View tracker

Åkte till Trelleborg igår efter shoppingen för att julbaka idag. Varken jag eller mamma är förtjusta i vanliga lussebullar då dem bara är goda första dagen, så de senaste åren har vi (mamma) bakat lussebullar med mandelmassa och vaniljsocker som fyllning och sedan gjort dem som vanliga kanelbullar med pärlsocker. Vi tycker det blir mycket godare då det inte blir torrt, och det är godare att frysa in för att sedan tina upp dessa några dagar senare än vad det är med vanliga lussebullar.

Under jäsningen gick Simon och jag ut för att fota ett samarbete som kommer upp på hans blogg idag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår åkte jag in till Malmö med några vänner för att passa på att handla julklappar på Black Friday. Blev inte så mycket shopping för någon av oss, men jag hittade iallafall en julklapp till Mathilda. När stan stängde åkte vi till Emporia, eftersom dem hade öppet till 22 och satte oss på Espresso House för att fika och snacka. Även fast det inte riktigt blev som planerat så var det mysigare än vad man hade kunnat hoppas på!

Likes

Comments

View tracker

Idag efter skolan gick några kompisar och jag till Crêperiet för att äta en bättre mellis. Det var verkligen såå gott och vi hade det jättetrevligt. Snackade en massa om första intryck och skrattade en massa åt ingenting.

Vid fem mötte jag upp mamma på filmstaden för att se Bridget Jones. Har bara sett den ena av dem tidigare men tyckte den var väldigt bra. Blev dock besviken på slutet, även om det var ganska obvious. På fredag blir det nog bio igen, vi är några stycken som är taggade på att se Fantastic Beasts and Where to Find Them.

Likes

Comments

Sitter just nu och försöker ta tag i veckans plugg, men det är såå omotiverande. Det är egentligen inte jättemycket i skolan denna veckan, men vi har ett tydligen ganska stort prov i historia någon gång i december så måste börja plugga till det. Har dessutom något i franska till onsdag och seminarie i samhäll på torsdag. Har verkligen noll koll på politik så har ganska låga förväntningar.

Har studiedag på tisdag vilket jag ser fram emot. Pannkaksbilden ovan är från förra studiedagens frukost. Frida och jag åkte hem till Agnes för en mysdag, vi tänkte egentligen plugga lite också men vi gick ut istället för att träden började bli höst. Hade inte varit fel med en sån dag på tisdag också, men borde verkligen plugga..

Likes

Comments

Idag åkte jag in till Lund med Simon för att handla julklappar. Börjar känna stress inför julen nu eftersom jag inte vet vem jag ska ge vad till. Förra året köpte Simon och jag julklapparna tillsammans till alla förutom till varandra, men i år ska vi nog köpa var för sig. Har en julklapp klar, men det är såå många kvar. Dessutom måste vi hålla oss till vår budget, vilket gör det hela svårare eftersom pengarna ska räcka till alla klappar. Det är dock mysigt att förbereda inför julen..

Vi avslutade dagen med en sallad från grönt o' gott som vi åt medan vi väntade på bussen hem.

Likes

Comments