Färsk pasta och tomatsås slår aldrig fel.. Nu skall jag återgå till sängen och kolla serier med C.
Ha en fin lördag!!

Likes

Comments

/Ännu en fredag som jag ligger i sängen och äter fazer, tror fredagar föralltid kommer vara min favoritdag.. By the way har redan börjat kolla runt på julklappar och jag tror jag hittat något till Carl som kommer passar honom perfekt, jag återkommer!! x

Likes

Comments

Drar alldeles strax till skolan i min nya tröja från h&m, slutar runt 3 idag och efter det ska jag skriva det sista på min debattartikel som ska in imorgon. Förresten, jag och Carl har börjat kolla på serien Narcos hela helgen och vi är helt fast - längtar redan tills jag får krypa under täcket igen och se ett avsnitt hehe.

Likes

Comments


​Här är kappan jag snackat om, lite tveksam till längden men jag tror den är fin på oavsett. Hoppas bara på att den inte är alltför tunn då jag var ute mer efter en höst/vinter jacka, men det återstår att se.. Ni hittar den här på Zara.

Likes

Comments

Här är väskan jag snackade om, kanske inte en väska jag kan ha till skolan varje dag men jag tror den kan vara väldigt fin att ha som accessoar i övrigt. Detta var tydligen också den sista väskan som fanns i hela Borås, kanske var meningen att just jag skulle köpa den, eller inte hehe.

Likes

Comments