Sen skolan började har alla dagar i princip bara bestått av plugg, mat, plugg och sömn. Och därimellan har jag försökt klämma in något som inte är skolrelaterat, har försökt slappna av och ha kul med kompisar.

Några kompisar och jag var hemma hos Elin och åt, snackade, spelade och mös, någon torsdag för några veckor sedan. Någon vecka senare fyllde Elise år och det firade vi med middag på TUGG och sedan bio. Läser den tjockaste boken jag någonsin läst, En halv gul sol, i svenskan som jag ska göra en analys på om några veckor. Tog en promenad igår till stranden med mamma. Sedan har mina vakna timmar bestått av plugg.

Likes

Comments

Har den senaste månaden varit upptagen med bland annat middag med tjejerna, skola, en tidig julklapp att läsa, firat Agnes, handlat julklappar, hugat gran, och idag, lille-jul, öppnat några paket och spelat julklappslek. Dessutom har farmor kommit och hälsat på så har umgåtts en massa med henne och bara myst.

Imorgon ska vi till Grand i Lund för frukost och sedan ska vi bara ta det lugnt hemma. Eventuellt bygga ihop en möbel också. På söndag ska Simon och jag till mamma för att fira jul där.

Uppdaterar betydligt oftare på instagram @ m.lndbck

Likes

Comments

Åkte till Trelleborg igår efter shoppingen för att julbaka idag. Varken jag eller mamma är förtjusta i vanliga lussebullar då dem bara är goda första dagen, så de senaste åren har vi (mamma) bakat lussebullar med mandelmassa och vaniljsocker som fyllning och sedan gjort dem som vanliga kanelbullar med pärlsocker. Vi tycker det blir mycket godare då det inte blir torrt, och det är godare att frysa in för att sedan tina upp dessa några dagar senare än vad det är med vanliga lussebullar.

Under jäsningen gick Simon och jag ut för att fota ett samarbete som kommer upp på hans blogg idag.

Likes

Comments

Igår åkte jag in till Malmö med några vänner för att passa på att handla julklappar på Black Friday. Blev inte så mycket shopping för någon av oss, men jag hittade iallafall en julklapp till Mathilda. När stan stängde åkte vi till Emporia, eftersom dem hade öppet till 22 och satte oss på Espresso House för att fika och snacka. Även fast det inte riktigt blev som planerat så var det mysigare än vad man hade kunnat hoppas på!

Likes

Comments

Idag efter skolan gick några kompisar och jag till Crêperiet för att äta en bättre mellis. Det var verkligen såå gott och vi hade det jättetrevligt. Snackade en massa om första intryck och skrattade en massa åt ingenting.

Vid fem mötte jag upp mamma på filmstaden för att se Bridget Jones. Har bara sett den ena av dem tidigare men tyckte den var väldigt bra. Blev dock besviken på slutet, även om det var ganska obvious. På fredag blir det nog bio igen, vi är några stycken som är taggade på att se Fantastic Beasts and Where to Find Them.

Likes

Comments