idag har vi hunnit riktigt långt! Vi har samarbetat grymt och vi alla känner att det har varit en bra och givande dag. Vi började med att direkt gå ut och fixa drickan som vi ska ha i våran reklamfilm. Sen delade vi upp oss så att jag (Mathilda) och Lina gick och gjorde klart loggan i slöjden medans Max och Ted gick och spelade in första scenen till reklamfilmen. När vi gjorde våran logga ville vi gärna få in en blixt som ska stå för energi och ett H som står för hercules. Så vi kollade på hur man skulle kunna få in en blixt i ett H. Vi alla blev riktigt nöjda med en utav alla de skisserna och ideerna som vi målade upp på ett papper. Vi skar ut en mall och tryckte färg med hjälp av ströpplings tekniken på en vit tyg bit. Vi gjorde själva H med svart färg och blixten i gult för att det skulle bli en sån effektfull logga som möjligt. Efter en 25 minuters rast fortsatte vi med inspelningen. Vi spelade in alla de resterande scenerna och fortsatte jobba på våran jingle.

Något som jag tycker har gått riktigt bra idag är inspelningen. Vi har varit riktgit fokuserade på att få klart filmen och vi är på rikgtigt god väg.

Något annat jag tycker gått riktigt bra idag har varit samarbetet. Vi har hjälpts åt mycket bättre och tänkt mer på att vi alla måste hjälpas åt.

Något som jag inte tyckt gått så bra idag är jinglen som man ska få till. Vi tycker att det är mycket svårare än vi först trodde. Men vi ska nog få till den efter några gångers träning. Hoppas ni alla får en riktigt fortsatt fin dag. //Mathilda

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments