Sedan onsdag har jag planerat mina dagar i förväg och gjort stora lunch- och middaglådor att ha med mig, samt bott i en resväska. Orsaken till detta är att jag har haft fullspäckat schema ända från torsdag morgon till söndag morgon.

På torsdag var det penkkis, och jag deltog i år igen även om jag var med redan förra året. Den här gången tog jag det med en nypa salt, alltså inte så seriöst. Men kul var det! Efter programmet hade jag jobb, vilket också betydde att jag missade den gemensamma middagen, men efter jobbet hängde jag i alla fall med Linda, så helt misslyckad blev inte kvällen.

Också fredag och lördag jobbade jag långa skift. Efter veckans sista skift åkte jag direkt på hockey med pappa och därefter till Emma. Kvällen/natten spenderade vi på Ollis, samt fontana (för varför inte båda?), och innan vi var redo att sova utspridda på Emmas golv var klockan mycket.

Så gott som hela min söndag spenderade jag på städjobbet i snigelfart och härefter har jag varvat ner med lite youtube.

Den här veckan blev verkligen lyckad även om jag inte haft mycket fritid. Men det är ju oftast de fullspäckade dagarna som är mest minnesvärda!

Likes

Comments

Jag överlevde helgen nätt och jämt. Det var helt enkelt lite för mycket på gång och på söndag kväll när jag kom från ett 7h långt arbetspass på MM var jag väldigt glad över att ha en ängel till mamma när hon kom och hjälpte mig med mitt städjobb för att jag inte skulle vara där halva natten.

Nu när en ny vecka dragit igång har jag fortfarande haft svårigheter att få igång min läsmotivation och när jag äntligen kom mig för att läsa lite fick jag vika mig för mensvärk. Idag är första dagen som jag direkt efter frukost satte mig ner och tvingade mig läsa. Det lyckades bra och äntligen kan jag säga att jag bara har två fysikböcker kvar att ögna genom (sjätte boken tog ju sin tid).

Ikväll ska jag på träning och förbereda mig inför morgondagen. Jag känner på mig att det kommer bli en ganska rolig morgon imorgon med igen ganska mycket program.

Likes

Comments

Idag är jag lycklig. Orsaken till denna lyckokänsla är att vårens första studentskrivning är över, nämligen textkompetens. Jag lämnade salen med bra känsla, även om jag inte har någon minsta aning om i vilken nivå mina texter var på - det kan ha gått super, eller helt skit. När jag kom hem sken solen så fint att jag lockade med min syster på en promenix på isen.

Nu under kvällen var jag och skrattade med mamma och Nathalie på Pleppo 2, ett väldigt bra avslut på en bra dag.

Resten av helgen är fullspäckad med program. Imorgon ska jag från morgonen och jobba och på kvällen fira Ingrid som fyller. På söndag tänker jag ta sovmorgon och sedan på jobb igen, denna gång både MM och städjobb. nästa vecka måste jag ta nya tag i studentläsningen som under denna vecka lämnat lite på hälft. När jag bläddrade i kalendern såg jag hur snabbt skrivningarna närmar sig och det skrämmer mig lite.

Likes

Comments

Denna onsdag har varit en lycklig dag!
Jag började dagen med moddaprep i auditoriet tillsammans med hela årskursen och nästan direkt efteråt satte vi oss alla i estradan och skrev mattepreli. Även om dessa två sakerna inte i sig sprider glädje, eller något ens nära, verkade ändå alla vara glada. Det börjar ju närma sig läslov på riktigt!

Efter skolan har jag varit på två danslektioner samt handlat mat och nyss stod jag i köket och förberedde lunch till imorgon (och lördag). Först nu ska jag gå i duschen och sedan börja gå och lägga mig. Imorgon åker jag till bibban för första (och sista) gången denna vecka, denna gång för att plugga lite modersmål!

Likes

Comments

Min helg var lugnare än vanligt i och med att jag endast hade jobb en dag. Härefter känner jag mig väldigt lugn och utvilad. Idag var jag en sväng till skolan för en lektion och efteråt till Sweet vaasa med Ida för att catcha upp lite på det senaste.

