Header

Waah... Om tre dagar, den 26e, åker jag och mina vänner till Australien. Om tre dagar. Om fyra dagar ÄR vi i Australien. Läskig tanke. Samtidigt en skön tanke. Är svagare mentalt än vad jag varit på lång lång tid, något som gör mig mer rädd inför resan än taggad, även om jag självklart är supertaggad! Tips på hur man kurerar hjärtesorg och deppighet på tre dagar? Genom att komma långt långt bort kanske? Jag tror nog det. 

Planerna för resan är att snorkla, surfa, upptäcka och leva (klichééé) och bara vara. Njuta och se hur världen ser ut på andra sidan jorden. Och detta ska jag göra med fantastiska vänner. Kan inte önska mig något bättre just nu.

Vår rutt går: Sverige - Australien - Thailand - Kambodja eller Malaysia - Filippinerna - Indonesien - Sverige. Nöjd men nervös för att pengarna inte ska räcka. Har ju jobbat röven av mig för att samla ihop pengar men känns ändå som det är för lite. Men det löser sig alltid, på ett eller annat sätt! Nu får jag se till att tagga upp mig. Kanske börja packa? Haha sista sekund, typiskt mig

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Är

Done
Med
Allt
Nu

// kvällstankar 01:25

Likes

Comments

Nu är det inte långt kvar tills jag och mina fina vänner åker på vår mest spännande och härliga resa hittills i våra liv. Jag är nervös, pirrig, förväntansfull, orolig och extremt extremt exalterad. Mest nervös för om något dåligt kommer att hända, något som får oss att behöva tänka om eller kanske åka hem tidigare än planerat. Men i det stora hela har jag positiva känslor kring det här. Komma bort, tänka fritt och klart och kanske något så klyschigt som att hitta mig själv? Vad jag vill, vad jag inte vill och hur jag mår som bäst?

Självklart kommer det att bli jobbigt att lämna allt här hemma, det längsta jag varit borta från min familj i streck är en vecka och det längsta jag varit ifrån Max är 10 dagar. Nu ska jag vara borta i 9 gånger så många dagar. Aj mitt lille lille hjärta. Men vi ska mysa in i det sista, jag och min pöjk. På måndag åker vi till Teneriffa för att spendera 10 härliga dagar tillsammans! Det kommer bli så skönt och är nog väldigt välbehövligt.

När jag kommer hem från Teneriffa är det 20 dagar kvar tills planet mot Australien lyfter. Sjuk tanke

Likes

Comments

Haha fyran vilka typical-blogg-orre-bilder. I'm sorry haha. Men har tränat idag, en joggingrunda och lite styrka hemma bestående av armar, mage och rygg. Vart sjuk i en månad så har äntligen kunnat komma igång med träningen igen. Det var väl det jag gjort idag. Ska jobba snart och är ledig fredag, lördag och söndag. Min första lediga helg på över två månader, intalar mig själv att det ska bli skönt (även om mitt inre egentligen säger åt mig att tjäna pengar, men nån måtta får det vara).

Har inte bloggat på evigheter, men kändes så jävla ironiskt på något sätt att blogga när mitt senaste inlägg var en bild med texten "fuck Donald Trump" och så gick den svullna moroten och vann hela valet. Äaaee, skärpning USA. Inte nog med att världens ledande stormakt kommer ledas av en kvinnoförtyckande gris och att de tog ett kliv 100 år tillbaka genom att gå från en svart president till a fucking racist one. Detta visar också för alla idioter som finns i ex lilla landet Sverige som röstar/vill rösta på främlingsfientliga partier med skeva åsikter att det är möjligt. USCH. Har inte ens ORD för hur besviken och frustrerad jag är. Lika bra att bara lämna det här

Likes

Comments

Likes

Comments

Haha har varit extremt dålig på att fota det senaste så får bli en liten selfie från häromdagen:-)

