Header

Vad behöver du mest just nu? 
Närhet. 

Vad tror folk om dig? 

Tror nig att det ör att jag är positiv, glad, omtänksam och är väldig go och hjälpsam, kreativ och så vill sitt bästa . <3

Vad får du oftast komplimanger för?
Utseendemässigt är det nog mitt leende och annars att jag är omtänksam. Bra på att skriva (blir alltid så glad när någon säger det). 

Brukar du skratta för dig själv? 
Ja när jag kollar något roligt på tv. Youtube. Eller så. 

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
 <3 <3 <3  ses kl 18 - var ifrån min kusin när jag var uppe i norrland 

Nästa mål i ditt liv?
Att känna mig mer självsäker och inte sluta när jag misslyckas.

Hur svarar du i mobilen?
"Hej det är Malene". Om jag känner den som ringer säger jag bara "heej, de är ja?". 

Antal timmar sömn inatt? 
10 h sömn elr 11. 

Brukar du komma i tid? 
Jag det gör jag absolut. 

När mår du bra? 
Ont i huvudet från gårdagens, där jag fick livbojen. 

Vanligaste färgen på dina kläder?
Grått, svart och vitt. Basfärgerna är de mest gångbara!

Favoritdryck på morgonen?
Vatten och blåbär i. Så gott.

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Försöker gå och lägga mig vid 22 på vardagar. 

Är du blyg? 
Nej, jag är faktiskt väldigt oblyg ibland blyg. 

Likes

Comments

Gjorde en ny instagram blev så nöjd. Det blev filtret 04 ifrån appen Vscocam och det blev så snyggt. Jag kommer fokusera på inredning och mindre selfie. Nytt namn och progiltext blev det med. @mlnhau.itgirls.se heter jag på Instagram och det är bara lägga till mig.

Likes

Comments

VEM?
Avskyr du: Det finns några men kommer inte säga vem det är .
Delar du mest minnen med: Med mina familj och kusiner.
Längtar du mest efter: Julafton!
Stör du dig på: det säger jag inte vad...
Gosar du med: Familjen och katterna
Lagar mat: Jag om jag är ensam hemma annars pappa eller mamma.

HAR DU?
Folköl i kylen: Nej
Något husdjur: Tre katter
Någon favoriträtt: Mormors köttfärssås och stek
Puder på dig: Inte idag.
Några framtidsplaner: Flytta hemifrån och börja jobba med något annat. 
Någon sjukdom: Nej
Gymkort: Nej
Något beroende: Hallon, saltlakrits och vattenmelon
Fikat idag: Ikväll kanske? 
Nagellack: Ja
Någon vän som bor i ett annat land: Ja på andra sidan klotet

VILKEN?
Tidning läser du: Läser inte tidningar.
Buss åker du oftast: 676, 656 och 658 
Dag fyller du år: 8 maj
Årstid föredrar du: Vår/ sommar och höst
Stad är du uppväxt i: Stockholm

VAD?
Gör du nu: Skriver detta inlägget och är påväg hem
Gör dig till en bra människa: Är hjälpsamt och umgås med min familj för dom är värd än alla
Gör dig till en dålig människa: att jag kan inte lyssna mer innan jag säger till. 
Vill du arbeta med: Inom inredning. 
Är roligast just nu: Ingen just nu, påväg hem. 
Har du på dig nu: Tröja och leggings
Äger du för skor: Haha för många eller för få.
Har du för storlek i skor? Har storlek 40 till 42
Ska du göra nu: Vill hem!

