​Mitt liv har de senaste veckorna kantats av kontraster. För fyra veckor sen hade jag precis kommit till underbara Italien för att spendera en vecka där. För två veckor sen hade jag precis kommit till ett regnigt Skottland för att jobba. I Italien njöt jag (iallafall 5 av 7 dagar) av 25 grader och sol, här i Edinburgh har vi haft 10-15 grader och regn i princip varje dag sen jag kom hit. Jag har aldrig varit här under sommaren och kan ärligt säga att det inte är något jag känner att jag behöver uppleva igen. Svensk sommar är ju sin sak, men Skotsk sommar tar nästan priset. Folk går klädda i dunjackor.

Det är dock inte bara vädermässigt som jag har upplevt kontraster, utan även på jobbet. Jag landade i Edinburgh den 31 maj, och mellan torsdagen den 1a juni och lördagen den 9e jobbade jag 62 timmar och var ledig en dag. Denna vecka har jag jobbat 13,5 timmar och varit ledig 2 dagar. Nu ska jag dock jobba 4-5 timmar imorgon (börjar kl 6, mysigt värre) och sen får vi se vad som händer i helgen. Jag åkte ju faktiskt hit för att jobba lite, så man ska ju egentligen inte klaga. 

Nu ska jag återgå till mitt franska serietittande och sen ska jag faktiskt gå och lägga mig, klockan kommer ringa 4:45 imorgon.

xx.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments