthat är ju inget någon gör något åt eftersom nästan varenda tonåring blir utsatt. Min bakgrund och mitt mående har även gjort så många i mitt liv har lämnat mej. Men de var fösta inlägget så aa.

Likes

Comments