Imorgon väntar en ledig dag, men såklart kommer den spenderas med fysikböcker.

Under den här veckan drar vårens skrivningar igång, och jag känner mig ganska lugn, men samtidigt lite smårädd eftersom det är sista gången någonsin jag kommer skriva ett textkompetenssvar. Den här gången är det inte ett prov som man under modersmålskurserna får hjälp att fundera på.

Likes

Comments

Den här veckan har varit en av de skönaste veckorna på länge! Även om jag redan under period 3 varit så gott som ledig har jag inte kommit igång med läsandet whatsoever. Nu när jag haft flera dagar ledigt och en vän som tagit mig i kragen har jag äntligen börjat. Och bra går det.

Förhoppningsvis fortsätter det så här, men först helg!

Förresten! Jag har utmanat mig själv att hålla bort instagram under en vecka, något som jag förut gjort endast ett par dagar åt gången. Få se hur jag lyckas, men nyttigt för själen. 

Likes

Comments

Idag misslyckades jag att vakna den planerade tiden och åkte först efter lunch till tritonia för att plugga tillsammans med Linda. Konstigt nog konstaterade vi att det var lättare att plugga tillsammans med någon, fastän vi läser olika ämnen. Det blev helt enkelt mycket mer motiverande och pauserna var roliga.

Jag kom hem till middag och slopade träningen, för jag kände att jag ville städa mitt rum - något som sällan sker självmant! Så jag städade nästan två hela timmar och därefter har jag tagit ledigt. Imorgon ska jag till skolan redan 8:15 för att skriva fysikprelin, så smart vore man ju om man gick och sova i tid.

Likes

Comments

Helgen är över! Precis som alla andra helger har jag jobbat två skift, varav det ena idag med Linda bredvid mig. Dessutom har jag kollat lite hockey, träffat vänner och städjobbat. Och nu avslutar jag min helg med chips och serier.

Den kommande veckan låter väldigt lockande i mina öron. Jag är nämligen flera dagar ledigt från skolan och under helgen har jag bara ett MM-skift! Nu ska jag återgå till mitt serietittande för att njuta av slutet på denna väldigt roliga söndag!

Likes

Comments

Igen den här veckan har jag haft svårt att ta mig in i läsandet.

Idag var en sådan dag då jag inte hade mycket att göra, men ändå mycket planer. Det jag menar med det är att jag var i skolan mellan 8:15-15:30, men egentligen endast hade två lektioner. Där emellan räknade jag lite, gick på stan och umgicks med omgivande människor.

Jag har varit väldigt trött idag och inte ens träningarna tycktes pigga till mig. Jag hade iallafall jättekul, så skönt att vara tillbaka på favoritdansen house! Efter att jag kom hem ganska sent har jag bara ätit lite och kollat youtube. Imorgon får jag sova liite längre än idag, men ska ändå se till att komma i sängs i tid ikväll.

Likes

Comments

Efter en skolvecka med aningen råddiga dagar och motivation tillbaka på noll hade jag iallafall en väldigt lyckad helg. Både fredag och lördag kväll jobbade jag, och efter lördagens skift fortsatte jag vidare till städjobbet - en liten stund i alla fall. För jag åkte vidare på några glas till fondis tillsammans med Linda och därefter joinade Ingrid oss och vi drog vidare till ollis.

Det var otroligt länge sedan jag lagt min fot på ollis dansgolv och med dessa vänner hade jag väldigt roligt även om jag själv skulle ha föredragit fontana.

Efter en sex timmars lång natt hämtade Linda mig och vi körde till stan, men pausade vid bron för att fota på isen. Jag fortsatte min söndag med att göra klart helgens städjobb för att sedan åka hem och slöa framför några serieavsnitt.

Såna här helger är guldvärda och oplanerade kvällar brukar alltid bli de roligaste och mest minnesvärda! Får se när nästa blir.

Den kommande veckans schema är relativt tomt bortsett från två arbetsskift i slutet av veckan, så för mig gäller det bara att återgå till att studera - något som jag helt skippar under helgerna.

Likes

Comments