I två och en halv timme har jag suttit/legat i sängen och försökt hitta motivation för skolan. Men jag är helt slutkörd idag efter en dag med ett stort intag av ny information, som till stor del dessutom gått på finska.

Jag har inte mycket mer att säga än så. Ifall jag hade läxor till imorgon (vilka jag inte skrivit upp i min kalender) får de lämna ogjorda, för jag tänker gå och sova redan nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gårdagen spenderade jag på jobb, sportmatch och med några vänner. Det var tänkt att jag skulle följa med på bar, men valde i sista minuten för att inte komma med in. 

Uttrycket ​lazy sundays ​passar verkligen bra in på situationen just nu. Jag har nämligen suttit med en labbrapport framför mig i över en timme utan att röra den, och istället sett ett x antal youtubeklipp. Men det är dags att dra sig i kragen och göra något åt saken och läsa lite till ett förhör också! Jag vill inte att denna dag ska sluta som en oproduktiv dag.

Likes

Comments

​Nu är jag hemkommen från en resa jag inte ens nämnt här i bloggen tidigare, vad jag vet. 

I lördags efter att jag hunnit fira Amanda i endast en ynka timme skyndade jag mig till Vasas flygplats för att åka vidare mot Danmark tillsammans med min syster. Orsaken till denna resa var ett dans camp i inlandet, men eftersom vi inte tidigare varit i Danmark valde vi att stanna lite längre för att besöka huvudstaden. 

Så fort jag har fått ordning på alla bilder från 3 devices kommer jag kanske lägga upp ett inlägg från resan. Men det är verkligen ett kanske, eftersom skola och jobb börjar igen nästa vecka.

Likes

Comments

På något sätt lyckas jag alltid hitta något i vardagen som stressar mig. Just nu har jag flera små element som gaddat ihop sig till en enda klump och även om jag inte har samma prestationskrav, som under studentskrivningen, som trycker på så känner jag mig lite ängslig då jag får en ensam stund att tänka.
Det gäller bara att påminna mig själv om att ingen annan lägger krav på mig än jag själv.

Bortsett från de tunga punkterna i vardagen har jag börjat styra upp mitt liv lite och har några roliga planer/resor under resten av året att se fram emot. Jag får saker gjorda och sover tillräckligt många timmar om nätterna. Samtidigt ser jag till att göra saker med vänner för att inte hamna i samma situation som jag egentligen varit från och till under hela min gymnasietid.

Nu ska jag hoppa i duschen och göra läxor fram till klockan 22, sedan ska jag lägga undan allt och bara ta det lugnt innan jag går och sover; ett tips från en vän.

Likes

Comments

Min skolvecka har verkligen varit suverän. Början på nya perioder är alltid roliga och förhoppningsvis fortsätter min motivation resten av perioden. Mitt schema består av fysik, kemi och matte, samt lite håltimmar, så jag är väldigt nöjd.

Under veckan har jag också gått ute i det fina vädret, dansat lite mer än vanligt och tyvärr sovt för korta nätter. I tisdags var jag hos Linda tillsammans med Ingrid och Diana på en liten ost- och vinkväll. Det var roligt att träffa dem igen och vi talade till sena natten, vilket slutade med att jag endast sovde 4,5 h den natten.

Nu är det helg och förutom några små planer med familjen är jag helt ledig. För att göra den här dagen ännu bättre ska jag med pappa på sportmatch ikväll!

Likes

Comments

​Jag har verkligen varit otroligt oproduktiv de senaste dagarna. Även om min provvecka började idag och slutar imorgon har jag knappt gjort något. Jag till och med skippade provet idag, för att jag ändå visste att jag skulle behöva höja det senare. Men imorgon ska jag hålla ett tal, och det går inte att undvika. Så det har jag spenderat min dag till, även om det var först halv nio som jag faktiskt tog tag i saken på riktigt och skrev ner annat än punkter jag ville ha med. 

Nu är jag helt slutkörd. Jag har på något sätt lyckats svänga mitt dygn över helgen, så jag är på sätt och vis glad att jag är trött nu. Så nu ska jag krypa ner till sängs och imorgon vinka hejdå till modda6.

Likes

Comments

Idag finns en liten glädjedans på min snapstory, för ääntligen är höstens skrivningar över!

Jag steg in i salen med noll förväntningar och lite rödd över det faktum att jag läst så lite jämfört med alla andra i min biologigrupp. Men när jag väl läste uppgifterna insåg jag att jag inte var helt körd. Dessvärre var provet så pass lätt att gränserna säkert är höga och jag vet själv att jag inte skrev så satsiga svar. Men nu är det över, och jag behöver aldrig mer öppna biologiböckerna!

En tyngd har verkligen lyfts från mina axlar nu, och jag är glad att jag kan börja stressa ner nu och ta vara på min hälsa istället för att satsa så mycket på skolan. Men först väntar en kort provvecka.

Helgens planer är relativt råddiga och oplanerade, men jag vet att jag ikväll ska börja läsa på fysik, men innan det ska jag agera skjuts och lyssna lite till på Nialls nya låt ​This Town​. 

Likes

Comments

Helgen gick alldeles för fort! Jag har pluggat, jobbat och träffat flocken nu när Karro var hemma en sväng över helgen.

Nu har en ny vecka börjat och vad skönt att det är min enda dag i skolan fram till fredag då jag har skrivning! Efter skolan var jag ut på en liten promenad tillsammans med Linda och stannade lite här och där för att ta bilder.

Sedan jag kom hem har jag knappt vänt några sidor alls i biologiboken och jag känner mig otroligt omotiverad. Men snart ska jag på träning och förhoppningsvis är jag lite mer motiverad när jag kommer hem igen!

Likes

Comments

Denna vecka har blandats av stress och försök att slappna av lite. Det mest avslappnande jag vet är att sitta och kolla på ishockey med min pappa. Och det har jag fått möjlighet till tre gånger under denna vecka. Orsaken tror jag att jag talat om förut, så jag lämnar det så här.

Idag vaknade jag upp redo för en produktiv dag! Jag hade för första gången under kursen gjort en modersmålsläxa på fullaste allvar och var helt förberedd inför lektionen, och glad också över att jag lektionen efter skulle på studiebesök till sjukhusets labb. Dock fick jag redan under första lektionen magknip som har suttit med under resten av dagen, så efter dessa två lektioner åkte jag hem. Jag Har sedan dess legat i min säng i en skön ställning och kollat aningen för många youtubeklipp, så det får vara nog med det nu.

Nu ska jag ta tag i några saker jag skjutit upp och se till att denna dag blir produktiv trots avbrottet!

Likes

Comments

Efter att konstant ha läst i en vecka utan pauser kändes det som otroligt bortkastad tid när jag idag satte mig ner och skrev studenten. De uppgifter jag besvarade kunde jag lika lite av nu som före jag började läsa. What. Jag är otroligt missnöjd med provet eftersom det endast kom EN uppgift som jag självmant skulle ha besvarat med glädje. Förhoppningsvis tyckte också alla andra geografiskribenter lika illa om provet som jag!

Nu är det dags att direkt börja plugga inför nästa skrivning!

Likes

Comments