Usch usch hörrni, jag har blivit sjuk. I lördags på jobbet kände jag mig riktigt krasslig och hängig, men skulle på fest på kvällen så kände att det inte alls var läge att säcka ihop. Jag duschade, fixade och sminkade mig i vanlig ordning och när jag nästan var klar kände jag hur otroligt varmt mitt ansikte var så jag tog tempen och jajamen, feber hade jag. Det blev bara att tvätta bort sminket och gå och lägga mig. Tur var att jag ändå var ledig igår (även om det sög att vara sjuk på min enda lediga dag, hade gärna hittat på annat) och idag var jag tvungen att sjukanmäla mig. Det enda jag tänker på nu när jag är sjuk är på alla pengar jag förlorar genom att inte jobba. Idag skulle jag egentligen jobbat 11,5 timmar på två olika jobb och imorgon är jag ledig pga ska till läkarn. Får en klump i bröstet av att tänka på att jag inte kommer att ha jobbat på tre dagar, och det är inte för att jag tycker det är superkul att jobba utan för att jag känner att jag måste jobba. Måste spara ihop pengar till resan. Är nästan lite manisk vad gäller jobb just nu, med tre jobb som alla förväntar sig att jag ska jobba mycket och vara tillgänglig. Försöker alltid att vara ledig en dag i veckan, vilket jag klarar för det mesta. Men får liksom som ångest av att inte jobba på tre dagar - känns som min budget inför resan raserar. Ni hör ju hur jag låter, jag borde verkligen ta det lite lugnt. Kanske bara är bra för mig att vara hemma lite, lära mig att ta hand om mig själv. Jobbar såpass mycket och är såpass stressad att det går ut över mitt vardagsliv, mitt minne bli sämre under stress och det har hänt att jag glömt saker jag har planerat. Jaja, får kurera mig så jag snart är tillbaka på banan.

Apropå resa, den är bokad!! Den 26e januari säger jag och tre vänner BYE och flyger till Australien. Efter en månad där tar vi oss till Thailand, sedan vidare en snabbis till Kambodja, sedan Filippinerna och till sist avslutar vi på Bali. I totalt 3 månader kommer vi att vara borta, och det ska bli SÅ. SKÖNT. Är så redo att komma härifrån. Ska pussa på Max extra mycket fram tills dess.

Likes

Comments

Jag skulle inte säga att jag är en person som gillar förändring. Eller lite förändring kan ju va kul ibland, men inget stort. Och vad som är en stor förändring är ju relativt, men att jag skulle klippa av mig halva håret skulle jag nog säga är en ganska stor förändring för mig. Inte det största som kan hända, men ändå något som ger mig beslutsångest gånger tusen timmarna innan. Men jag gjorde det! Gick från att ha hår nästan ner till lille rumpen till att håret slutar en bit nedanför nyckelbenen. Det kan man väll ändå kalla förändring?
Hur som, jag är så glad att jag gjorde det. Förut när jag borstade håret tog det mig en kvart att bara reda ut det värsta trasslet, och nu behöver jag knappt borsta håret alls. Jag har mer volym och håret känns, så klart, fräschare (som det alltid gör efter frisörbesök, daah). Det är nog största skillnaden, att mitt hår inte ligger platt och slickat längst mitt huvud pga tyngden av mitt hår. Det har numera lite gott fluff i sig naturligt.
Amazing!

Likes

Comments

Hur gott ser inte detta ut då? Proteinsmoothie, äggmacka & avokadomacka. Ett bra sätt att börja dagen på! Har lite att stå i under dagen och i eftermiddag ska jag träna. Superskönt med en ledig dag!

Likes

Comments

Vädret är ju helt fantastiskt. Igår mötte jag upp en saknad klasskamrat på stan för sushi på uteservering och glass i solen. 25 grader i september, man kan inte klaga! Svettades något kollosalt på bussen påväg till gymmet, där jag svettades så det rann om mig på ett boxning-/självförsvarspass.

Nu har jag precis cyklat till jobbet och det är precis lika varmt som igår. Är så glad över mig själv att jag cyklar till jobbet. Tar bara 5 minuter extra och man får ett litet dagligt träningspass. Känns bra i kroppen!

Likes

Comments