View tracker

Jag avundas alla människor som vet vad dom vill med livet. Alla som redan pluggar till deras framtida yrke. Dom som redan skaffat sin lilla familj och vet exakt hur allt ska vara.

Men jag är glad att jag inte har gjort något bara för att görat. Visst det är lite konstigt att känna.. jag är 27 år och vet inte vad jag vill bli när jag är stor. Men däremot så vet jag att den dagen det är dags för familj, rätt yrke osv så kommer jag med alla års av livserfarenhet vara väl förberedd och förhoppningsvis göra ett bra jobb.

Det är ofta som man går runt och tänker att man borde ha uppnått mer och jag kan ångra en del val i livet. Men samtidigt skulle jag inte vara den jag är idag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

En av mina närmaste vänner gjorde en låt som kom ut på Spotify! Lyssna och njut mina vänner 😊

Likes

Comments

View tracker

Blev några dagars frånvaro från bloggandet. Men jag har inte alls varit kry och haft någon energi till att orka skriva och tänka ut något vettigt att skriva. 😧

Jag har gått med halsont i över två veckors tid. I veckan kom lite hosta och två tillfällen har jag sökt vård. Jag har inte kunnat dricka och äta som jag vill. Halsen har varit alldeles för tjock Och jag har haft ont i tungan.

På VC sa man att jag har alla symptom för att ha halsfluss men då jag inte har feber så får man inte antibiotika. "Bit ihop så kommer det gå över med tiden". Börjar bli väldigt less.

Har iallafall jobbat trots väldigt hängig vissa dagar. Då jag inte har feber så ser jag ingen vits med att vara hemma även om jag är så hängig att det känns som att man vill lägga sig och sova emellanåt.

Träningen är alltså på hyllan ett tag då jah också hade missljud i lungorna. Så nu är det bara promenaderna med walle som är på schemat. Tills jag blir kvitt det här eländet.

Likes

Comments

​Ja herregud. Finns inte mycket att säga om dagens pass mer än att det var ett skämt..
Hade ingen kontroll alls över knäböjen, för 2 veckor sedan var jag uppe i 75 kg och idag orkade jag knappt 70. Tekniken fanns inte där och på något sätt, var precis som att jag aldrig hade gjort det tidigare.

Resterande övningar gick bra. Fick riktigt bra kontakt i baksida lår i leg curls.
Ben pressen var riktigt bra också. Kan däremot inte släppa knäböjen...

Ja, nya tag mot helgen då det är dags igen. Får jag hoppas att det känns lättare och att polletten trillar ned!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Innan jag gjorde mig illa och blev sjukskriven så var jag och fullt igång med träningen, häst livet i allmänhet. Sambo med planer på hus och framtid. Såg framemot tävling säsongen med W. Det kändes som att 2016 skulle bli mitt år.
Man kan lugnt säga att det blev ett år som man aldrig kommer glömma iallafall.

Olyckan var framme. Walle fick åka på kollo till en god vän. Med tiden kände jag att livet utan häst var rätt så skönt. Det fanns ingen saknad. Det blev ett helt annat lugn och jag bestämde mig att nu var det dags. När det beslutet var taget började jag fundera på framtiden och yrken/utbildningar. Jag är ingen person som gillar skola. Har aldrig gjort, och har alltid haft den där rädslan att jag inte skulle klara av det. Men då började jag titta olika PT utbildningar.

Hittade en som var och är super intressant. Och ansökningen togs fram. Den var så gott som klar.
Sex månaders plugg distans 75% och resterande i huvudstaden som är utspridd på tre träffar, en vecka varje träff.
Jag kände att allt var klart och när det var dags för Walles besiktning så kom kom domen.

Man hittade spatt/pålagringar i ett bakben men kunde ändå inte hitta hältan. Han blev sprutad och vila tre veckor, återbesök och man hittade ändå inte vad som orsakade den grova hältan. Fick komma tillbaka en vecka senare där man hade tagit in en jätte duktig veterinär på ultraljud som hittade skadan direkt.

Och där o då förstod jag att jag får lägga allt det här med pluggandet på hyllan ett tag till.
Men en dag ska jag gå den utbildningen. Jag brinner verkligen för styrketräning och tycker det är så otroligt givande att kunna hjälpa andra till att bli starka, må bättre och ha roligt med sin träning.


Likes

Comments

Är inne på tredje veckan med promenader nästan varje dag med Walle. I novemer är det återbesök för att se hur gaffelbandet ser ut och vad nästa steg är. Är lite slitsamt just nu när han står inne på nätterna och man måste dit både morgon och kväll. Så den är veckan har varit motig då jag jobbat kväll. Kommer hem kring 02 på natten, upp tidigt och gå ut o gå. Dock är det bra träning och ett plus om man vill förbränna lite extra.

Likes

Comments

Ett riktigt gött pass på gymmet, där axlar och biceps hade fokus.

Har kört en lättare form av deff i två veckor med en eller två hög kalori dagar i veckan. 
Går fortfarande med en riktigt dryg seghet i kroppen av den tidigare förkylningen och vill inte helt klippa av energi intaget för kroppen. Så man återhämtar sig helt innan man börjar den riktiga mer strikta deffen.

Likes

Comments

Första inlägget. Första intrycket. Första besökaren.

Första läsaren. Första ordet.

Det här med blogga är inte lätt. Varför gör man det? Vad har man för tanke?

Tjäna pengar? Inspirera?

Jag då? 

Tja, jag kommer skriva om min träning för att föra loggbok. Lägga upp en och en annan häst och hund bild.

Kan bli en hel del inlägg där lilla jag skriver om allt och ingenting. Livet i allmänhet.


Likes

Comments