Likes

Comments

Han ska vara en som alltid finns för mig även om han inte är i närheten. Han behöver inte vara så romantisk men han ska alla fall ha en romans i sig, mer som en underbar vän. Han ska ha en underbar personlighet. Han ska aldrig mobba dem yngre än han och mig. Han ska inte vara den killen som mobbas. Han ska våga visa mig för sina kompisar vem han är tillsammans med och kan stå för vem han är tillsammans med men han ska föredra att ha mig ifred, för sig själv. Hur han ser ut spelar inte så stor roll men han ska helst vara längre än mig (vilket inte är så svårt eftersom jag är väldigt kort, ja är bara 173), han ska vara längra än mig, han kan vara längre än min längd 173 och under 195, det är en bra längd. Han ska kunna ta det långsamt fram men ändå våga hålla om mig när vi träffas. När han och ja har inte träffats på ett tag och när vi ska göra det så kanske han kan springa och ta emot mog så att han kan fånga upp mig till hans famn och hålla om mig och säga "att han älskar mig åren om" och börja "kyssa" mig. Han ska kunna säga att jag är "den finaste" han har sett, "den finaste som finns över hela jorden", "den dyrbaraste" han har. Då kommer jag verkligen få en tår och bli rörd, när har säger det emot mig, gör en dikt/en sång av de orden, kanske som finns i låten. Det skulle vara den underbaraste jag har fått/hört utav han.

Han ska vara sig själv och att han inte blir någon annan när han är med sina polare. Det vill jag inte, då blir ja rädd och orolig om det är verkligen är han som jag pratar med i telefonen på sms/snackar med. Han ska vara lugnt också när han är med andra personer när han pratar med mig. Då kommer jag älska han ännu mera, med det kommer ju jag göra då med om han inte är med hans polare. Men det är viktigt att han är sig själv. Han kan röka men inte när han är med mig, då klarar jag inte av att andas, då får jag problem. Men jag vill att han inte får cancer av rökningen eller cancer i huvud taget, det klarar jag inte av att se på. Men för dig skulle jag klara att se på. Men rök inte för ofta bara. När han är med min familj så vill jag inte att han ska röka, då kommer kanske hela huset lukta rök. Han kan röka ute, men inte inne Men jag vill att han ska veta det.
Jag skulle aldrig vilja bråka med han, det mår jag dåligt av. Han och jag ska kunna lätt prata med varandra. Kunna prata med varandra när vi har problem med något. Vi ska kunna hjälpa varandra med all lösa problen, hjälpa varandra i huvudtaget.
Jag kommer säga "älskling", "jag älskar dig finiz" till han som jag verkligen älskar. Det orden kommer jag skriva till han på sms, säga till han i telefon/ när vi träffas.

Han behöver inte dricka/gå på fest varje helg. Jag kan acceptera att han gör det han vill göra och jag kan accepterna det när han är med hans polare och vill vara själv med dem, det förstår jag att han också vill göra. Men jag vill att han ska ha underbara stunder med mig också. Sitta i soffan och ha lite snacks och sitta under filten och se på en film en fredagsmyskväll, det är också ett + i kanten. Det skulle vara underbart. Och att han vill verkligen se en film med min familj, det skulle vara underbart det med.
Han ska vara min idol och jag ska vara hanns idol som aldrig försvinner.
Han ska älska att ta foton på vad som helst. Men mest på mig, på oss.
Vi ska kunna acceptera varandra när vi säger ett "nej" till varandra, så då betyder det ett nej, elr "jag kan inte nu", men "imorgon" eller "någon annan dag den här veckan". Det ska vi kunna acceptera varandra.
Han ska kunna prata om allt. Han ska vara där när jag behöver prata. Hn ska kunna lyssna när jag pratar med honom. Han ska verkligen bry sig om det jag säger till han. Han ska hålla om min när jag fryser. Han ska inte vara ute efter sex, han ska inte tänka på sen 24/7 tills det har gått ett tag. Han ska kunna acceptera om jag säger ett nej till det. Då ska vi göra något annat och när den dagen när jag vill det så kan vi ha det, men vi ska inte ha det var 5 min/dag, då blir det för mycket.

