Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon onsdag 


Igår tisdag så gjorde jag inte speciellt mycket, jag var hemma hela dagen och drack te i hopp om att bli frisk och idag känner jag mig faktiskt lite piggare. Jag passade även på att plugga ikapp i juridiken och ska även göra det idag. På eftermiddagen så hämtade mamma upp mig för hemma hos henne på väntade det tacos och hund mys. Efter middagen så bestämde vi oss för att åka in till stan för att se en bio. Vi såg filmen ''438dagar'' och alltså det var en så intressant och spännande film. TIPS!!

Idag ska jag som sagt vara hemma och plugga lite juridik, sedan ska jag försöka ta mig in mot stan och systemet för att förbereda inför lördagen och drink kvällen. Tänkte även att jag skulle försöka hitta någonting fint att ha på mig, men utbudet är ju inte det bästa så vi får se vad jag hittar.

Fick hem ett paket för några dagar sedan med lite påfyllning av ''skönhets favoriter'' som jag tänkte att jag ville visa och tipsa er om. Länkar till produkterna hittar ni under varje bild.


Dessa har jag ju faktiskt visat er tidigare här på bloggen och det är en av mina favorit produkter som jag alltid ser till att jag har hemma. DeoDoc deowipes. Dessa är faktiskt rätt så nyfunna för min del, och nu skulle jag nog inte kunna vara utan dom. Dom är så smarta och smidiga att ta med sig i väskan eller bara att ha hemma. TIPS TIPS TIPS!! Älskar även deras andra produkter också.

Denna produkten är faktiskt en gammal favorit hos mig. Maria Nila Heat Cream Spray. Jag har i flera års tid använt mig utav Maria Nila och speciellt deras värmeskydd, och jag gillar dom båda. Både heat cream spray och även quickdry heat spray så jag brukar faktiskt variera lite mellan dom två.

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
,
ÄLSKAR deodoc!! <3nouw.com/johannagrahn
mmalineriksson
,
Gud vad roligt, då är vi två 😍nouw.com/mmalineriksson
livetmitt93
,
mmalineriksson
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229