Detta fick bli mitt lilla mellanmål/lunch, som bestod av en smoothie med hallon och mango. Supergott.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon. Blev väckt väldigt tidigt idag för att sitta barnvakt till min lilla bäbis. Somnade dock om till klockan tio, vilket inte var min plan. Hade tänkt att fixa undan allt jag har att göra tidigt idag, menmen. Hoppas ni får en fin onsdag.

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon. Måndag idag och jag är faktiskt ledig. Ställde larmet tidigt imorse och fick frukostbesök redan vid 08:00, mysigt.

Just nu sitter vi i soffan och tittar på tv medan vi har denna underbara ansiktsmasken från Origins. Detta blir faktiskt första gången jag testar denna ansiktsmasken, men än så länge gillar jag den starkt. Hoppas ni får en fin måndag.

Likes

Comments

Denna bekväma outfiten valde jag att ha på denna gråa och blöta söndagen. En grå stickad tröja från Gina Tricot, samt ett par otroligt bekväma och mjuka kostymbyxor från H&M.

Likes

Comments

​Godmorgon. Idag vaknade jag tro det eller ej men till snö på backen. Mysigt tycker jag men jag gillar inte kylan. Idag är det söndag, och jag har lite saker på schemat som jag måste fixa idag. Bland annat att lägga ut lite kläder som jag ska sälja på appen Shpok. Hoppas ni får en fin söndag. 

Likes

Comments

​//Blus-H&M//Kostymbyxor-BikBok//Klocka-Marc By Marc Jacobs//Armband-Thomas Sabo//

Likes

Comments

Godmorgon. Startar denna gråa lördagen med en god frukost framför en film. Vädret här i Östersund är grått och molnigt, så jag kommer nog att spendera den största delen av denna lördagen inomhus. Mysigt. Hoppas ni får en fin lördag.

Likes

Comments

//Tröja - Gina Tricot//Kostymbyxor - VeroModa//Klocka - Marc by Marc Jacobs//Örhängen - Snö Of Sweden//

Likes

Comments