Han ska vara omtänksam och pyssla om mig när ja är sjuk, åka hem till mig när ja är sjuk och pyssla om mig. Vara ärlig vad han säger/skriver till mig, när han är med mig. Han kan eller har försökt sjunga/spela gitarr för mig hur han känner för mig, kan skriva låtar också. Han behöver inte vara brunett som ja. Han kan ha vilken hårfärg som helst. Han ska träna eller har tränat. Han ska vara underbar och charmig samtidigt.
En mycket trevlig kille ska han vara och inte jobbig eller tycka jag är jobbig med. Han ska kunna ringa mig när han har inget för mig, ja kanske när ja inte pluggar i skolan, men annar alltid när han har tid. Han ska kunna sms mig 24/7. Han ska sluta varje sms med "jag älskar dig underbara". Han ska kunna ringa mig när ja fuller år elr ja innan och fråga vad jag önskar mig, det underbaraste jag vet och svara vad jag önskar mig för folk. Han ska kunna ge mig underbara presenter till mig, när ja fyller år, bjuda på en resa, resturang m.m bara han och jag. Han ska kunna ha massa överraskningar. Han kommer få underbara presenter av mig som han komme tycker riktigt mycket om. Jag älskar att få presenter och öppna presenterna såklart och ge presenter till han som jag kommer verkligen älska åren om. Han ska kunna ge presenter när någon i min familj fyller år.

Han ska kunna dela med mig och ge en födelsedagspresent till en i min familj när någon fyller år. Han ska kunna komma till födelsedagskalas och fira någon i min familj, han ska kunna hjälpa mig och passa mina syskon, hjälpa och tipsa dem på deras sporter, om han har spelat/spelar deras sport. Han sak kunna hjälpa mig att börja träna igen lite smått. Han ska kunna/vilja springa/gå med mig. Han ska älska att gå på promenader med mig, när solen går der, det som är vackrast på dygnet och det är ju det på morgonen med. Men mest på kvällen.
Han ska kunna lämna/hämta mig dit jag ska någon stans. Han ska kunna köra bil/ eller har körkort men han ska kunna köra bil i alla fall. Han ska kunna åka med mig med bilen vart som landet i Sverige, till en underbar plats där jag har aldrig varit. Han ska kunna åka mig till hans familj där han bor och presentera mig för de.

Jag älskar överraskningar, underbara ska det vara. Han ska kunna leva med mig levet om, ha långa liv med mig, så annars är det ingen ide att vara tillsammans med mig då. Älska barn, ska han kunna också stå för. Många underbara sms, att han verkligen älskar mig och ingen annan. Han ska kunna skoja med mig så att inte "tjuren" - ja inte kommer fram - blir arg..Han ska kunna bry sig mycket när ja inte mår bra, och mår dåligt så att han kan ta hand om mig. Han ska kunna fråga om jag mår dåligt eller inte. Han ska få mig glad när jag är nere och deppig. Han får vara blyg första gången, det är jag också..men sen behöver han inte det, men det gör inte om han är fortfarande det. Han ska stå för vem han är tillsammans med mig när vi är ute och går och presenterar han mig för sina vänner, nära o kära och sina föräldrar, vem han är tillsammans med.

- Ja, han ska kunna leva med sin underbara familj. Han ska kunna älska min familj lika mycket som han älskar mig och hans familj. Han ska kunna hitta på roliga saker med mina syskon om ja och han är med mina syskon och hitta på roliga saker om jag och han är med mina föräldrar. Jag kommer göra det med hans familj. Vi ska kunna acceptera varandras familjer, ja han ska acceptera min och jag ska acceptera hans familj. Det kommer jag alltid göra.

Han ska vara trygg/lugn när han är med mig, men vi kan jobba på det också. Han får inte ingronera när vi möts på stan eller var som, han ska säga hej och ge mig en kram/puss och vad ja ska göra nu/då. Han måste stå/våga mysa, krama, pussa mig för sina föräldrar att han verkligen vill ha mig 24/7 och att hans föräldrar tycker att vi passar så bra. Han får låta mig låna hans trocktröjor, mysbyxor, när ja fryser och kanske hans cepa om han har det också. Han ska kunna leva med mig tills vi blir gamla. Han ska kunna i framtiden bilda familj, älska familjen och aldrig förlora den, kan stå för vem han har i sin familj, kan ställa upp på olika aktiviteter med hans familj, åka på utflykter med hans familj och hans föräldrar och mina föräldrar + syskon m.m. Han ska våga hålla handen framför alla ja, hans vänner och hans familj och min såklart. Det ska synas att jag är hans och är hans hjärta.

