Header
MLW
View tracker


Efter jag hade tränat idag hängde jag hemma och badade bubbelbad, kändes jättelyxigt. Nu ska hela familjen ut och äta med några andra och sedan vidare på bio.

Byxor/DR.Denim, Skjorta/Lindex, Skor/Blundstones, Armband/PFG, Väska/Mikael Kors

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har just varit ute och sprungit. Lät så proffsigt tills jag säger att jag sprang i trädgården för att jag inte gillar när folk tittar på mig medans jag springer. Därför springer jag runt runt i en ganska stor cirkel runt hela min trädgård. Och så mamma blir irriterad på mig för att jag trampar upp gräsmattan och samtidigt gör mina nya Nikes leriga.
Vad gör man inte för att hålla sig fit, haha.
Gick ut idag istället för att gå till gymmet, skönt med lite frisk luft.Bild från Miami.

Likes

Comments

View tracker

Hejsan! Idag har jag börjat på tre dagars utmaningen där man bara äter frukt till frukost i tre dagar. Tycker inte detta låter jättesvårt eftersom att jag älskar smoothies och färsk frukt. Har hört att det ska vara bra för att inte bli lika trött på morgonen med alla vitaminer och sånt som är i frukt. Men i morse gjorde jag faktiskt en frukt och grönsaks smoothie eftersom att jag slängde ner lite spenat i mixern. Jag gjorde en smoothie med blåbär, spenat, banan och blodapelsin, den var så så god.
Senare idag tänkte jag åka och träna och shoppa lite småsaker som jag behöver.
Känner inte för att gå till skolan idag även om det ska bli lite kul att höra allas engelska projekt.


Likes

Comments


Telenor har världens bästa 4G som är jättesnabbt och i allmänhet är dem bra. Men när det gäller att föra över nummer är dem skitdåliga. När jag fick min mobil för ett halvårsen så ville dem inte klippa mitt kort utan sa att jag skulle få ett nytt simkort istället. Då fick jag ett tillfällig nummer i över 2 veckor vilket var lite mycket tycker jag. Sedan efter dessa 2 veckor frågade mina kompisar varför jag inte hade mitt gamla nummer igen och då har jag två nummer.
Ett kan man inte ringa eller messa till men det är dit alla mina mess kommer ifrån. Det andra kommer mina samtal från och det är det som man kan ringa och messa till. Dem sa att dem skulle fixa det men idag frågade pappa mig varför han fick ett mess från det tillfälliga numret. Kollade, och dem har inte fixat det än.
Imorgon tänker jag åka in till telenor och be dem fixa det på plats och inte via telefon. Hoppas att det blir bra då.


Likes

Comments

Sitter i soffan och myser. Nu har jag bestämt mig för att jag vill skaffa gym-kort. Yey! Tänkte gå dit ca 3ggr i veckan direkt efter skolan och sen komma hem och plugga så att jag hinner det också.
Har ju sumpat mitt zumba pass som jag hade varje onsdag för att dansa något som inte direkt är lika puls-höjande istället. Därför tänkte jag börja gyma lite mer nu. Gymade mer innan men efter väldigt otrevlig personal på gymet tappade jag suget och gick på zumba istället. Men nu ska jag sluta med Zumban och tänkte då att jag behöver träna lite mer. Så jag skiter i att dem var otrevliga och tänkte nog ändå inte gymma just där.
Jag är så motiverad nu och vill börja träna mer.Bild från i vintras när jag körde vattenskoter.

Likes

Comments