Har en lång måndag framför mig och har därför inte mycket att blogga om, hoppas ni har överseende. Bjuder istället på min egna spotifylista som jag precis uppdaterat, en väldans blandning mellan gamla favoriter och nya om ni är intresserade.

Likes

Comments

Vaknade för en stund sedan och idag är jag sådär pigg efter att ha jobbat bort hela gårdagen.. Ska iallafall försöka ta tag i matten snart igen och mycket mer än så kommer inte hända idag, ska träffa Andreea senare ikväll så vi hittar säkert på något. Men mer om det någon annan gång för nu ska jag hoppa in i duschen!

Likes

Comments

Har börjat digga färgen grönt på kläder det senaste, känns väldigt höstigt på något vis. Godmorgon förresten! Börjar jobbet runt 11 så ska snart bli skjutsad av mamma dit, slutar runt 8 ikväll och efter det ska jag försöka plugga matte. Imorgon tänkte jag möta upp Andreea för att planera kommande händelser och efter de blir det PLUGG. Igen. Yey.

Likes

Comments

Hej!! Uppdateringen det senaste har inte varit det bästa men det har sina anledningar, stannade b.la. hemma igår från skolan för att jag hade huvudvärk och magont.. Men idag mår jag snäppet bättre, skönt att det redan är torsdag men känner att jobbångesten över helgen börjar smyga på lite lätt..

➖ Bild 1. Fina Maja som vi överaskade häromdan då hon fyllde år förra veckan.
➖ Bild 2. Vädret de senaste har ju inte direkt varit på topp så nu lever jag på chai latte resten av året.
➖ Bild 3. En av de tröjor jag köpte häromdan <3.

Likes

Comments

Drar alldeles strax till skolan i min nya tröja från h&m, slutar runt 3 idag och efter det ska jag skriva det sista på min debattartikel som ska in imorgon. Förresten, jag och Carl har börjat kolla på serien Narcos hela helgen och vi är helt fast - längtar redan tills jag får krypa under täcket igen och se ett avsnitt hehe.

Likes

Comments

Likes

Comments