Contains affiliate links Collage

1, Armband, Camille Brinch 2, Liknande Tröja, Ralph Lauren
3, Scarf, NELLY 4, Skor, Vans

...är ett armband från Camille Brinch!

Ännu en måndag är avklarad och nu skall bara ett retorik tal göras och två inlämningar skickas in, seeen
är det jullov. Längtar redan tills denna veckan skall ta slut trots att den knappt börjat... Förresten, har ni
hört talas om märket Camille Brinch? Hittade detta smyckesmärke av en slump och föll direkt för
designen, tänkte till och med klicka hem ett armband inom kort.

Likes

Comments

Camera Roll

Ännu en måndag är över vilket innebär att det är en dag närmare helg (har även studiedag på fredag)! Är så skoltrött redan nu men trots allt kämpar jag på. Längtar till helgen då min kära pojkvän kommer hem från Grekland där han då har varit i en vecka, samt att det är 250-dagars på lördag vilket man inte vill missa..

Likes

Comments

New, Tips
Inlägget är i samarbete med JANE KØNIG

Ingen har väl missat dessa fina smycken? Överlag tycker jag att danska smycken är snäppet snyggare än det övriga utbudet och detta halsband är inget undantag. Har funderat länge på att beställa något från märket JANE KØNIG och det är verkligen ingenting jag ångrar i efterhand, bara förpackningarna är ju lyxiga i sig..

Jag klickade hem en kedja i förgyllt silver som är 42 cm + ett hänge med bokstaven"M" (vilket du kan hitta här) samt ett hjärta i en större storlek (går att köpa här). Smyckena jag klickade hem tillhör deras "Love Tag" serie vilket består av armband och halsband i rodierat-, förgyllt- , sterling- och rosaförgyllt silver. Även olika hängen finns till där man kan välja mellan bokstäver, siffror eller symboler.

Jag tycker förövrigt om smyckena jättemycket och jag tror att jag kommer bära detta halsband ofta framöver. Något som är säkert är iallafall att jag kommer beställa från deras hemsida igen. Om ni är intresserade av att kolla utbudet hittar ni allt på - janekoenig.com.

Likes

Comments

Camera Roll

Idag är det onsdag vilket betyder att jag börjar skolan tidigt och slutar sent, om det är någon dag som jag skulle klara mig utan så hade det varit onsdagar.. Dock har jag planer för helgen (!) att åka in till Göteborg med några tjejer och kolla outlet av balklänningar.
Vet att jag är tidig men hur kul? Vet redan att jag vill ha en röd klänning så hur kul hade det inte varit om jag hittade en jag vill ha redan nu?

#daily #details _______

Likes

Comments