Han ska kunna säga, ja, stå vad han säger till mig att han verkligern menar det..att han älskar mig 24/7 alla dagar 365 dagar x jorden runt 10.000 gånger..Han ska älska mig för den jag är, hur jag är som person. Han ska peppa, pusha mig och säga att jag är duktig på det jag gör. Han ska kunna hjälpa mig med uppgifter jag har i skolan, hjälpa mig och träna mig inför ett prov jag har. Han ska ha en tatto på ena armen, och han kan göra en tattoo för oss två, en som betyder mest för mig, ett kännetecken att han älskar mig. Han ska ha det underbaraste leendet i världen som ja alltid kommer bli rörd av att se på. Han ska eller jag ska se att han har glimten i ögat, han ska ha det iaf. Men det gör inget om han inte har det, det är bara ett + om han har det..men han kommer få det, den dagen jag ser han. Han kan ha vilken färg som helst på ögonen, det är fint med blått, jag har blått, men de är lika fint med grönt och bruna ögonfärg. Han ska behandla mig som sin prinsessa och han ska vara hennes prins. Han ska vara otroligt underbar, det ska han tycka att han är mot mig och att jag är det.

Han ska ha en skön humor som man alltid älskar och kan skratta till och att han håller med och skrattar med. Han ska kunna älska när mina humor kommer och verkligen i en mening när ja pratar kommer han kyssa mig och viska i mitt öra att han "älskar mig verkligen". Han ska kunna skriva underbara dikter som han har verkligen skrivit till sin underbara flickvän, ja hans flickvän som är jag såklart. Han ska ha bra självförtroende som sig själv och han ska älska min självförtroende också. Vi två ska ochså bygga upp vår självförtroende mer, då blir et ännu bättre längre fram. Vi ska lita på varandra 100%, vi ska prata sanningen för varandra och aldrig vara otrogna för varandra, aldrig i livet. Då blir jag lessen...Han ska tycka att han är bra på de han gör och det han gör det han håller på med. Han ska kunna älska det han gör med mig. Han ska var lycklig när han är med mig och han ska också vara lycklig när han inte är med mig. Han ska kunna sakna mig, längta efter mig och verkligen kan ringa/sms mig och säga det att han verkligen gör det 100%. Han ska kunna överraska mig vart jag än är och vart jag håller på mig, och säga "Suprice" och kanske har en liten överraskning till mig i sin hand.

Likes

Comments

Denna härnan i mitt rum är så mysig. Fick hem förra veckan några inredning detaljer som passar perfekt. Det är vagnen som är slipad koppar. Så snyggt. Jag är så nöjd i detta hörn, men mycke saknas. Snart kommer jag bli nöjd. (Tror nog har skrivit de)

Likes

Comments

Önskar mig inte så mycket saker just nu, men de är en del till rummet såklart. Här är de jag önskar mig... Två blommor ifrån Ikea samt två krukor brunsvarta där ifrån som är väldigt stora, en hängkruka och en vanlig kruka, en kupol där jag ska ha en torkad hortensia, kommer bli sååå snyggt, en hög vas där jag kan ha snygga blommor pch en bok som är en ask. De kommer ifrån Ellos och Ikea.

Likes

Comments

Nu har vagnen och renhuvudet ifrån Ellos, ljuslyktan ifrån Royaldesign kommit och de passar riktigt bra i mitt rum. Nu är det snart pricken över iet klart. Är så nöjd men inte riktigt. Men annars är jag nöjd.

Likes

Comments