Header

Har sådan svår ångest på hur jag vill ha på mina byrålådor, det jag vill ha är mina ljus som jag fick av min kusin i när jag fyllde år. Sen vet jag inte vad jag vill ha där. Har sjukt svårt beslut som ska passa där och till tavlorna som är ovanför som jag bara ska hitta ett motiv i.

Jag vill hitta andra boxar som är lite större och bredare som bara är två, någon spegel som står upp och en växt en kaktus som är i en grå kruka. Det skulle passa fint. Ja jag får helt enkelt leta vidare.

Och på långväggen blir det två tavlor som är 50x70cm tavlor med Något snyggt motiv/tjej på. Hittat två st ifrån Fotografiska som var riktigt snygga som jag ska nog beställa, sen i de 30x40 cm blir de något helt annat. Och några små prints med.
Jag hoppas nu att rummet blir snyggt efter det?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Varför kan man inte byta dag så jag kan också vara med och fira min syster med alla ifrån pappas svenska sida? Varför tänker inte pappa och mamma på mig? Jag jobbar varje söndag och de vill inte flytta upp dagen till en annan dag. De andra kan söndagar, och de tänker på alla för att de kan komma och fira resp. vem som fyller år, men inte alla..de är jag som inte kan, men resten kan. Då tänker de inte på att alla kan komma...det händer så för mig igen att jag inte kan komma. Sista jag såg släkten var 2014. Sen dess, nej. Jag kommer inte träffa släkten på flera år hos mig, pga att jag jobbar på söndagar. Blir bara frustrerad, arg och ledsen på samma gång. Det känns som inte att pappa och mamma vill att jag ska vara med och äta god mat, de glömmer alltid bort mig på sånna här tillfällen... :/

Likes

Comments

Nytt till sängen, gråa kuddar, och dom man kan ändra på kuddöverdragen, så smart, ska nog sen köpa två till kuddar och köpa två kuddöverdrag som man kan byta, eller nog tre. Nä nu ska jag sova..upp 7 imorgon.

Likes

Comments

En födelsedag som blev 18 bast ~ grattis syrran!!

Likes

Comments

Det går superbra på kursen hittills. Tror nog att jag klarar den men man vet ju aldrig i slutändan vad läraren sätter för betyg. Angående gamla kursen så fick jag göra om två delar som jag gjorde om, en av de missade jag på och en av de ville läraren och de andra att jag skulle göra. Hon ville att jag skulle höja mig till 33, till godkänt, och ja, vi får se.

Jag ligger på ett svagt E men de är slutbetyget som är de giltiga. Men jag väntar och se vad hon skriver. Ja annars går det som en berg och dalbana.

Likes

Comments

Åh just nu orkar jag inget. Varför ska det gå snett för? Varför är det så svårt? Varför, ja varför har jag svårt? Varför ska det va så svårt att klara det lilla men ändå de stora. Just nu kommer det negativa, varför. En liten chans till, men vad kommer de ge för svar...nog ingenting. Nu vill man bara lega i kistan och sova i flera år...kommer inte bli bra..mina mål är på botten och vill inte och inget göra om. Prat inget just nu.

Likes

Comments

Nu sitter man i Aulan på Norrtälje kommunala vuxenutbildning. Jag saknar M. Vill inte va ensam. I alla falla så är det matematik från imorgon till dagen innan julafton, hoppas jag i alla fall inte att det blir. Det är att bara säga - Don't give up again..jag hoppas nu att jag klarar det, och inte hoppar av.
__________________________________________________________________

Nu efter kursen ska jag hem en snabbis..fixa kartongerna och sen ska jag ta ned bordet som jag hade förr i mitt rum. Plus att jag satte upp mina nya gardiner, som jag köpte igår och en bok till min sidobord som jag ska under marmor brickan, snart så kommer mitt rum se ut som jag vill ha det, men det är en bit kvar.

Likes

Comments

Jag köpte boken..gaaa äntligen! Nu så kommer det bli fint på sidoborden som kommer fixas nog imorgon, men kommer sätta de på plats ikväll. Åh så spännande och de nya gardinerna jag köpte. Nöjd och billigt med gardinerna jag köpte.

Likes

Comments

Instagram @mlnhau