Header

Som rubriken säger, nytt år, ny start!

Jag har nu bestämt mig för att göra det som jag tänkt under en lång tid och det är att jag har bytt bloggportal, så nu bloggar jag från & med idag på for.me!

Tack för tiden här på nouw, följ gärna med på for.me, puss!

http://mmajah.for.me

Likes

Comments

Just nu har jag lite bloggtorka, jag försöker så gott det går, tills dess kolla in mina favorit youtubers!

Puss

Likes

Comments

Så guess vem som var vaken till 5 inatt? Jo jag obviously, och ni kanske undrar varför jag är så stupid?

Well, som inlägget säger var det AMA's ikväll, dvs American Music Awards. Och jag som va så glad att jag hittade en länk satt och kollar från det att röda mattan började runt 22 tills klockan 5 inatt, haha sjukt va länge det är ser jag ju nu. Men nu är det så att jag börjar inte förens vid 14:15 idag, så har sovit ut, annars hade jag aldrig orkat se det! Anledningen att jag kolla va med för Selena, Ariana & Justin alla uppträdde, ni kan se de på youtube tror jag om det finns ute, annars finns nog småklipp, puss.

Likes

Comments

Uppdateringen är ganska dålig nu, har inget & blogga om & mår rätt dåligt så är bl.a hemma idag.

Vi fårse hur de blir under veckan då vi har prov nästa vecka och jag måste plugga då verkligen inget typ sitter i det vi har. Fixade inatt så man kan se allt som finns på hela Netflix, eller iaf det som finns i USA då jag tycker Sverige har rätt dåligt utbud, så ska titta lite där nu så hörs vi, puss!

Likes

Comments

Som jag sa igår, så släpptes Justins nya album idag, sitter och lyssnar på det nu & tycker ni ska ta och lyssna på det och se vad ni tycker, love it so far!

Tog med alla låtar förutom "What Do You Mean Acoustic"

Likes

Comments

åh denna människan är så underbar. 

imorgon kommer hans nya album & im sooo excited, hans turné datum ska tydligen släppas väldigt snart också & då biljetterna med, jag vill så gärna gå, jag såg honom 2013 men jag vill verkligen se honom igen. Finns säkert dem som tycker det är så onödigt, men jag kunde inte bry mig mindre haha ^^

Vi får väl se hur det blir, vill ju inte gå ensam men vet inte riktigt hur det blir, och är lite rädd att man inte hinner få biljetter i sånna fall eftersom jag ej vet än, då dem tog slut så snabbt 2013!

Likes

Comments